Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia almayı düşünüyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia almayı düşünüyorum

Orjinal yazı sahibi: YaheL
    Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
    ama benim firkim kesinlikle şudur ki

insignia alacaksan kesinlikle cosmo paket olacak flexi olmazsa olmaz

benzinli ise 1.6 turbo 180 ps dizelse 2.0 turbo 160 ps bunlardan düşük motorgücü olan insignia ya verilen paralara yazık bence ...
    Yani mesela 2014 Cosmo 1.6T Benzin 170Hp yazık mı oluyor verilen paraya? Bilmediğimden soruyorum. Cİdden flexride bu kadar önemli mi? Olmazsa Olmaz birşey mi? O zaman ben insignia sahibi olamıycam bu gidişle :@ :@ :@
    müdür sen beni anladın )) 180 le 170 arasında bi fark yok ))

flexi sakin araç kullanan arkadaşlarımız için olmasada olur bir özellik
    ancak insignia nın gücünü test etmekten zevk alıyorsanız olmazsa olmaz bence...

zaten o nedenle güçlü motorları örnek verdim yoksa 1.4 turbo motorda kötü bir motor değil..

tamamen kişisel tercih..
    üstad açıkçası 2013 sonrası cosmo stil paketli bir araç düşünüyorum. flexride çevre görüş paketli araç yok o yıllarda. 106.500 e ikinci el ODAK2 de Sedat bey bir link verdi. Ama şartlarım ona müsade etmiyor. Anlıycağınız flexride dan mutsuz bir şekilde vazgeçmek durumunda kalıyorum
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

makyajlı kasa insignia lar hakkında çok bilgim yok o nedenle yanlış yorum yapmak istemiyorum..
      umarım istediğiniz özelliklerde bir insignia alırsınız..

Yorum

benzinli ise 1.6 turbo 180 ps dizelse 2.0 turbo 160 ps bunlardan düşük motorgücü olan insignia ya verilen paralara yazık bence ...
        Böyle yorum hoş olmaz bence yanlış olmuş, ben size şöyle bir soru soracağım 1.6 cdti kullandınız mı? Peki makyajlı kasa kullandınız? Eğer cevap yoksa yorumunuz tamamen yanlış, ama yine de sizin yorumunuzun üstüne bende o tarzda şöyle yorum yapsam ne hissedersiniz?
        Eski kasa kullanıcısı olarak eski kasaya kesinlikle almayın, eksileri
        Debriyaj süspansiyon sertliği, otomatik vitesin performansı, direksiyon sertliği, izalasyon kötülüğü eee yakıtı hiç yazmayayım, dizelde ise yakıtta oluşan tasarrufun vergide erimesi, ayrıca çevregörüşsüz bir araç sakın almayın
        Şimdi ne hissettiniz ? Üslubumdan dolayı sizleri kırdıysam özür dilerim ama şu an hissettiklerinizi bende sizin yorumunuzdan sonra hissettim

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266

Böyle yorum hoş olmaz bence yanlış olmuş, ben size şöyle bir soru soracağım 1.6 cdti kullandınız mı? Peki makyajlı kasa kullandınız? Eğer cevap yoksa yorumunuz tamamen yanlış, ama yine de sizin yorumunuzun üstüne bende o tarzda şöyle yorum yapsam ne hissedersiniz?
          Eski kasa kullanıcısı olarak eski kasaya kesinlikle almayın, eksileri
          Debriyaj süspansiyon sertliği, otomatik vitesin performansı, direksiyon sertliği, izalasyon kötülüğü eee yakıtı hiç yazmayayım, dizelde ise yakıtta oluşan tasarrufun vergide erimesi, ayrıca çevregörüşsüz bir araç sakın almayın
          Şimdi ne hissettiniz ? Üslubumdan dolayı sizleri kırdıysam özür dilerim ama şu an hissettiklerinizi bende sizin yorumunuzdan sonra hissettim

bence yanlış anladınız sonuç olarak burda herkez bir kullanıcı ve herkezin kendine göre fikirleri var

ben beygir gücünün fazla olmasını seviyorum zaten bir sonraki yorumumda da bundan bahsettim
          herkezin aracında memnun olduğu ve olmadığı şeyler var ve bunlar benzerlik göstermiyor zaten herkezin beğenileri benzer olaydı herkez tektip araca binerdi..

kimseyi kırmak yada aracını kötülemek gibi bir niyet tabiki olamaz...

tamami ile kişisel zevkimden bahsediyorum ki yorumuma da benim fikrim diyerek başladım... profesyonel bir görüşten bahsetmedim..

Yorum

ayrıca 1.6 dizellerle 2.0 dizeller arasında ortalamada çok bir yakıt farkı yok sanırım ?
            ben manuel dizel kullanıyorum çok memnunum
            ayrıca flexi var tour moda aldığımda süspansiyonda direksiyonda oldukça yumuşak oluyor

izolasyon konusuna gelince tamamen size katılıyorum daha sessiz olabilirdi yakıtta 5.0 uzunyol 7 litre şehir içi ort. 6,5 i yakaladığım bile oldu

şunu demek istedim bence kırılacak birşey yok tamami ile bunlar kişisel deneyim ve zevklerimizin sonucu oluşan yorumlar...

ben sizi kırdımsa bende özür dilerim ..

Yorum

İşleniyor...
            X