Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kapılar kilitli, bagajdan birşey alıp bagajı kapattınız anahtar bagajda kaldı...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kapılar kilitli, bagajdan birşey alıp bagajı kapattınız anahtar bagajda kaldı...

Senaryomuzun temeli yukarıdaki gibi. Gelelim detaylara,

Şehirlerarası yolculuk yapıyorsunuz, yerleşim yerine uzak bir mola yerinde durdunuz. Araçtan inip kilitlediniz. Bagajdan bişey alayım diye kumandadaki bagaj kapağı tuşuna basıp bagajı açtınız, alacağınızı aldınız, anahtarı bagajda unutup bagaj kapağını da bir güzel kapattınız.

Yedek anahtar evde yani kilometrelerce uzakta. Şehirlerarası yolculukta bulabileceğiniz bir servis de yok. Ne yapardınız?

EKLEME: Bu olay başıma gelmedi ama en büyük korkularımdan birisidir. O yüzden bagaj kapağını kapatırken önce anahtarımı kontrol ederim. ihihi
    1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Ynt: Kapılar kilitli, bagajdan birşey alıp bagajı kapattınız anahtar bagajda kaldı...

Bende denemedim ama anahtar manyetik oldugu için bagajı acar diye düşünüyorum.
    2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz
    NAMI DİĞER "GEMİCİK"
    '34 JU 7764'

Yorum

Ynt: Kapılar kilitli, bagajdan birşey alıp bagajı kapattınız anahtar bagajda kaldı...

En kötü ihtimali söylüyorum. Arka camı kırıp içeri gireriz, arka koltuktan bagaja uzanırız.
      2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Benim başıma tam buna benzer bir olay geldi
        Geçen yıl Samsun dönüşü aracın bagajına bir kaç eşya koymak için kapıları açma tuşuna bastım ve bagajı açıp acele ile anahtarı bagajın kenarındaki çıkıntıya, arka sağ farın tam yanına koydum. Bu arada kapıları açmadığımızdan otomatik olarak yeniden kilitlendi. Ben bagajı kapattım ve anahtar arada sıkışıp kaldı.
        Yedek anahtar olmadığından ne yapacağımızı şaşırdık, servisi aradım yedek anahtar olmadan açamayacağımızı söylediler. Bizde biraz dikkatli bakınca anahtarın sıkıştığı yeri bulup farı biraz esneterek küçük bir tornavida ile epey uğraştıktan sonra açma düğmesine basarak kapıları açtık.
        Bu olaydan sonra nereye gidersem yedek anahtarı da yanıma alıyorum artık.
        2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride

Yorum

Vay arkadaş ben de bi ben unutkanım sanıyodum Ben işterinin otoparkında yaşadım. Arabayı kitleyip çıkmıştım ki bagajda kutu unuttuğumu farkedip ger gittim. Sadece bagajı açtım, anahtarı bagaj kilidinin girdiği alttaki kısma koydum, kutuyu aldım, bagajı güç bela dirsekle falan kapttıııımmm... Neyse ya hanım gelirken getirir dedim, getirdi sağolsun Hiç sorun olmadı yani ama bana ders oldu. Tabi bi de hanıma malzeme oldum
          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

1.Yöntem:TENİS TOPU VEYA PİNPON TOPU:Topa bir delik açılarak şöfor kapısı anahtar deliğine yerleştirin,topa şiddetlice vurun.Topun içindeki basınçlı hava merkezi kilit sistemini komple açacaktır.

Video:https://www.youtube.com/watch?v=MNaSTipOYy8

2.Yöntem(Trafik çekicilerinin yöntemi):Kapı bir tornavida yardımı kapı ile üstten kastırılarak telin gireceği kadar aralanır.Tornavidanın dayanacağı yere bez koyarak boyanın zarar görmesini engellersiniz.Oluşan aralıktan kapıdaki kilit sustasını çekecek şekilde büktürülmüş tel uzatılarak kapı içindeki kilit çekilir.Bazı modellerde kapı camının orasından tel uzatılarak da yapılabiliyor.

Video:https://www.youtube.com/watch?v=dZgEI4-tu2s

3)İP YÖNTEMİ:https://www.youtube.com/watch?v=NW1PMC0i0Tk

Bu yöntemler İnsignia da işe yarıyor mu denemedim..
            2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Ersin abi anahtarı bagajda unutsanda seviyorum seni unutkanlıkta Bi insan bu kdr yakışsın

Yorum

Anahtarı hiç cepten çıkarmamak en güzeli tabi.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
                  Ersin abi anahtarı bagajda unutsanda seviyorum seni unutkanlıkta Bi insan bu kdr yakışsın
                  Eyvallah Hakan kardeşim Bu unutkanlık benim başıma daha ne dertler açtı, bi anlatsam roman olur Ahahahaha
                  2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Kia da anahtar ne kadar uzak olursa olsun uydu yoluyla aracin kapilari aciliyor bilginize bir telefon yeterli
                    Telefonu araca yaklastirin ve karsi tarafin telefon sinyalinden kapilari aciliyor ,opel ve mercedeste denedik lakin onlarda islemiyor angle
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Kaskoyu çağırırım. Halletsinler. Buneyaw içim karardı.
                      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mazelife
                        En kötü ihtimali söylüyorum. Arka camı kırıp içeri gireriz, arka koltuktan bagaja uzanırız.
                        Ona gelene kadar kelebek camını indirelim taner. Arka cam çok para
                        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
                          Anahtarı hiç cepten çıkarmamak en güzeli tabi.

Geçen hafta uçaktan inip otoparka Arabanın yanına gittim, anahtar çantadaydı, bagajı açtım, çantayı koydum ve kapattım sürücü kapısını açmaya gittiğimde araç Anahtarı algılamadığı için kapıyı açmadı, hemen bagaja davrandım ama sanırım anahtar içeride diye bagaj da açılmadı, Çaresiz servisi aradım, ya yedek anahtara ulaşmamı ya da Aracın çekiciyle servise gitmesi gerektiğini söylediler. Yedek anahtar evde ama evin Anahtarı da Arabanın içinde kalmıştı
                          Neyse taksiye atlayıp Hanım'ın işyerine gittim, ondan evin anahtarını alıp eve oradan da yedek Anahtarı Alıp Arabanın yanına gittim ve konu halloldu, işin trajikomik kısmı cüzdanımı da çantada bırakmıştım
                          ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                          ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Benim korkumda buna benxer, araç eller serbest olduğundan anahtar içerdeyken ya kapıyı kapatırsam dedim ve başıma geldi, kapı kolundaki tuşa basıyorum basıyorum kapanmıyor bir fark ettim ki anahtar koltuğun üzerinde ihihi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Passatlarda bunu yaptığınızda bagaj her defasında anahtar bagajin icinde kaldigi icin otomatik kendini açıyor.Bu sistem insignialara uygulanamaz mi

Yorum

İşleniyor...
                              X