Duyuru

Collapse
No announcement yet.

245x40x19 1.6 Cdti 136 Hp AT6 Sport Aracımın Kış Lastiği

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 245x40x19 1.6 Cdti 136 Hp AT6 Sport Aracımın Kış Lastiği

Değerli forum üyelerinin uzun süredir kırmadan herkese cevap vermeye çalıştığı kış lastiği konusu; lastik almamışların kafasını karıştırmakta alıp da tecrübe edenlerin sabrını tatlı da olsa zorlamaktadır..

Malum mevsim kış ve kar özellikle İstanbul’da da hissedilir şekilde kendisini gösterdi. .

Benim gibi taşra da olup da İl Trafik Komisyonunun aldığı karar sonrasında zorunlu olan Kış Lastiği herkesi ufaktan da olsa rahatsız eder olmuştu..

Malum markalar gerçekten kaliteden ödün vermediği gibi fiyatlarından da ödün vermiyor. Ben de forumdaki tavsiye ve yecrübelere kulak vererek bugün internetten bulduğum lastikçi arkadaştan lastiklerimi teslim aldım..

Hafta içii montajını yaptırır görüşlerimi sizinle paylaşırım...

oleyy

Ynt: 245x40x19 1.6 Cdti 136 Hp AT6 Sport Aracımın Kış Lastiği

hayırlı olsun. lastiklerinizi düzgün bir yere montaj yaptırın. atlama falan yaparsa iade ve değişimde daha kolay halledebilirsiniz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: balkes
      hayırlı olsun. lastiklerinizi düzgün bir yere montaj yaptırın. atlama falan yaparsa iade ve değişimde daha kolay halledebilirsiniz.

Teşekkür ederim... Önemle dikkate alacağım..

Yorum

Hayirli ugurlu olsun lastiginize tas degmesin

- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ
        - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT
        - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE

Yorum

HAyırlı olsun . Bende Cok düşündüm ama fiyat çok geldi .

Siz Kaça aldınız ?

Yorum

Ben 425 x 4 = 1700 TL ye 6 takside aldım. Bugün ilçemde elektrik kesintisi vardı. Ondan dolayı yarın montajlanacak inşallah.. Düşünce ve tecrübelelerimi paylaşacağım..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aliuluer
              Ben 425 x 4 = 1700 TL ye 6 takside aldım. Bugün ilçemde elektrik kesintisi vardı. Ondan dolayı yarın montajlanacak inşallah.. Düşünce ve tecrübelelerimi paylaşacağım..
              fiyatı çok iyi bence
              tekerinize taş değmesin

Yorum

Ali hocam güle güle kullan. dediğin gibi 19" fiyatları da araba parasıylen heralde daha iyisi olmazmış. bir de lastik bulunmuyor şu ara; istediğini bulabilmene sevindim. güle güle kullan.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aliuluer
                  Değerli forum üyelerinin uzun süredir kırmadan herkese cevap vermeye çalıştığı kış lastiği konusu; lastik almamışların kafasını karıştırmakta alıp da tecrübe edenlerin sabrını tatlı da olsa zorlamaktadır..
                  Hayırlı olsun guzel gunlerde kullanın. Benim lastiklerden almışsınız.

Da... Ben şimdi anlamadım biz tavsiye vererek iyi mi ettik kötü mü ettik?
                  2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
                  X