Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ACİL YARDIM İNSİGNİA 24 SAAT KAMPANYASINDAN DOLANDIRILDIM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ACİL YARDIM İNSİGNİA 24 SAAT KAMPANYASINDAN DOLANDIRILDIM

Ankara Opanda Opel insignia için mal gibi kart bilgilerimi verdim. Kartıma bir baktım lucastell.com adında toplamda 500 lira para çekilmiş.
    Kullandıgım kartımı daha önce hiç bir yerde online alışveriş yapmadım. Hatta kullanmadıgım kartımdı.
    Şimdi Opana gidicem ve konuşucam, bu duruma benzer para çekilmiş gözüken varmı?
    0 | |

Ynt: ACİL YARDIM İNSİGNİA 24 SAAT KAMPANYASINDAN DOLANDIRILDIM

Kredi kartı bilgileri istenmiyor ki.Keşke forumda bir danışsaydınız.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Bizden yetkili satıcı hepsini istedi, sebeb olarakta ceza yemeniz durumda gerekiyor dedi ve güvenlik şifresine kadar aldılar

Yorum

Tuhaf bir durum. Geçmiş olsun. Yeri yurdu belli bir yerin böyle dolandırıcılık yapacağına ihtimal vermiyorum. Sonucu merak ediyorum sizin gibi. Bu arada Amerika'da mı yaşıyorsunuz. San Fransisco yazdığı için soruyorum.
        "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Peki farkında olmadan ceza yemiş olabilir misiniz?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Evet San franciscoda yaşıyorum. Okulum bittiginden dolayı 4 aydır burdayım. Neyseki, Ford'da(Denverda). Lanet olası dolandırcılar beni buldu. Konuştum bişi çıkmadı. Pazartesi günü savcılıga vericem. Ceza falan degil hocam,
            lucastel adında bi paravan dolandırma şirketi bu

Yorum

Çalışanlardan biri kart bilgilerinizi satmış gibi
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Pazartesi günü savcılıga vericem. Ben umuyorum ki çıkar bişiler

Yorum

Sikintili bir durum karti bloke ettirdinizmi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Başka bir seçenek daha var, ödeme yaptığınız bir noktada pos cihazının haricinde bir cihazdan daha geçirip kart bilgilerini kopyalayabiliyorlar.
                    Bir de internetten alışveriş yapıldığında telefonunuza mesaj gelmesi lazım, şukadar para çekildi bilginiz dahilinde değilse şu numarayı arayınız şeklinde. Bence bankaya ben böyle bir alışveriş yapmadım dediğiniz zaman banka takip etmesi lazım.
                    InsigniaTEAM

Yorum

Geçmiş olsun.
                      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Geçmiş olsun, kartınızı umarım bloke ettirmişsinizdir.
                        [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

İşleniyor...
                        X