Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aynalar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• aynalar

Arkadaslar merhaba,
    yeni insignia aldık ve aynaları ledli sinyalli aynalarla değiştirmek istiyoruz ancak hicbiryerde kalmamıs. Temin edebileceğimiz yabancı bir site veya yurtiçinde biryer bilen var mıdır ?

Ynt: aynalar

welcome

Kendinizi tanışma bölümünde tanıtır mısınız?

Sinyalli aynalar bir dönem getirilmiş ve sonra satışı durmuş. Yenisini almayı bırakın şu an birisininki bozulsa yedeği bile yok. Bir ihtimal çıkma bulabilirsiniz belki.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

alibaba'da var ama minimum 100 adet Biraz araştırırsanız internette bulursunuz diye düşünüyorum.

http://polyauto.en.alibaba.com/produ...functions.html
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Keşke biri getirse de alıp taksak. Ben 2 çift alırdım yedeği olsun diye

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Fiyatı normal aslında ama montajı nasıl bişeydir mechul..yoksa bende eksiklik olark hissediyorum

Yorum

bence herkez alır çünkü büyük gereksinim imaj için)))
            erentemel

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
              alibaba'da var ama minimum 100 adet Biraz araştırırsanız internette bulursunuz diye düşünüyorum.

http://polyauto.en.alibaba.com/produ...functions.html
              Adamın güvenirliği oldukça düşük
              InsigniaTEAM

Yorum

Opelin sanırım aynada sinyallere alerjisi var

Yorum

İşleniyor...
                X