Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bagajdan su alma sıkıntısı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• bagajdan su alma sıkıntısı

Merhaba herkese... Sağlıklı huzurlu yıllarınız olsun... Sabah arabamın bagajını açtığımda tam o kilidin olduğu yerin altına su almış bunu nedeni nedir sizdede böle bi sıkıntı oluyormu..
    Dalyan Elektrik Paratoner Otom. Taah. San. Tic. LTd. Şti
    2010 1,6 t cosmo Met. gri

Ynt: bagajdan su alma sıkıntısı

Tampon veya bagaj kapağı lastiğinden almış olabilir. Arka far kenarından bile alıp oraya ulaşabilir. İncelemeden net birşey demek zor.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Aynı sıkıntı bende de var. Aracı yıkadığımda o kısma su doluyor. Kilit mekanizmasına gelmiyor Allah'tan.

Diğer İnsignia ve Astra'larda kilidin olduğu yerde hareketli bir plastik var. Elinizle bastırdığınızda geri atması gereken plastik bende hareket etmiyordu. Zaten kırık gibi bir şeydi.

Servise soracaktım bakım yaptırırken ama unuttum. " Ulan ben bi şey unuttum, ama ne?" derken bu konuyu görünce aklıma geldi.

Alakaya maydonoz ama 34.000 km'de ki aracın son bakımı 450,00 TL'ye yapıldı. Kayseri/İnciroğlu'nda ki ilgi ve alakayı görmeniz lazımdı. Tek kelime ile "Perfect". 13:00'a randevu aldım, 11:30 gibi gittim. 12:00'da işi bitirip, teslim ettiler. İsteyince oluyormuş demek ki.

Yorum

kilit değildi de bagaj açma yerine yani düğmenin orada su oluyor ise düğme iflas edebilir değişim şart olur

Yorum

bagaj lastikleri, o lastiklerin değişmesi gerekiyor, ben de yaşamıştım, değişti, geçti

Yorum

sağolun arkadaşlar yorumlarınız için lastikleri değiştircem mecbur
            Dalyan Elektrik Paratoner Otom. Taah. San. Tic. LTd. Şti
            2010 1,6 t cosmo Met. gri

Yorum

İşleniyor...
            X