Ynt: İnsignia 1.6 t hakkında..
Orjinal yazı sahibi: mazelife
İkinci kez insignia aldım ki forumda 4 kez insignia almış üyeler var. İnsignia ya bir kez bindiğinizde emin olun vazgeçemiyceksiniz. Özellik desen standart bir cosmoda bile hergün öğreniceğin özellik çıkıyor, bir afl far bile bu aracı almak için büyük sebep. Eskiden sunroof olmazsa olmaz diyordum, şimdi olurda başka bir markaya geçersem bile dönmeyen, kendi kendine uzun kısa yapmayan far olmazsa olmaz. ki bu paralara benim bildiğim böyle farı olan d segmenti bir araç yok. Güvenlik desen, bir kaza yaptım allahın sevgili kuluymuşum ki o kazayı insigniayla yaptım. Küçük polo tarzı bir araçla öyle bir kaza yapsaydım ne olurdu düşünmek istemiyorum. Araç hakkında ilk konuşulan konu yakıt oluyor ama önemli olan güvenlik olmalı ( Tecrübeyle sabit . Arabanın yakıcağı 2 lt fazla benzin için kimse kendini tehlikeye atmamalı ( 2 lt benzin ile olucak tasarruf ile ne ileri ne geri gidilir ). Bu araçta düz yolda sakin kullanımda 90-100 sabit 6-6.5 bilemediniz 7 lt bir tüketim görürsünüz, 5.6 yı gördüm ama oda çok zor oluyor, ha ben basarım sürekli dip gaz yaparım, yüksek devir kullanırım, her viteste red line görürüm diyorsanız, dizel benzinli farketmez bu güç ile 7-8 litreyle gidecek araba daha üretilemedi. Anca elektirikli teslalar falan var anca, onuda alırken verdiğimiz paradan sonra isterse çeşme suyuyla gitsin daha bel doğrulmaz. 1.4 t alırsanız lpg düşünebilirsiniz ama 1.6 t ile sorunsuz lpg kullanan yok denecek kadar az. Konuyu sonuca bağlıyim,bütçeniz el veriyorsa boşa zaman kaybetmeyin, başınızı ağrıtmayın. Araba dediğin biraz da göze, gönüle hitap etmeli. Ne olursa olsun, hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun. iyi forumlar
Yorum