Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Farlar buğu yaptı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Farlar buğu yaptı

Arabayla bir gez, kirlensin , tekrar yıka, buğu yaparsa o zaman tekrar ara konuş, usta halledecektir, anlaşmalı birini bul kargo şirketiyle o zaman uygun fiyata gider gelir, bu kadar sıkıntı yapma, olacağı varmış

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Hallolur Hakan sıkma canını, araçtan keyif almaya bak
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
        Arabayla bir gez, kirlensin , tekrar yıka, buğu yaparsa o zaman tekrar ara konuş, usta halledecektir, anlaşmalı birini bul kargo şirketiyle o zaman uygun fiyata gider gelir, bu kadar sıkıntı yapma, olacağı varmış
        sedAt abi sıkıntı yok ben herşeyi zaten oktay ustaya yüklemek istemiyorum sitemimin sebebi ben az çok tanıdıysanız çok takıntılı vede huzurumu kaçıran şeylerin olması yoksa insanlık halidir yada elinden geleni yapmıştır ufak tefek pürüz kalmıştır..bi ustayla görüştüm bi insignia daha aynı şekil eline gelmiş ona bi yol denemiş dedi yaparım aynınıda sana ama sıkıntı çıkarsa paranı çöpe atmış olursun yarın ara dedi beni ben adamı bi arayım arabasını bi yıksasın buğulanma yapmıyosa seninkinide yapalım dedi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
          Hallolur Hakan sıkma canını, araçtan keyif almaya bak
          sen canını sıkma dyosan sıkmam ersin abi..ben halledecem abi kısa zamanda ..gerekirse farı sökerim kendim hallederim

Yorum

2 gün bekleyişin ardından buğu epey bi çözüldü lakin bugün yne çıkardım aracı far tekrardan full buğu yaptı ..bi usta buldum allahın izniyle garantili bi şekilde halledeceğini söyledi bekliyorum..bu arada far çatlak çıktı silikonla her yeri tutturulmuş..

Yorum

Farı ustamı alıp takmıştı ? Sizmi spariş ettiniz tam o kısmını anlayamadım.

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Ben farları görmedim hiç..farıda aksamlarıda usta ayarladı..adanaya gönderdi ben burda taktırdım

Yorum

Ve bu farların bazı bölümleri silikonlu çıktı ? Normal mi bu durum ?
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Çatlaksa sıkıntı olabilir. Açılırken mi çatlamış yoksa alırken mi öyleydi acaba, ona da bi bakmak lazım aslında. Olan olmuş gerçi bilsen ne olacak. İnşallah hallolur...
                    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Daha yeni benim yanımda silikonu söktüler silikon sökülürken arka siyah olan kısımın çatlak olduğu görüldü..çatlaktan ziyade baştan başa kırık o yüzden slikon vurulmuş kırıklar kapatılsın dye usta şimdi oraları kaynatıyo sonrasında silikonlama işlemini yapacak test edecek takacak bi sıkıntı olduğu takdirde gerekirse 10 defa açarım 10 defada takatım dedi garantisini veriyo yani inşallah hallolur..

Yorum

Geçmiş olsun diyeyim. Çözülecek gibi Hakan
                        Bu arada haksız yere milletin arkasından çat çat farları patlatmaa valla beddua ederler farında çatlar lastiğinde patlar ( farklı bir açıdan bakış)

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

O usta sıfır far kullanmıyor , çıkma alarak onu düzenliyor, bazen birkaç çıkma farın sağlam yerlerini birleştiriyor, ben kendi farımı kendim alıp içini yaptırmıştım, benim farım sıfırdı, fark bu yüzden olabilir, yinede büyük sıkıntı olacağını düşünmüyorum. İşinin ehli bir usta sıkıntıyı halleder

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omfaya
                            Geçmiş olsun diyeyim. Çözülecek gibi Hakan
                            Bu arada haksız yere milletin arkasından çat çat farları patlatmaa valla beddua ederler farında çatlar lastiğinde patlar ( farklı bir açıdan bakış)
                            inşallah çözülecek ömer faruk bakışın açın ta kendisi otobana girince farları kapatıyorm gündüz ledleri ve sisleri tek açıyorum sonrası tek atış yapınca sol şeritte olab çekiliyo ortadaki bile afallıyo acaba nerden geliyo dye..gerçekten 1 araca 2 selektör kolay kolay yapmıyorm..Sedat abi insanlık hali olabilir fakat bu kadar kötü durumda far almak iyi değil plastikleri her tarafı kırıktı onları kaynattılar normal bi silikon çekildi sonra komple slikon çekildi far iç silikonunun üstüne..bilmiyorum abi nasıl olur nasıl biter şuan bi buhulanma yok..inşallah olmazda bu huzursuz bekleyiş sona erer

Yorum

Hahi bakalım düzen tutmuştur inş. "Farlarım şekil önümden çekil" çat çat (şaka bir yana kullanıcısı için çok güzel bende çok beğendim fakat öndekinin acemi olma ihtimalini düşününce birazda tehlikeli)

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Geçmiş olsun Hakan, olmuştur o olmuştur. Her işi yaparken iyi yapmak lazım, titiz olmak lazım. Ya nolacak sonradan düzeltirim bişey olursa dediğin anda böyle yazıya dökülüp olumsuz referans oluyor işte.

Yorum

İşleniyor...
                                X