Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel Türkiye Hediyesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel Türkiye Hediyesi

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
    Ali Uluer bey aracınızın maaşallahı var, harika görünüyor sanırım full tüm opsiyonları ekletmişsiniz

Teşekkür ederim Sedat kardeşim Allah razı olsun.. Senin araba da yakmıyor değil..

Evet sport modelini aldım ama bose ses, flexi şasi, kör nokta uyarı sistemi ve deri koltuk yok.. Keşke olsalardı...

Sadece çevre görüş paketi 2 ile kış paketi eklettim..

Ama yine de çok memnunum ve acaip alıştım..

Rabbim herkese nasip etsin..

En çok sevdiğim özelliği flexi olmamasına rağmen yüksek hızlarda yol tutuşu ve yolda salınımı bir harika.. oleyy

İyi tercih yaptığımı her geçen gün bir kez daha düşünüyorum.. urock

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gezgin_insignia
      Opel Tr. den hediye istemek...
      40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
      Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Ne bileyim.. Yüzsüzlüğüm tuttu.. Sağolsunlar kırmadılar.. Teşekkür ederim.. Sizler de aracınızı iyi günlerde kullanın..

Yorum

Erdoğan bey çağ kebabı yemeye bir gün geliriz sonrasında da eski çarşıdaki oltu ustalarından tesbih alırız inşallah

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Siz yeter ki gelin ben kendi ellerimle cağ kebabı yaparım size
          2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride

Yorum

Orjinal yazı sahibi: erdo
            Siz yeter ki gelin ben kendi ellerimle cağ kebabı yaparım size
            Eyvallah Allah razı olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
              Geçen seneki hediyeleri bir hatırlayalım

http://www.insigniateam.com/forum/in...2379#msg302379

Bu senede şaşırtıcı hediyelerimiz olacak

Gönülden katılanları unutmuyoruz
              clapclap

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Şirket arabaları dahil opelden 12 araç almışlığımız var ama bir çöp bile göndermediler Hep şikayet maili yazdığımızdan herhalde.
                http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                2.0 CDTI
                Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                  Şirket arabaları dahil opelden 12 araç almışlığımız var ama bir çöp bile göndermediler Hep şikayet maili yazdığımızdan herhalde.
                  Umut sen şikayet değil iyileştirici öneriler sunan mailler yazmışındır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aliuluer
                    ....
                    ......

Öncelikle hediye etkinliğinizi ayrı kutluyorum.. ....
                    Ali bey gelen dostlarımıza yarım elma gönül alma kendi imkanlarımız dahilinde bu güzel günlerin unutulmaması için gönülden yapılan dostani hediyelerimizi dağıtıyoruz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                      Umut sen şikayet değil iyileştirici öneriler sunan mailler yazmışındır
                      Valla abi dediğin gibi her şikayet sonrasında naçizane önerilerde yazdım ama servis aynı servis bayi aynı bayi kaldı.Fakat son zamanlarda güzel şeyler oluyor gibi.
                      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                      2.0 CDTI
                      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Etkinliğe katılamayan arkadaşların ufakta olsa psikolojik mağduriyet içinde olduklarını düşünüyorum.
                        Üye, taşrada. Etkinliklere katılma imkanı yok. Çevresinde de yerel etkinlik yapabileceği istekli bulamıyor.
                        Kendini foruma ait hissediyor. Fakat; genel - yerel etkinliklere katılamadığı için forum hediyelerinden faydalanamıyor.
                        İnsigniateam objelerini edinemiyor. İstemekten de -belki- utanıyor. Aracında vb. kullanamıyor.
                        Zaten etkinliklere katılamadığı için canı sıkılan üyemiz, bu durum karşısında üzülüyor, kahroluyor.
                        Forum yetkilisi arkadaşlara naçizane tavsiyem:
                        Sadece fiziksel etkinlik yapılmasın.
                        Forum içi - eğlenceli- etkinlikler düzenlensin. Bu forum içi etkinliklere katılan arkadaşlara da hediye gönderilsin.
                        Bazen bakıyorum. 80 ziyaretçi, 5 üye. Bu nedir şimdi? Forum içi etkinlik ve hediyelerle üyelerin etkinliği, katılımı, aidiyet hisleri, forumun sayı ve enerjisi arttırılabilir.
                        Tabi imkanlar kısıtlıdır. - Sponsor arkadaşlar gayrete getirilsin.-
                        Saygılar.
                        Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gezgin_insignia
                          Etkinliğe katılamayan arkadaşların ufakta olsa psikolojik mağduriyet içinde olduklarını düşünüyorum.
                          Üye, taşrada. Etkinliklere katılma imkanı yok. Çevresinde de yerel etkinlik yapabileceği istekli bulamıyor.
                          Kendini foruma ait hissediyor. Fakat; genel - yerel etkinliklere katılamadığı için forum hediyelerinden faydalanamıyor.
                          İnsigniateam objelerini edinemiyor. İstemekten de -belki- utanıyor. Aracında vb. kullanamıyor.
                          Zaten etkinliklere katılamadığı için canı sıkılan üyemiz, bu durum karşısında üzülüyor, kahroluyor.
                          Forum yetkilisi arkadaşlara naçizane tavsiyem:
                          Sadece fiziksel etkinlik yapılmasın.
                          Forum içi - eğlenceli- etkinlikler düzenlensin. Bu forum içi etkinliklere katılan arkadaşlara da hediye gönderilsin.
                          Bazen bakıyorum. 80 ziyaretçi, 5 üye. Bu nedir şimdi? Forum içi etkinlik ve hediyelerle üyelerin etkinliği, katılımı, aidiyet hisleri, forumun sayı ve enerjisi arttırılabilir.
                          Tabi imkanlar kısıtlıdır. - Sponsor arkadaşlar gayrete getirilsin.-
                          Saygılar.
                          Orjinal yazı sahibi: aliuluer
                          ....
                          ......

Öncelikle hediye etkinliğinizi ayrı kutluyorum.. ....
                          Ali bey gelen dostlarımıza yarım elma gönül alma kendi imkanlarımız dahilinde bu güzel günlerin unutulmaması için gönülden yapılan dostani hediyelerimizi dağıtıyoruz
                          Hediyelerini kendi imkanları ile dağıtan dostlara canı gönülden selam olsun... @FacomX

Ayrıca sayın @gezgin_insignia kardeşimizin dediklerine sonuna kadar katılıyorum..

Sizlerin etkinlik sayfalarında paylaştığınız resimlere bakarken kendimizi sizlerin yanında hissediyoruz emin olun.. :süper

Fakat dediğimiz gibi bizler ( belki bedelinin öğrenilmesi sizleri mahcup edecektir.. şüphem yok.. ) bu konuda illa bize de gönderin demiyorum.. Ama bu konuda bizlere yardımcı olun, bu konuda bir çözüm bulun.. ihihi

Sonuç olarak; sizlerle forumda da olsa birlikte olmaktan mutluyuz... obaa

Yorum

Ali bey gönül ister ki her yaptığımız promosyondan bütün üyelerimize paylaşalım dağıtalım ama sizinde bildiğiniz üzere bu etkinlikler üç beş arkadaşımızın Ali cenaplıklarından gönülden yaptıkları yardımlar sonucunda oluyor ama dediğim gibi gönülden sevenlerimizide unutmuyoruz bazen çat kapı ziyaret ediyoruz bazen çat kapı kargolar yapıyoruz ama bunları da afişe etmiyoruz

Bizlerle beraber olan bizlerle beraber kalpleri atan bütün üyelerimize destekleri içinde ayrıca teşekkürler.

Yorum

Ali bey gönül ister ki her yaptığımız promosyondan bütün üyelerimize paylaşalım dağıtalım ama sizinde bildiğiniz üzere bu etkinlikler üç beş arkadaşımızın Ali cenaplıklarından gönülden yaptıkları yardımlar sonucunda oluyor ama dediğim gibi gönülden sevenlerimizide unutmuyoruz bazen çat kapı ziyaret ediyoruz bazen çat kapı kargolar yapıyoruz ama bunları da afişe etmiyoruz

Bizlerle beraber olan bizlerle beraber kalpleri atan bütün üyelerimize destekleri içinde ayrıca teşekkürler.
                              Abi baş tacısın, düşüncen fazlasıyla yeter de artar da.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx

Abi baş tacısın, düşüncen fazlasıyla yeter de artar da.

Yorum

İşleniyor...
                                X