Arkadaşlar 2012 1.4 insignia edition bir araçla anlaştım.Araç edition diye söylendi,ruhsatta da edition yazıyor.Fakat araçta elektrikli park freni ,geniş radyo ekranı ve park sensörü var. Artı aynalarda sinyal lambası var. Bu nasıl edition anlmadım.Araç Opel Gerçekten alınmış.Yani edition olarak alacağım aracın böyle çıkması beni sevindirdi ama kafamda karışmadı değil.Bilgisi olan varsa sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.4 turbo kaporasını verdim.Yardım!!!
Collapse
X
-
Ynt: 1.4 turbo kaporasını verdim.Yardım!!!
Sinyalli aynayı kendisi taktırmıştır..edition edition elegance konusuna gelence bende pek hakim değilim..bizdede var edition mu edition elegance bilmiyorum ruhsatada hiç dikkat etmedim..elektronik park freni ön arka park sensör geniş radyo ekranı dediğiniz sanırım navigasyonsuz hali..
-
Bildiğim kadarıyla zaten sadece edition yazıyordu, birde bu yeni aracımda hiçbirşey yazmıyor dknow
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Afl yok sanırım ama xenon olabilir. Arabaya bakmaya da babamı gönderdiğim için şuan çıkan her şey extra odu benim için; çünkü ben edition (boş olarak) razıydım. Forumda bir arkadaşın başına gelmişti 1.6 atmosferik almıştı turbolu çıkmıştı aracı.Benim işte biraz buna benzedi.İnşallah alınca bazı şeyleri keşfedicez, keşfedemediğimizi sizlere soracağız. Tardımlarınız ve ilginiz için teşekkürler.
Bu arada sizler içinde aracı aldıktan duygularımı dile getirceğim. Bu site sayesinde araca gönül verdim.Şimdiden sizlere ilginizden ötürü teşekkür ederim
Yorum
-
1.4 T larda edition elegance olup ruhsatta edition yazan cok arac var.. opelde ruhsata genelde aracin tipi yanlis yaziliyor.. eger elektronik park freni varsa arac elegance tır.. AFL 2012 modellerde yeni still paket opsiyonu ile alinabiliyordu.. sizin alacaginiz aracta zenon varsa eger sonradan çıkma far takmadiysa AFL vardir.. aynalarda led insignialarda yokk.. onu sonradan kendi yaptirmistir.. aracin fotoları varsa yada linki paylasin yardimci olmaya calisalim..
Yorum
-
Xenon var derken sadece Xenon beyaz fark kiti mi var yoksa mercekte var mı?
Eğer mercekte var ise edition yazmasına bakma araç Edition Elegance + Yeni Stil paket demektir ki 1.4 T serisinin Cosmosu bu oluyor.Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna441.4 T larda edition elegance olup ruhsatta edition yazan cok arac var.. opelde ruhsata genelde aracin tipi yanlis yaziliyor.. eger elektronik park freni varsa arac elegance tır.. AFL 2012 modellerde yeni still paket opsiyonu ile alinabiliyordu.. sizin alacaginiz aracta zenon varsa eger sonradan çıkma far takmadiysa AFL vardir.. aynalarda led insignialarda yokk.. onu sonradan kendi yaptirmistir.. aracin fotoları varsa yada linki paylasin yardimci olmaya calisalim..
Yorum
-
-
Yorum
-
Yorum
-
Yorum