Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Modifikasyon bitti şimdilik

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Modifikasyon bitti şimdilik

Selamun aleyküm hayırlı akşamlar cümleten
    Turn push - ebc disk balata derken bugünde cosmo farı taktırdım gayet yakışıklı oldu araç flashlama olayı ayrı birşey heran trafiğe çıkmak istiyorum yalnız forumdan aile olarak görüşlerinizi almak istiyorum başıma bi olay geldi
    2 far geldi ve servise götürdüm taktırmaya tampon söküldü farlar yerleştirildi sol farın beynin de yani o metal olan kit mi nedir bilmiyorum o sıkıntılıydı sinyaller ledler yaniyodu fakat mercek yanmıyodu epey bi uğraştılar mevzunun kitten olduğunu anladılar..epey bi pazarlıkla 150 tl ile farları söküp takacaklardı..böyle bi sıkıntı olunca mecbur beyin taktırmak zorunda kaldık beyinin maaliyetide 350 tl idi..toplamda 500 tl para ödedik
    Asıl mevzu ben usta ile anlaştım 2500 lira far 400 de benim farları hesapladık ona gönderecektim..yani 2100 lira önceden ödedim birde farları gönderecektim.. alllah yukardadır farlar gelmeden önce düşüncem bi sıkıntı çıkarsa ilerde ben birdaha far bulamam dedim ve farlarımı vermemeye karar verdim geriye kalan 400 lirayı yollicaktım..
    Şimdi burda ne yapmam gerekir benlik bi durum var mı yokmu
    Ustayı aradım epey bi ofladı pufladı kiti bana gönder dedi değiştirip sana gönderim ama ben ekstra kit aldım cebimden gerçekten çok para çıktı ona olan borcumu kite verdim..ben hala da vermem dye bişey söylemiyorum sonuçta başta öyle konuştuk lakin usta biraz anlayışsız gibi ondan kaynaklanan sorun sonucu ben 350 lira kit aldım..ha tampon aşağı inmeseydi işlem gördürmeseydik farı komple geri yollardım o durumda takılan farları birdaha söküp bir daha takacaklardı ekstra bi meblağ daha isterlerdi biliyorum..farı yolla bidaha gelsin bidaha tamponu indir 500 lira param yne gidecekti sadece farların kargosu 100 lira gibi bi rakam..

Ynt: Modifikasyon bitti şimdilik

Hemşerim öncelikle hayırlı olsun.
    Ustanla güzelce anlaş, orijinal farlarını yollama. Aracını satarken bile lazım olur.
    Cosmo far + montaj vs. ettiğin masrafa 2-3 bin eklesen aracını satıp iyi bir cosmo alırdın.
    Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Eyvallah gezgin abi kendi aracımız gibi temizini bulabilseydik alırdık abi

Yorum

Hayırlı olsun, nazar değmiş galiba, usta benim tanıdığım usta mı? O sözünüün arkasında duran bir adamdır aslında,bu arada ben montaj işini 40,₺ ye halletmiştim orjinal farlarıda bıramıştım sattığım arkadaşa verdim. Bir gerçek varki o farın sellektörü profektör gibidir o usta fena yapıyor şimdiki aracımda böyle birşey yok

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Yok abi far çalışma sistemi 10 numara dicek bişey yok..lakin dediğim böyle bi sıkıntı yaşadık

Yorum

Mod isi mesakkatli istir. Bir is icin on defa da ayni yere gidilir. Ustanin insafiyla kendi vicdaninin arasinda kalman da normal. Iyi esnaf bu kadar zorlamamaliydi diye dusunuyorum. Yeni farlarinin gorunusunden memnunsan herseye degmistir bence.

Yorum

O gulsen abi inşallah ortayı bulacaz ben bu konuda mağdur olan ben olarak düşünüyorum..tabi para önemli bi faktör olunca karşındaki insan değişe biliyo..bilmiyorum abi hakkımızda hayırlısı olsun gelipte 300 500 için ne kimsenin ahını alırım bede başka bişey..beni üzen tekşey karşılıklı değilde tek taraflı düşünmek..yazdıklarımın aynısı eksik var fazla yok..hani bi nevide ders olsun bana..farlar tesellim oldu zaten orjinal cosmodan daha keyifli detaylı video çekip yarın paylaşırım muhtemelen..

Yorum

Hayırlı olsun yeni donanımlarınız

Yorum

Teşekkürler davudx abim

Yorum

İşleniyor...
                  X