Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çok modlu çakarlı sis lambası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Çok modlu çakarlı sis lambası

Hayırlı günler cümleten aracım farları bildiğiniz üzere mercekli cosmo farı malum sisler hala sarı şöyle bi internette gezindim mercekli sis farlarıda var fiyatlarıda uygun artı çakar falan özelliğide var 100 150 arası çift fiyatı bana ucuz geldi biraz..lakin montaj hususu zormudur kendim yapabilirmiyim sisleri yada tampon falan aşağı inmesi gerekiyomu..işçilik çok çıkar mı

Ynt: Çok modlu çakarlı sis lambası

Tamponun inmesine gerek yok. xenon efect ampül alırsanız montajını sizde yapabilirsiniz. Sadece kablo sök-tak şeklinde ise dediğiniz ampüller montajı çok basit. kablonun kesilmesi gerekiyorsa oto elektrik yapana birine yaptırabilirsiniz.

Yorum

Teşekkürler uğur kardeş dediğim sistem inşallah öyle ise rahatlarız

Yorum

Mtec 12 V H10 aldım beyaz ampül inşallah takabilirim..nasıl takma hakkında önerisi olan car mı?

Yorum

Gelen ürünün üzerindeki contayı söküp, aracın orjinal ampülündeki contayı takmanız gerekebilir. Diğer yuvaya tam oturmuyor. Aşağıdaki resimde kırmızı olan parça. Ampülü araçtan sökmek için aracın önünü hafif yukarı kaldırabileceğiniz bir zeminde tutabilirsiniz görmeniz açısından. Elinizi tamponun altındaki boşluktan fara doğru götürüp sağa veya sola çevirerek ampülü yerinden çıkartıyorsunuz. Soketi söküp yeni ampüle takıyorsunuz. Contalarını değiştirip aynı şekilde montajı bitiriyorsunuz. Hayırlı olsun.

Yorum

Taktım gayet kolay ve başarılı oldu foto yükleyemeyeceğim sanırım Ama mercekle aynı renkte oldu süper birşey..55 liraya aldım çiftini işçilik benden araba tamamdır eksiksiz allahın izniyle..

Yorum

Hayırlı olsun, kazasız sürüşler.

Yorum

Teşekkürler uğur kardeş allah razı olsun..

Yorum

İşleniyor...
                X