Cümleten hayırlı günler.. Sipariş ettiğim ebc disk balatayı bugün taktırma fırsatı buldum..taktırdım çok şükür başarılı olduğunu hissettiriyo rodaj süresinde olduğu için çok aşırı basma fırsatım olmadı..ama küçük dokunuşlar bile çok etkili..şimdi esas soruma gelelim eski balata disk araçtayken pedal seviyesi çok kısaydı küçük dokunuşlarda bile hemen algılıyodu lakin bunda epey bi uzun mesafe var ama ama mesafeyi ne kdr ilerletirsem bi o kdr canlı ve tatlı ısınmışlık hissiyatı vermiyo hem fren derecelenmiş gibi yavaş yavaş durdurma biraz yavaş durudurma orta halli daha iyi ve çok daha iyi gibi..sizce bu sorun mudur ben bilemedim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Disk balata değişimi
Collapse
X
-
Ynt: Disk balata değişimi
Hayırlı olsun
Şu nu test edermisiniz yüksek hızlara çıkıp biraz freni zorlayın 2-3 defa yapın dıskten ve balatadan uğultu gelmeye başladığında fren pedalında titreme oluyormu?
Not:Bu testi yaparken aman dikkatli olun boş bir oto yolda deneye bilirsiniz
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan UygurFatih abi denicem onu zaten en nefret ettiğim şey o eskilerinide biraz o yüzden değiştirdim..100 ve üzeri fren yaptığım zaman pedal bi titriyo ki frenle alakası yok çok nefret verici..peki fatih abi bu fren pedal mesafesi normal mi
Şimdi durum ne bilmiyorum yeni araçlarda ama debriyaj ve fren pedalı ayarlanabiliyor diye biliyorum. Kolayca hemde. Bence bi sorun servise.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: Hakan UygurFatih abi denicem onu zaten en nefret ettiğim şey o eskilerinide biraz o yüzden değiştirdim..100 ve üzeri fren yaptığım zaman pedal bi titriyo ki frenle alakası yok çok nefret verici..peki fatih abi bu fren pedal mesafesi normal mi
Şimdi durum ne bilmiyorum yeni araçlarda ama debriyaj ve fren pedalı ayarlanabiliyor diye biliyorum. Kolayca hemde. Bence bi sorun servise.
Yorum
-
Evet, sıkıntı olabilir. Bence ufak bir düzeltme yapmakta fayda var.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan UygurOrjinal yazı sahibi: tornadoFren hidroliğini de değiştir ondan sonra bir daha görüşelim.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tornadoOrjinal yazı sahibi: Hakan UygurOrjinal yazı sahibi: tornadoFren hidroliğini de değiştir ondan sonra bir daha görüşelim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusEvet, sıkıntı olabilir. Bence ufak bir düzeltme yapmakta fayda var.
Yorum
Yorum