Hayırlı günler cümleten aracım farları bildiğiniz üzere mercekli cosmo farı malum sisler hala sarı şöyle bi internette gezindim mercekli sis farlarıda var fiyatlarıda uygun artı çakar falan özelliğide var 100 150 arası çift fiyatı bana ucuz geldi biraz..lakin montaj hususu zormudur kendim yapabilirmiyim sisleri yada tampon falan aşağı inmesi gerekiyomu..işçilik çok çıkar mı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Çok modlu çakarlı sis lambası
Collapse
X
-
Ynt: Çok modlu çakarlı sis lambası
Tamponun inmesine gerek yok. xenon efect ampül alırsanız montajını sizde yapabilirsiniz. Sadece kablo sök-tak şeklinde ise dediğiniz ampüller montajı çok basit. kablonun kesilmesi gerekiyorsa oto elektrik yapana birine yaptırabilirsiniz.
-
Ynt: Çok modlu çakarlı sis lambası
Gelen ürünün üzerindeki contayı söküp, aracın orjinal ampülündeki contayı takmanız gerekebilir. Diğer yuvaya tam oturmuyor. Aşağıdaki resimde kırmızı olan parça. Ampülü araçtan sökmek için aracın önünü hafif yukarı kaldırabileceğiniz bir zeminde tutabilirsiniz görmeniz açısından. Elinizi tamponun altındaki boşluktan fara doğru götürüp sağa veya sola çevirerek ampülü yerinden çıkartıyorsunuz. Soketi söküp yeni ampüle takıyorsunuz. Contalarını değiştirip aynı şekilde montajı bitiriyorsunuz. Hayırlı olsun.
Yorum
Yorum