Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia almayı düşünüyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia almayı düşünüyorum

merhaba arkadaslar.
    Şu anki aracım 2007 vectra elegans. 2009 yılından beri aklımda insignia sahibi olmak vardı artık almaya karar verdim. Opel hakkındaki kendi nacizane deneyimlerime dayanarak lpg işine girmeden fazla km yapmamış (80 bin altında) dizel bir insignia almayı düşünüyorum. Aslında mantıklı olan 1,6 dizel ancak fiyatı nedeniyle alamıyorum. Eminim bu forumda 2000 cc dizel insignia sahibi olan tecrübeli arkadaslar vardır.

-2,0 dizel in manuel olanı varmı? ne tip şanzıman tercih etmeliyim?
    -2009 dan bu güne 3-4 tane dizel motor kullanılmış. Bunlar arasında yakıt, performans, arıza verme durumu gibi yönlerden çok belirgin farklar var mı?
    -En sorunsuz dizel motor hangisi? En ekonomik dizel motor hangisi? (insignia 2,0 dizel için)
    -2013 ve sonrası makyajlanmış. konfor yönünden ne gibi farklar var?
    -İkinci el alırken şuna da ayrıca dikkat edin diyebileceğiniz spesifik şeyler varmı?
    Aklımdaki bu sorulara cevaplar bularak bende bir insignia sahibi olmak istiyorum. vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ediyorum.

Ynt: insignia almayı düşünüyorum

illeki 2.0 dizel demiyorum aslında. lpg haricinde 2,0 dizelden daha az yakan benzinli seçenekler varmı?

Yorum

2.0 DİZELİN MANUELİ PEK YOK FORUMDA BİR BENDE VAR SANIRIM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YaheL

2.0 DİZELİN MANUELİ PEK YOK FORUMDA BİR BENDE VAR SANIRIM
        yakıt yönünden nasıl hocam memnunmusunuz? 160 hp olandan mı, bu gücü tekerlere tam olarak verdiğini hissettiriyor mu

Yorum

UZUN YOLDA 5 LİTRENİN ALTINA DÜŞÜYOR..
          ŞEHİR İÇİ ORTALAMASI DA 7 LİTRE CİVARINDA ALACAĞIN ARAÇTA FLEXİ OLMASINI TAVSİYE EDERİM BENİM ARAÇ COSMO 160 BG.
          SPORT MODUNDA KULLANDIĞINIZDA GÜCÜ HİSSEDİYORSUNUZ HOCAM ASLA SİZİ MAHÇUP ETMEZ 160 BG DİZELLER 240-250 KM
          1.6 TURBO BENZİNLİLER 160 KM CİVARINDA MAKSUMUM HAZLARI GÖRÜYOR..

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...62264584/detay

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

UZUN YOLDA 5 LİTRENİN ALTINA DÜŞÜYOR..
              ŞEHİR İÇİ ORTALAMASI DA 7 LİTRE CİVARINDA ALACAĞIN ARAÇTA FLEXİ OLMASINI TAVSİYE EDERİM BENİM ARAÇ COSMO 160 BG.
              SPORT MODUNDA KULLANDIĞINIZDA GÜCÜ HİSSEDİYORSUNUZ HOCAM ASLA SİZİ MAHÇUP ETMEZ 160 BG DİZELLER 240-250 KM
              1.6 TURBO BENZİNLİLER 160 KM CİVARINDA MAKSUMUM HAZLARI GÖRÜYOR..
              Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hocam. Bildiğiniz üzere ülkemizde araç sahiplerinin bir kısmı (çogunlukla) araçlarını satarken olmayan özellik ve donanımları varmış gibi yazarak insanları yanıltıyorlar. Bir insignia da Flexi şasi nin olup olmadığının ilk bakışta nasıl anlayabilirim?

Yorum

ÖN KONSOLDA BİLGİ EKRANIN ALTINDA SPORT VE TOUR SÜRÜŞ MODLARI İÇİN TUŞLAR VAR. ESP ON-OFF TUŞUNUN YANINDA

AYRICA SPORT A ALDIĞINIZDA BEYAZ YANAN GÖSTERGELER KIRMIZI OLUYOR. İLK BAKIŞTA BURDAN ANLARSINIZ

SÜRÜŞ ESNASINDA DA ARACIN TORKUNUN HİSSEDİLİR DERECEDE ARTMASI VE SÜSPANSİYONUN SERTLEŞMESİ

KENDİ ADIMA İNSİGNİA DA OLMAZSA OLMAZ FLEXİ DİR

Yorum

BENİM ARACIM BUNDAN FULL ABİ FARKI MAKYAJI

Yorum

HOCAM SEN HAZİRANA KADAR BEKLE BENİM ARACI VEREYİM SANA

Yorum

HOCAM SEN HAZİRANA KADAR BEKLE BENİM ARACI VEREYİM SANA
                      bir ay falan deseniz olabilirdi
                      bu flexi 2009 modellerde varmı? kaç yılında çıktı

Yorum

2009 larda da var ama opsiyona bağlı geliyor...
                        hatta sanırım aracı sıfır alırken flexi isterseniz baya bekliyorsunuz..
                        çünki üretim esnasında araca uygulanan bir sistem sonradan montajı olmuyor.

cosmo paketler dışındaki paketlerde de seçilebiliniyormu?? o konuda bilgim yok

Yorum

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ancak aklımdaki soruları cevabını bulamadım

Yorum

Durun bakalım Teoman bey. 78 dakika olmuş konuyu açalı. Elbet sorularınıza daha farklı cevaplar gelebilecektir. Sabır.
                            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: teoman477
                              merhaba arkadaslar.
                              Şu anki aracım 2007 vectra elegans. 2009 yılından beri aklımda insignia sahibi olmak vardı artık almaya karar verdim. Opel hakkındaki kendi nacizane deneyimlerime dayanarak lpg işine girmeden fazla km yapmamış (80 bin altında) dizel bir insignia almayı düşünüyorum. Aslında mantıklı olan 1,6 dizel ancak fiyatı nedeniyle alamıyorum. Eminim bu forumda 2000 cc dizel insignia sahibi olan tecrübeli arkadaslar vardır.

-2,0 dizel in manuel olanı varmı? ne tip şanzıman tercih etmeliyim?
                              -2009 dan bu güne 3-4 tane dizel motor kullanılmış. Bunlar arasında yakıt, performans, arıza verme durumu gibi yönlerden çok belirgin farklar var mı?
                              -En sorunsuz dizel motor hangisi? En ekonomik dizel motor hangisi?
                              -2013 ve sonrası makyajlanmış. konfor yönünden ne gibi farklar var?
                              -İkinci el alırken şuna da ayrıca dikkat edin diyebileceğiniz spesifik şeyler varmı?
                              Aklımdaki bu sorulara cevaplar bularak bende bir insignia sahibi olmak istiyorum. vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ediyorum.
                              1.6 dizelle 2.0 dizelin yakıt tüketimi nerdeyse aynı diye biliyorum...
                              2013 sonrası kullanmadım bilmiyorum
                              motorlarda sıkıntı yönünden şunu söyleyebilirim benim aracın motoru 140.000 de orj sıfır motor atılarak değiştirilmiş..(sandık motor diyorlar) aldığım arkadaş ki oda forum üyesidir araca beygir yükseltmek için çip uygulaması yapmışlar sanırım sıkıştırınca yatak sarmış...
                              kronik olarakta benim bildiğim bir problem yok...

en sorunsuz dizel renoult 1.5 dci şirket aracım 300.000 km ye dayandı taş gibi hala motoru ))

insignia bu paraya alına bilinecek (heleki ikinci elde çok uygun) en konforlu ve donanımlı araç...

Yorum

İşleniyor...
                              X