Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kapılar kilitli, bagajdan birşey alıp bagajı kapattınız anahtar bagajda kaldı...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kapılar kilitli, bagajdan birşey alıp bagajı kapattınız anahtar bagajda kaldı...

Kapiyla (surucu) pencere arasindaki kromik citayi sokun,tornavida ve tel yardimiyla kapiyi acin bu kadar basit aciliyor maalesef denendi

Yorum

Ynt: Kapılar kilitli, bagajdan birşey alıp bagajı kapattınız anahtar bagajda kaldı...

Orjinal yazı sahibi: medren
      Kapiyla (surucu) pencere arasindaki kromik citayi sokun,tornavida ve tel yardimiyla kapiyi acin bu kadar basit aciliyor maalesef denendi
      +1

Makyajlı Insignia'da arka tamponda sensör var, anahtar bagaj sınırına yakın olursa muhtemelen tekrar açılır diye tahmin ediyorum.
      InsigniaTEAM

Yorum

Benim araçta bagaj açma tuşuda çalışmıyor. Anahtarı bagajın içinde unutursam eğer kapılar açık olsa bile anahtarı alma ihtimalim yok. Aracın içinede bagaj açma tuşu koysalar iyi olacakmış.
        İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

2 yıl önce aynen dediğiniz olay başıma geldi. çeşme -izmir arasında piknik yaparken oglum anahtarı bagajda bırakmıs . ihihi
          bende kapattım bagajı.sonuc opel destekden yardım istedim.Bana 250 tlye maloldu. Bu arada 2013 model ve üstü insigniaları anahtar olmadan açamayacaklarını söylemişti servis.
          ne kadar doğrudur bilemiyorum.
          2012 opel insignia 1.4 140hp edition elegance

Yorum

İl dışındayken başıma geldi..İstanbula dönüş hazırlığını yapıyordum..Valizleri bagaja koyarken telaştan elimdeki anahtarıda bagajda unuttum ve kapılarda kitliydi..Ya kapıyı esnetecektim yada kelebek camını kıracaktım..Baktım olacak gibi değil..Yedek anahtarı istettim.Il dışına çıktığım zaman ne olur ne olmaz diye evin anahtarını validelere bırakma gibi bir alışkanlığım var.Yoksa yedek anahtara ulaşamayacaktım..Bir gece daha fazladan konaklamak zorunda kaldık..O günden sonra yedek anahtarıda yanımıza alıyoruz..Gerçekten can sıkıcı bir durum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
              Kia da anahtar ne kadar uzak olursa olsun uydu yoluyla aracin kapilari aciliyor bilginize bir telefon yeterli
              Telefonu araca yaklastirin ve karsi tarafin telefon sinyalinden kapilari aciliyor ,opel ve mercedeste denedik lakin onlarda islemiyor angle
              Bunu ben de duydum ve denedim ama işe yaramamıştı.Kia da işe yaradığını denediniz mi?
              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
              2.0 CDTI
              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Toyotada da işe yaramıyor. Denemiştim
                1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                  Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                  Kia da anahtar ne kadar uzak olursa olsun uydu yoluyla aracin kapilari aciliyor bilginize bir telefon yeterli
                  Telefonu araca yaklastirin ve karsi tarafin telefon sinyalinden kapilari aciliyor ,opel ve mercedeste denedik lakin onlarda islemiyor angle
                  Bunu ben de duydum ve denedim ama işe yaramamıştı.Kia da işe yaradığını denediniz mi?
                  Bende yaramaz diyordum iddiaya dahi girmiştim ama ümraniyeden arayıp bostancıda kapılar açılmıştı 2009 sportage nin .
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Kapılar kilitli, bagajdan birşey alıp bagajı kapattınız anahtar bagajda kaldı...

Bekçilerin kullandığı anahtarlıklar varya onlardan kullanırsanız sorun olmaz.. hani 10 ton ağırlığındaki büyük bel anahtarlıklarından
                    Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Makyajlıda araç içinde anahtar unutunca araç korna öttürerek sürücüyü uyarıyor. Bagajda unutunca ne yapıyor hiç denemedim

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
                      X