Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel mokka &Renault Kadjar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel mokka &Renault Kadjar

merhabalar,
    Bir yakınıma yakın bir zamanda araç alacağız.Araç dizel otomatik olacak. ÖTV indirimi de olacak , bu yüzden üç aşağı beş yukarı fiyatları aynı sayılır.(kadjar2-3 bin daha fazla)
    Hangisini önerirsiniz yada önereceğiniz başka bir model olur mu?
    2012 opel insignia 1.4 140hp edition elegance

Ynt: Opel mokka &Renault Kadjar

1.5 DCI Motorlar Miyadını Doldurdu Artık, Çok Gürültülü Çalışıyorlar. Deneme Sürüşü İle Karar Vermeyi Tavsiye Ederim. Mokka 1.6 CDTI ise Mokka Derim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
      1.5 DCI Motorlar Miyadını Doldurdu Artık, Çok Gürültülü Çalışıyorlar. Deneme Sürüşü İle Karar Vermeyi Tavsiye Ederim. Mokka 1.6 CDTI ise Mokka Derim.
      Dizel konusunda Renault motorlarına bitti demek komik olur..

Ben 2 araca da bindim, objektif yorum yapmak gerekirse;

Mokka : İçi çok eski, model eski, otomatik şanzuman verimsiz.
      Kadjar : Çok daha modern , EDC gibi çift kavrama ve sorunsuz bir şanzumana sahip, malzeme kalitesi vasat.

Önereceğim ek model Qashqai olur.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

yorum için tşkler.
        qashqai için xtronic sanzıman sorunlu diyorlar ama konuya tam hakim değilim tabi.

Yorum

Sanırım segmentleri farklı araçlar. Eğer büyüklük ve hacım önemliyse kadjar tercih edilebilir. Ancak hanımlar mokkayı daha fazla seviyor boyutlar nedeniyle. Motor olarak renonun 1.5 ve 1.6 motorları var ve ben herhangi sorun duymadım. Opelin dizeli nispeten yeni sayılır. 1.5 zaten kendini knaitlamıs bi motor. 1.6 motoru ben şuan vitoda kullanıyorum ve yeterli performansı sunuyor. Motor ve yürüyen aksamdan yana tercihimi renodan yana kullanirdim. Genel olarak düz vites iki model koysalar kadjar tercih edilebilir. Ancak otomatik vites konusunda yorum yapamayacağım

Yorum

Bence Kadjar...
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Aslında çok da fazla seçenek yok. Benim aklıma dizel otomatik olduğundan 2008 geldi ama onun da motoru güçsüz. Mazda cx3 var mesela yeni dizel motorlu.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Bir mokka kullanıcısı olarak mokka demem şaşırtıcı olmasa gerek ) şaka bir yana kadjar ı ben de düşündüm ama bence malzeme kalitesi dikkate alınırsa mokka çok önde,kadjar hacim acısından avantajlı. Dsg bile bazen insanda soru işareti uyandırırken renault un edc si cazip gelmedi bana. Bence active select baş ağrısı yapmayacak cinsten ayrıca 1.6 cdti 136 hp motor active select tarafından törpülenmesine rağmen gayet dinç ve diri. Ayrıca kesinlikle titreşim ve ses hissetmiyorsunuz. Sonuç olarak mokka iç hacim olarak ihtiyaçları karşılıyorsa bence kesinlikle mokka. Ama iç hacim ihtiyaçları karşılamıyorsa o zaman seçenek değişebilir.

Yorum

insigniadan önce üç aracıda çok inceledim mokka içi çok dar ama malzeme kalitesi iyi ve sıkı yani trim sesi yapmaz ama gösterge paneli artık demode arka koltuklar enine dar yani üç kişi sıkışık yolculuk yapabilir,kadjar dışı seni içi beni ,dışarıdan heybetli ama test sürüşüne çıktığımda daha 1000 km deki aracın vites çevresi çıtır çıtır göğüs havalandırma çevresi ayrı sesli hele birde cam tavan fitili birleşim noktası evlere şenlik fiyatı malzeme kalitesine göre fazla,qashqai daha iyi kadjara göre ama cvt tam bir bomba nette araştırırsanız arızalar insanı korkutuyor.
                  insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
                    insigniadan önce üç aracıda çok inceledim mokka içi çok dar ama malzeme kalitesi iyi ve sıkı yani trim sesi yapmaz ama gösterge paneli artık demode arka koltuklar enine dar yani üç kişi sıkışık yolculuk yapabilir,kadjar dışı seni içi beni ,dışarıdan heybetli ama test sürüşüne çıktığımda daha 1000 km deki aracın vites çevresi çıtır çıtır göğüs havalandırma çevresi ayrı sesli hele birde cam tavan fitili birleşim noktası evlere şenlik fiyatı malzeme kalitesine göre fazla,qashqai daha iyi kadjara göre ama cvt tam bir bomba nette araştırırsanız arızalar insanı korkutuyor.

Yorum

Mokka herseyiyke eski kalmis ve inanilmaz yol sesi alan bir araba. Bagaji nerdeyse yok. Kadjar eger ust donanimliysa tabiki o ya da qaskhai( bide adinı yazabilsem)
                      F30 Sport+

Yorum

Kadjar , mokka içi çok sıkıcı

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Mokkanın dengi captur gibi.Ama sanki mokka capturdan biraz daha büyük.Şu crossover sınıfını tam çorba ettiler.
                          Ben olsam dolu kadjar alırdım.İşçilik kötü ama güzel donanımlar var ve daha güncel.
                          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                          2.0 CDTI
                          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

yorumlar için çok tşkler.
                            bugün iki araçla da deneme sürüşü yapacağız.İzlenimlerimizi sizlerle paylaşırım.

Yorum

Mokka corsa altyapısına sahip dar ve içi gerçekten eskidi artık.Kadjar daha geniş ve testlerde nissan Qashqai den iyi olduğundan bile bahsediyolardı.Teknoloji olarak renault baya ilerledi artık icon donanımıda gayet yeterli doluluğa sahip.
                              Bu ara ablamda mokka alacak gibi ona pek karışmıyorum sonuçta ablam kullanacak aracın küçük olması daha iyi
                              Sizin içinde küçük olması daha iyi ise mokkada tabiki tercih edilebilir.Ben olsam bu iki tercihten kadjar ı seçerdim.
                              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

İşleniyor...
                              X