2009 model edition elegance aracım var aracıma çıkma cosmo farı takmak istiyorum ancak olurmu sorun yasarmiyim bilmiyorum yardimci olursaniz çok mutlu olurum. Afl de olsun diye bi merakım yok xenon yapmak istiyorum yapmışken mercekli olsun istiyorum cosmo lardaki üst düzey aydınlatmayı alabilirmiyim aracın bi aksamına zarar verirmi? ? Daha güzel olucağına eminim yaptırmayı istiyorum . Son olarakta izmirde böyle bir konuda yardımcı olabilecek birini önerirsiniz çok iyi olur şimdiden teşekkürler. srk
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Edition elegance araca cosmo farı
Collapse
X
-
Ynt: Edition elegance araca cosmo farı
O öyle basit değil, önce açılıp işlem görmesi gerekiyor, bu hrm masraflı hem zor , hem de zaman ister. Dahs önceki aracıma uğraşarak ysptırmıştım. Konuda burada kolay gelsin
http://www.insigniateam.com/forum/in...9669#msg299669
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
ali expresten almış olduğunuz farlar çok güzel çok temiz duruyor sonuç olarak onun montajını yaptırabildinizmi yoksa başka bi far mı kullandınız ??
ben bir çift buldum izmirde çıkma cosmo farı bütün parçaları içersinde az kullanılmış gece yolculuğu fazla yapmamış bi araçtan çıkarmışlar zaten farın önündeki tertemiz duruyor bütün parçalar dahil 1800 tl sizce fiyatı iyimi ?? orjinal çıkma far olduğu için taktırırken çok sorun yaşarmıyım ??
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mosumerali expresten almış olduğunuz farlar çok güzel çok temiz duruyor sonuç olarak onun montajını yaptırabildinizmi yoksa başka bi far mı kullandınız ??
ben bir çift buldum izmirde çıkma cosmo farı bütün parçaları içersinde az kullanılmış gece yolculuğu fazla yapmamış bi araçtan çıkarmışlar zaten farın önündeki tertemiz duruyor bütün parçalar dahil 1800 tl sizce fiyatı iyimi ?? orjinal çıkma far olduğu için taktırırken çok sorun yaşarmıyım ??
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
Yorum