Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Otomobil arayanlar ...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Otomobil arayanlar ...

geçenlerde Çorum Bayisindeydim, yeni gelecek araçlar olduğunu söylediler, motor veya opsiyon listeleri hakkında henüz bilgim yok.
    araba arayanlar Satış Müdürü Mehmet abiyle görüşebilir

Çorum - Giray

Tel: 0 364 225 1010
    InsigniaTEAM

Ynt: Otomobil arayanlar ...

Mehmet abinin yaşadığı sorunu biliyorum.
    aracın bayiye gelmesi gecikmişti. gelecek olan araçlar o aşamayı geçti ve bildiğim kadarıyla yoldalar. (kesin bilgim yok)
    şüphesi olanlar bayiyle görüşsün, nasıl teslim alacaklar vs. görüşsün.
    Mehmet abiye de (mehmet05) neler olduğunu sorabilirler.
    InsigniaTEAM

Yorum

ben sahsen corum bayısı ıle gorustum.mehmet05 ın yasadıgı sorun bayıden degıl aracın opel tarafından gec gelmesıyle baglantılıdır.bılındıgı gıbı ötv ındırımının ılk basladıgı dönemde opel de yasanan sorunlar tum markalarda yasandı ve herkes aracını geç almak zorunda kaldı.ayıca corum bayı bılhassa satıs muduru mehmet bey her konuda seffaf davranıyor.bence tercıh edılecek ılk bayılerden bırı.sevgilerimle.

Yorum

Mehmet05 olarak Giray Otomotivden alışverişi bırakın, Çorum Bayisinin bulunduğu caddeden bile geçmeyi düşünmüyorum.

Sebep 1- 16 Nisanda gelmesi mümkün olmayan aracımı, müşteri kaçmasın diye 16 Nisan'da teslim ederiz dediler. Mehmet Bey "Ben söz vermedim" diyor ama sözü verenin patronu olduğunu unutuyor. Yoksa patronumu bilmiyor...

Sebep 2- Araç hakkında bilgi verirken Navigasyon ile ilgili yanlış bilgi verdiler, donanımın eksik gelmesine sebep oldular.

Sebep 3- Yanlış verilen siparişi düzeltme olanağı olmasına rağmen, hiç bir çaba sarfetmediler. (Forumda "Goday" yanlış verilen siparişi değiştirtmişti...)

Sebep 4- Kibo ağacı konsol sipariş verdim, ancak Piano lake geldi. Yanlış sipariş...

Sebep 5- Aracınız tırda paranızı gönderin dediler "maalesef yalan söylediler" . Araç tırda falan değilmiş. 10 gün sonra geldi.
        Bu süre zarfında ne arayan, nede bilgi veren oldu.

Sebep 6- Patronları tepeden bakan bir tavırla, "zaman zaman" hakarete veren konuşma tarzı ile beni deli etti.

Sebep 7- Aracımın geldiği gün haber bile vermediler. Ben başka bir kaynaktan geldini öğrendim ve teslim almaya gittim. Aracımı teslim almaya gittiğimde plakasız teslim etmeyeceğiz dediler. (halbuki bir sürü arabayı plakasız olarak teslim ediyorlar.) "BEN HERŞEYİ GÖZE ALDIM, BU ARABA BUGÜN BURDAN ÇIKACAK" deyince geri adım attılar.

Sebep 8- Yeni araba alma hevesimizi sıfıra indirdiler. Ailece sinir küpü olduk...

Tercih sizin..
        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

1- YAA MEHMET05 BEN YAZIMDA MEHMET BEYİN SÖZ VERİP VERMEDİĞİNDEN BAHSETMİYORUM.
          2- AYRICA INSIGNIA KULLANICISI OLARAK OPSİYONLARDA KİBO AĞACI VE PİANO LAKE ŞEKLİNDE BİR OPSİYON YOKTUR.
          3- ARACINIZI BÖYLE GİLDİ İSE BUNDA BAYININ NE GÜNAHI VAR BENCE PROBLEMİ OPEL DE ARAMAK LAZIM.
          4- AYRICA ARACIN PLAKASIZ TRAFIĞE CIKMASI GERCEKTEN BÜYÜK RİSK ARACI SİZE PLKASIZ TESLİM ETTİLER İSE
          SİZE BÜYÜK BİR İYİLİK YAPMISLAR.
          5- ARACINIZIN GELDIGINI BASKA KAYNAKLARDA ALDIGINIZI SÖYLÜYORSUNUZ.ACABA BU KAYNAK SATIS MÜDÜRÜ MEHMET BEYIN SİZİ DÜŞÜNEREK TIR UYDU TAKİP ŞİFRELERİNİ SİZE BİLDİRMESİ OLMASIN.
          6- ADAMCAGIZ DAHA NE YAPSIN !!!!!
          7- ARKADASLAR BU KONUDA BAYI ILE GORUSUP ONLARI DA DINLEMEKTE FAYDA VAR DIYORUM.
          8- MEHMET05 IN HER KONUDA HAKLI OLDUGUNU DUSUNMUYORUM.
          SAYGILARIMLA,

Yorum

Öncelikle benim ismim YAA MEHMET05 değil Mehmet.

1- Kimin söz verip vermediği önemli değil. Ben Opel Bayilerini kurumsallaşmış ve belli ciddiyeti bayiler olarak sanırdım. Ama Giray Otomotiv bunların dışındaymış.
            2- Cosmo donanımlarda İç konsolde "Kibo Ağacı" yada "Piano Lake" şeklinde iki tür opsiyon mevcuttur. Sizin Showroomunuzdaki Cosmo donanımlı 2.0 Dizel Teknik Gri Insignianın içine bakabilirsiniz. ( Hani ikide bir "SATILMIŞTIR" tabelası koyduğunuz Insignia.)
            3- Parasını ödeyip satın aldığım arabayı bana teslim etmeyecek "babayiğit" henüz anasından doğmadı.
            4- Evet aracımın yolda olduğunu ve geldiğini biliyordum. Ama bunu söz ettiğiniz şifreler ile öğrenmedim. Malum şifre ile TIR şöförünün adını ve cep telefonunu bilmem mümkün değildir. Ayrıca söz konusu 34 UPX 8X plakalı o TIR'da GPS ( Uydu Takip Sistemi) yoktu...
            Nerelerden öğrendiğimi ve bu bilginin kim tarafından sağlandığını biraz merak edin.
            5- Ben dinledimde ne oldu )))
            6- Müşteri her zaman haklıdır.
            7- Madem konu hakkında bu kadar "ilgili ve bilgilisiniz" Mehmet05 'e ait Insignia , Başka bir arkadaşa ait Insignia ve yanında gelecek Astra ve Corsa araçların TIR'a yüklenip geri indirildiğinide açıklarmısınız? Ama doğru bir şekilde. Siz yalan yanlış açıklarsanız benim doğrusunu açıklayacağımı sakın unutmayınız.
            9- Giray Otomotiv sattığı araçları "neden kıçı kırık OPEL diye tanımlamaktadır" Sattıkları aracı "kıçı kırık olarak tanımlayan bir OPEL bayisinden" Opel almak ne kadar mantıklıdır.

10-Yoksa siz adı geçen Giray çalışanı "Mehmet Bey" olmayasınız????

Çok özel durumlar haricinde bu başlığa bir daha tarafımdan cevap yazılmayacaktır. Söz konusu bayi ile ilgili yapılan savunmalar komiktir...
            Bayi önce müşterilerine doğru düzgün hizmet versin.

Orjinal yazı sahibi: mse19
            1- YAA MEHMET05 BEN YAZIMDA MEHMET BEYİN SÖZ VERİP VERMEDİĞİNDEN BAHSETMİYORUM.
            2- AYRICA INSIGNIA KULLANICISI OLARAK OPSİYONLARDA KİBO AĞACI VE PİANO LAKE ŞEKLİNDE BİR OPSİYON YOKTUR.
            3- ARACINIZI BÖYLE GİLDİ İSE BUNDA BAYININ NE GÜNAHI VAR BENCE PROBLEMİ OPEL DE ARAMAK LAZIM.
            4- AYRICA ARACIN PLAKASIZ TRAFIĞE CIKMASI GERCEKTEN BÜYÜK RİSK ARACI SİZE PLKASIZ TESLİM ETTİLER İSE
            SİZE BÜYÜK BİR İYİLİK YAPMISLAR.
            5- ARACINIZIN GELDIGINI BASKA KAYNAKLARDA ALDIGINIZI SÖYLÜYORSUNUZ.ACABA BU KAYNAK SATIS MÜDÜRÜ MEHMET BEYIN SİZİ DÜŞÜNEREK TIR UYDU TAKİP ŞİFRELERİNİ SİZE BİLDİRMESİ OLMASIN.
            6- ADAMCAGIZ DAHA NE YAPSIN !!!!!
            7- ARKADASLAR BU KONUDA BAYI ILE GORUSUP ONLARI DA DINLEMEKTE FAYDA VAR DIYORUM.
            8- MEHMET05 IN HER KONUDA HAKLI OLDUGUNU DUSUNMUYORUM.
            SAYGILARIMLA,

Yorum

birçok Insignia sahibi aracını 2-3 ay bekleyerek almak zorunda kaldı.
              Bu konuyu açmamın sebebi herkes beklemek zorunda kalmasın, şanslı birkaç kişide kısa zamanda aracına kavuşsun idi. Ama muhabbet böyle devam edecekse, reklam olarak algılanacak veya tartışma çıkaracak savunmalarla devam edecekse konuyu kaldırabilirim.
              Birbirimizi kırmaya değmez..
              InsigniaTEAM

Yorum

mehmet bey,ben sadece gıray otomotıvden ınsıgnıa alan opel musterısıyım.ve hıc bır sıkıntı yasamadan gununde sozunde aracımı teslım aldım.ne ıs yaparsınız bılmemem ama bende tıcaretle ugrasıyorum.

*Müşteri tabii ki her zaman haklı değildir. Ama önemli olan müşterilerin haklı olup olmadığına karar vermek değil, müşterileri memnun etmektir. Şirketleri yücelten ve satışları artıran “haklı” ya da “haksız” müşteriler değil, “mutlu” müşterilerdir.Amaç memnun müşterilerden bir ordu oluşturmaktır.tabi bu devirde ticaret cok zorlaştı müşter profili cok değişti.Artık her müşteriyi aynı derecede memnun edemiyorsunuz.

Parasını ödeyip satın aldığım arabayı bana teslim etmeyecek "babayiğit" henüz anasından doğmadı. demek yalnıs.kanunı cerceve neyse ona uymak daha dogru olur dıye dusunuyorum.

iyi günler ,

Yorum

mse19 arkadaşım sen neyin hesabını yapıyosun bende mehmet gibi derim parayı alıpta aracım teslim etmeycek babayiğiti görmedim ne kanunundan bahsediyosun madem öyel kanun var dediklei tarihin arkasında durup deselerdi ötv zammını ben karşılayacam...kurumsallık buysa kanun buysa mehmet beyin insignia beklerken kaçan diğer fırsatlardan ötürü zararını karşılasınlar örnek vereyim ben insigniayı 19 martta sipariş verirken passat 1.4 dsgyi bana 51.000 ne bırakıyolardı mayıs sonuna kadar passat 3 kere zam yedi ben insigniayı teslim almasaydım opel kanunlar çerçevesinde haklımıydı haksızmıydı..

bence asıl olan bayinin niyeti tırda diyipde 10 gün sonra gelmesi nedir düpe düz yalan...başka izahatı varsa söylede öğrenelim...

Yorum

ARKADASIM BEN ARACIMI MART AYINDA SIPARIS VERDIM VE BANA ARACIN GELIS TARIHI 20-25 MAYIS DEDILER VE BU TARIHTE ARACIMI TESLIM ALDIM.BILDIGIM KADARIYLADA MART AYINDA SIPARIS VEREN MUSTERILER MAYIS AYINDA ARACLARINI TESLIM ALDILAR.SONUCTA ZATEN OTV ONDIRIMINDEN VA MART AYI FIYATLARINDAN FAYDALANDIK.GELEN ZAMLAR KESINLIKLE YANSITILMADI MEHMET BEY DE BUYUK IHTIMALLE MART AYI FIYATLARI ILE ALMISTIR.OPEL OTV INDIRIMINI BIRE BIR YANSITTI FAKAT BAZI MARKALAR(ISMI LAZIM DEGIL)OTV INDIRIMINI YANSITMADILAR.
                    *ARACIN HIC BIR EVRAKI OLMADAN TRAFIGE CIKMASI VE BIR KAZAYA SEBEBIYET VERMESI BIR CANA KIYMASI BUNLARI DUSUNMEK BILE ISTEMIYORUM.SONU NE OLURDU ACABA BUNU ARASTIRMAK LAZIM.ORDA BABAYIGITLIK SÖKMEZ SANIRIM.

AYRICA BEN PASSAT 1.4 ILE INSIGNIA 1.6 180 HP.KIYASLAMAM(BENIM TERCIHIM)
                    SEVGILERIMLE HOSCAKALIN.

Yorum

mse19 : "ARKADASIM BEN ARACIMI MART AYINDA SIPARIS VERDIM VE BANA ARACIN GELIS TARIHI 20-25 MAYIS DEDILER VE BU TARIHTE ARACIMI TESLIM ALDIM." demişsiniz.

16 Mart günü Saat 17:30 'da arac hakkında yapılan ilk görüşmede Girayın patronu bana 16-20 Nisanda teslim edeceğiz dedi... 17 Martta Kaparo gönderildi.

Size 20-25 Mayıs bana neden 16-20 Nisanda teslim ederiz deniyor? Sadece bu bile o şirkette işlerin yolunda gitmediğinin, kimsenin kimseden haberi olmadığının ve kurumsal bir ciddiyet olmadığının göstergesidir. Geri kalanları saymıyorum bile.

Giray Otomotivin neden tercih edilmemesi gerektiği konusunda tüm mesajlarımı iyi okumanızı önermekteyim.

Ayrıca konumuz kimin ÖTV yi uygulayıp uygulamadığı değil. Giray Otomotivin verdiği hizmetle ilgili ...
                      Forumda yazı yazmak Girayın yaptığı gibi havadan söz vermeye benzemez, burada yazılanları herkes okur...

Evraksız kaza tapan araçta sorumluluk kaza yapana aittir. Evraksız gezmeyi bende tasvip etmiyorum. Ancak "Biz sana arabayı veremeyiz edemeyiz " denince iş değişir. Ve sonuçta parası ödenmiş arabayı söke söke alırlar. Aynı benim Giraya yaptığım gibi.

Araçla beraber verilmesi gereken malzemeleri " Gönderdik " deyip göndermemeleri ayrı bir konu...

Ayrıca çok şey biliyorum. Daha fazla konuşturmayın beni. Elemanı bile olsanız Girayın avukatlığını yapmayın. Savunulacak bir tarafları yok.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mse19
                        ARKADASIM BEN ARACIMI MART AYINDA SIPARIS VERDIM VE BANA ARACIN GELIS TARIHI 20-25 MAYIS DEDILER VE BU TARIHTE ARACIMI TESLIM ALDIM.BILDIGIM KADARIYLADA MART AYINDA SIPARIS VEREN MUSTERILER MAYIS AYINDA ARACLARINI TESLIM ALDILAR.SONUCTA ZATEN OTV ONDIRIMINDEN VA MART AYI FIYATLARINDAN FAYDALANDIK.GELEN ZAMLAR KESINLIKLE YANSITILMADI MEHMET BEY DE BUYUK IHTIMALLE MART AYI FIYATLARI ILE ALMISTIR.OPEL OTV INDIRIMINI BIRE BIR YANSITTI FAKAT BAZI MARKALAR(ISMI LAZIM DEGIL)OTV INDIRIMINI YANSITMADILAR.
                        *ARACIN HIC BIR EVRAKI OLMADAN TRAFIGE CIKMASI VE BIR KAZAYA SEBEBIYET VERMESI BIR CANA KIYMASI BUNLARI DUSUNMEK BILE ISTEMIYORUM.SONU NE OLURDU ACABA BUNU ARASTIRMAK LAZIM.ORDA BABAYIGITLIK SÖKMEZ SANIRIM.

AYRICA BEN PASSAT 1.4 ILE INSIGNIA 1.6 180 HP.KIYASLAMAM(BENIM TERCIHIM)
                        SEVGILERIMLE HOSCAKALIN.
                        arkadaşım mevzu passatla insignia muhabbetei değil passatı tercih etseydim zaten passat alırdım...benim anlamadığım sen neyin hesapını yapıyosun sözlerinin arkasında durmayan kurumsallaşmış bayiimi savunuyosun...
                        özellike şunu söylüyorum araç tırda diyerek mehmetten para isteyip on gün sonra araçı geldi..bunu savunacak tarafı nedir zihniyet bu işte...babayiğtil konus buydu yoksa plakasıaz trafiğe çıkmaya babayiğitlik demedik anlatabildimmi..

Yorum

İşleniyor...
                        X