Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 turbo kaporasını verdim.Yardım!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.4 turbo kaporasını verdim.Yardım!!!

Orjinal yazı sahibi: eniskose
    Evet mercekli far.. eger cikma falan degilseki degil gibi duruyor.. Arac yeni still paket edition elegance.. araci anahtarla otomatik açtığınızda far auto konumdaysa farlar yukarı aşağı saga sola donerek gorsel bir şov yapar buda AFL oldugu anlamina gelir.. karanlik bir ortamda deneyin.. Ayrica edition lar 50 ve alti edition elegancelar 55 60 arasi temiz ise still paket olanlarda 60 civari bir rakama gidiyor.. Aracin fiyat ınedir..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

+ aracta orjinal bluetooth ve 18 inc jantlar olmasi lazim..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Elektronik park freni varsa edition elegance dir.net
        2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
        yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

17 jant ta olabilir edition elegance da .sorun yok 18 jant still paket ile birlikte geliyor
          2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
          yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emre2929
            Elektronik park freni varsa edition elegance dir.net
            gerçi bende yukarıda aynısını yazdım.. el frenli insignia 2009 da çok az geldi diye biliyorum..
            Orjinal yazı sahibi: emre2929
            17 jant ta olabilir edition elegance da .sorun yok 18 jant still paket ile birlikte geliyor
            yeni still paket AFL varsa 18 jant ve bluetooth olması lazım.. adam 17 lik takmadıysa orjinali bu Emre.. piyasada çakma cosmo çok olduğu için uyaralım milleti. editioınıda ...elegance yaparlar..)

Yorum

Benim aracın ruhsatta ticari adı "edition eleg" olarak yazıyor. Orjinal 18" jant fabrikasyon geldi. O dönemde ya 17 düz jant geliyordu yada 18 benimki gibi. Birde 18" sport jantları vardı. Adını bilmiyorum tam olarak. 2012 den sonra stil paket ile farklı jantlar geldi.

Yorum

Araç orjinal boya yok 40 binde fiyat anormal .Opel gercekten alınmış bir ozel serviste baktirdik bir sıkıntı yok.Insan korkmuyor degil.Ruhsat şasi motor nosunu karsilastirmadim.Birde ona bakmam lazim alirken kolay bir yerde mi o numaralar.Fiyat 50 bin

Yorum

Enis hocam benim aracım da 2011 1.6t cosmo paket, ama ruhsatta edition elegance yazıyor. bayinin işgüzarlığından kaynaklanabiliyor bu tür şeyler.
                  2011 1.6T Cosmo + Sunroof

Yorum

Valla bir halletsem çok rahatlayacagim tabi.Insan heyecandan uyuyamiyor.Bir senedir burda kayifle yazılanları okudum.Durumum anca müsait oldu.Ben boyle dayanışma içinde olan,yardim sever insanlara daha once rastlamadim.İnsanların akrabaları birbiri ile bu kadar ilgilenmiyor.Hepinize ilginizden ve verdiginiz bilgilerden ötürü çok teşekkür ediyorum.Hayırlısı Allahtan artık

Yorum

Hayırlı olsun araç stil paketli edition elegance ihihi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Ben insignia mı alırken,ruhsat devrinde noterdeki hanım efendi bana hangi modeli seçmesi gerektiğini kendisi sormuştu.aracım Cosmo paket,özellikle söylemesen edition olarak da girebilirdi kayıtlara.ruhsata bakarak kontrol etmek yanıltabiliyor maalesef.Kendi aracımdan önce baktığım ve ruhsatta "COSMO" paket olarak yazan bir araç da edition elegance dı . şoför koltuğu tam elektronik değildi en basiti.
                        2010 Cosmo, 1.6 Turbo ,Füme,Deri Koltuk,Koltuk Isıtma,Turn & Push

Yorum

Tam 14 ocak 2015' de sizlerin arasına katıldım. Aradan geçen bir sene içinde forumu keyifle ve heyecanla takip ettim. Durumumun da toparlanması ile ne tesadüftür ki; 14 Ocak 2016'da 2012 model 1.4 Edition Elegans Stil Paket aracımı almış bulunuyorum.
                          Aracı almamda bana çok yardımcı olan Moderatörümüz Fatih Beye özel olarak teşekkür ederim. İyi ki varsınız Fatih Bey diyorum.
                          Aynı zamanda aracı alırken ve almadan önce kafama takılan her türlü soruyu rahatça sorabildiğim, çok değerli arkadaşlarıma da gösterdikleri ilgiden ve verdikleri bilgilerden ötürü çok teşekkür ederim.
                          Şunu itiraf etmeliyi ki insan yeri geliyor. Bu ilgiyi, bilgiyi ve özveriyi yakın akrabalarından göremiyor. Hakikatten çok özel bir forum burası.Aslında forumdan öte İNSİGNİATEAM YUVASI demek daha doğru olur heralde.
                          Araca gelecek olursak. Anlatılmaz yaşanırmış muhteşem ötesi.
                          Tekrar herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

Yorum

Hayırlı ugurlu olsun yeni aracınız yaptığımız birşey yok elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Enis bey aracınız hayırlı uğurlu olsun.Allah kazasız belasız keyifli sürüşler versin.

- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ
                              - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT
                              - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                                Hayırlı ugurlu olsun yeni aracınız yaptığımız birşey yok elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
                                Olur mu öyle şey Fatih Bey. Yiğidin hakkını yiğide vereceksin demiş atalarımız. Allah razı olsun sizden. Tekrar tekrar teşekkür ederim

Yorum

İşleniyor...
                                X