Hediyeler gündüz bana ulaştı. Daha doğrusu ben kargocuya ulaştım. Sokak sokak adamı buldum aldım elinden.
Emeği geçen, düşüncesi geçen, katkısı olan tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Vallahi gidip parayla alsam bu sevinci yaşayamazdım inanın. Heyecandan ayakkabı spreyini oto kokusu sanıp sıktım bol bol.
Aynı zamanda 5. yi alabilmek için de hanımdan vize çıktı. haha haha haha haha Hediyeleri alır almaz 5. ci nin artık gelişini engelleyemeyeceğini gördü.
Etkinliğe katılamayanlara da böyle bir incelik yapılmış, helal olsun emeği geçenlere teşekkürler. Her ne kadar konuya paylaşımda bulunmayıp açıkta kalsakta :/ Hediyeler bahanesi ama bu topluluğun içtenliğini gösteren harika bir örnek daha. clapclap clapclap clapclap
Yani, neyi nasıl ifade edeceğim bilmiyorum ama bu süreci düşünen, düşünmeyle kalmayıp eyleme geçirmek için plan yapan, gerek maddi gerekse manevi olarak yardımlarını esirgemeyen, paketleme aşamasından tutunda gönderme ve takip aşamasına kadar her türlü detayı düşünen herkesin eline, emeğine, kesesine ve gönlüne sağlık ve Allah yapmış oldukları bu iyilikleri de iki cihanda da karşılıksız bırakmasın.
Gerçekten onur ve gurur duydum, hem bu forumun çömez bir üyesi ve bir insignia sahibi olarak.
Tekrardan teşekkürlerimi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.
Yorum