merhaba insignia ailesi. 3 gün önce yag. Su. Vs bakimlarini yaptirdim aracin bugun yokus yukari ilk kalkista sogutma sivi eksik diye bi uyari verdi ve 10 saniye icerisinde gitti. Baktim su normal gorunuyor. Yokus etkilemis olabilirmi egimde farklilik gosterirmi. Bilgisi olan varmi bu konuda
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sogutma sivi eksikligi
Collapse
X
-
Ynt: Sogutma sivi eksikligi
Dikkat etmeniz gereken bir konu. Aynı şekilde bende birkaç kere yokuşta bu uyarıyı aldım. Seviyeyi kontrol ettiğimde her şey normal göründüğü için önemsememiştim. Bir sabah otoyolda 100 km/h hızla giderken acilen motoru durdurun/ hararet çok yüksek/ klima fonksiyonları devre dışı uyarısı çıktı. Uygun bir yere çekip kaputu açtığımda genleşme deposu tahliyeyi açmış ve basınçla buhar çıkıyordu. Çekici ile servise gittiğimizde o soğutma suyunun olduğu deponun(genleşme deposu) 10 cm uzunluğunda yarıldığını farkettik. Şükür ki conta testinde bir sorun çıkmadı. O nedenle mutlaka kontrol ettirin.Insignia 1.4 Turbo Elegance
Yorum
-
Ynt: Sogutma sivi eksikligi
Orjinal yazı sahibi: BeraatDikkat etmeniz gereken bir konu. Aynı şekilde bende birkaç kere yokuşta bu uyarıyı aldım. Seviyeyi kontrol ettiğimde her şey normal göründüğü için önemsememiştim. Bir sabah otoyolda 100 km/h hızla giderken acilen motoru durdurun/ hararet çok yüksek/ klima fonksiyonları devre dışı uyarısı çıktı. Uygun bir yere çekip kaputu açtığımda genleşme deposu tahliyeyi açmış ve basınçla buhar çıkıyordu. Çekici ile servise gittiğimizde o soğutma suyunun olduğu deponun(genleşme deposu) 10 cm uzunluğunda yarıldığını farkettik. Şükür ki conta testinde bir sorun çıkmadı. O nedenle mutlaka kontrol ettirin.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
Yorum