Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.6 t hakkında..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia 1.6 t hakkında..

Orjinal yazı sahibi: mazelife
    İkinci kez insignia aldım ki forumda 4 kez insignia almış üyeler var. İnsignia ya bir kez bindiğinizde emin olun vazgeçemiyceksiniz. Özellik desen standart bir cosmoda bile hergün öğreniceğin özellik çıkıyor, bir afl far bile bu aracı almak için büyük sebep. Eskiden sunroof olmazsa olmaz diyordum, şimdi olurda başka bir markaya geçersem bile dönmeyen, kendi kendine uzun kısa yapmayan far olmazsa olmaz. ki bu paralara benim bildiğim böyle farı olan d segmenti bir araç yok. Güvenlik desen, bir kaza yaptım allahın sevgili kuluymuşum ki o kazayı insigniayla yaptım. Küçük polo tarzı bir araçla öyle bir kaza yapsaydım ne olurdu düşünmek istemiyorum. Araç hakkında ilk konuşulan konu yakıt oluyor ama önemli olan güvenlik olmalı ( Tecrübeyle sabit . Arabanın yakıcağı 2 lt fazla benzin için kimse kendini tehlikeye atmamalı ( 2 lt benzin ile olucak tasarruf ile ne ileri ne geri gidilir ). Bu araçta düz yolda sakin kullanımda 90-100 sabit 6-6.5 bilemediniz 7 lt bir tüketim görürsünüz, 5.6 yı gördüm ama oda çok zor oluyor, ha ben basarım sürekli dip gaz yaparım, yüksek devir kullanırım, her viteste red line görürüm diyorsanız, dizel benzinli farketmez bu güç ile 7-8 litreyle gidecek araba daha üretilemedi. Anca elektirikli teslalar falan var anca, onuda alırken verdiğimiz paradan sonra isterse çeşme suyuyla gitsin daha bel doğrulmaz. 1.4 t alırsanız lpg düşünebilirsiniz ama 1.6 t ile sorunsuz lpg kullanan yok denecek kadar az. Konuyu sonuca bağlıyim,bütçeniz el veriyorsa boşa zaman kaybetmeyin, başınızı ağrıtmayın. Araba dediğin biraz da göze, gönüle hitap etmeli. Ne olursa olsun, hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun. iyi forumlar

Yorum

Hoşgeldin gönlüne göre olsun. 1.4 Turbo olanların fabrika çıkışlı lpg li olanları var. İkincieli 60-70 arası bulmak mümkün.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Mümkünse bir 1.6t ile test sürüşü yapın.daha 4. vitesi görmeden kararınız netleşir.
        2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Merhaba aranizda yeniyim. Arkadalar bende hayalimdeki insigniaya kavustum oleyy

Yorum

Lpg var iptal ettirip benzinlemi binsem. Yuksek devirde subop yanmasi oluyomus. Simdiden celik subop taktiriyorum ne dersiniz

Yorum

Hayırlı olsun aracınız, güle güle kullanın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
                Hayırlı olsun aracınız, güle güle kullanın
                Sagolun allah razi olsun.

Yorum

Geçmiş olsun, eğer düşünmeye başladıysanız artık olay kesin. Benimde ikinci insigniam bu ilkinden sonra ikinci araç için diğer marıalara baktım ama hep bir eksiklik, eksik olmayanlarda premium onlarda yüksek eh bende insigniaya devam dedim memnunum

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Öncelikle welcome bende insignia almaya karar verdiğimde çok söylediler alma çok yakıyor sorunlu diye. bende soruyordum onlara hiç bindiniz mi diye aldığım cevap binmedik ama öyle diyorlar.
                    hiç kafanı bunlara takma git al arabanı zevkini çıkar..
                    çok yakma konusuna gelince de hangi araba basınca yakmıyor merak ediyorum?
                    normal devirli kullanımlarda benim aracım 7.5-8 LT civarı yakıyordu buda çok normal bi, rakam..
                    insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
                    honda accord 2.4 Executive...

Yorum

Bu, ''öyle diyorlar '' denen bir örgüt var. Ama hiç biri binmemiş denememiş insignia yı. Bu örgüt çıkartıyor bu söylentileri. Belki gizli adı wV olabilir.
                      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: S.s.polat
                        Hayırlı olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: S.s.polat
                          Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
                          İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

İşleniyor...
                          X