Evet Arkadaşla Bu Konuya Mesaj Atan üyelerimize bir Sürpriz hazırladık ve Kendilerine Yuriçi Kargo ile bir gönderi yaptık bu gün verildi kargoya lütfen buraya mesaj yazan üyeler kargolarını takip etsin.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Bundan sonra forumda ki üyelerin aktifliği konulardaki kaliteli yorum destek bilgi paylaşımında bulunan yada bizim seçtiğimiz her hangi güzel bir konuya mesaj yazan üyelerimize zaman zaman sürprizlerimiz olacak
Evet Arkadaşla Bu Konuya Mesaj Atan üyelerimize bir Sürpriz hazırladık ve Kendilerine Yuriçi Kargo ile bir gönderi yaptık bu gün verildi kargoya lütfen buraya mesaj yazan üyeler kargolarını takip etsin.
Bizleri onure ettiğiniz ve bu süprizleri hazırladığınız için çok teşekkür ediyorum Fatih Abi..
Bir gün yüzyüze teşekkür edebilmek üzere... obaa clapclap oleyy
Fatih bey gerçekten, toplantılara katılamayan ve uzaktan bu güzel ailenin birlikteliğine fotolar ve videolar aracılığıyla tanıklık edip, forumda yorumlarıyla birlikteliğe katılan herkes için çok ince bir davranış olmuş, teşekkürler. Konuya yorum yapmayıp sürprizi kaçırmış olsam da helal olsun sizlere.
Fatih bey teşekkürler, hediyeler bahane, sadece küçük bir anı olarak hoşluk yaratır ama forum yöneticileri olarak forum üyelerine yaklaşımınız çok ince, onun için yazmak gereği hissettim.
Fatih bey teşekkürler, hediyeler bahane, sadece küçük bir anı olarak hoşluk yaratır ama forum yöneticileri olarak forum üyelerine yaklaşımınız çok ince, onun için yazmak gereği hissettim.
Serdar Bey Ne oluyorsa Sizlerin güzelliğinden oluyor
Yorum