Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia AFL far güncellemesi hk

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia AFL far güncellemesi hk

bende memnun oldum şimdiden geçmiş olsun herşeyde olduğu gibi erken teşhis her zaman iyidir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      bende memnun oldum şimdiden geçmiş olsun herşeyde olduğu gibi erken teşhis her zaman iyidir
      Evet abi haklısın. Çağrı diğer aracımdan ne kadar titiz pimpirikli olduğumu bilir ama bu bana bile hiç beklemediğim bir süpriz oldu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: krm_kndmr
        Konuyu hortlatmış gibi olacak ama çarşamba günü opal dan aradılar. Afl far güncellemesi var servise gelebilir misiniz? Dediler bende ben Kocaeli nde yaşıyorum burda yaptırabilir miyim? Dedim. Tabi ki dediler.
        Hem yazılım güncellemesi için hemde Çağrı yı görmek için Odak Opel e gittim. İyiki gitmişim hem Fatih Abi ile taşıma fırsatım oldu. Hemde yedek su deposunda hiç su kalmamış. Basınç testi sonucunda radyatörde sızıntı olduğu ortaya çıktı. Haftaya garantiden radyatör değişecek. Aracı teslim alırken özellikle sordum ilk 1000 km sonra geleceğim değil mi? Dedim hayır 15000 km / 1 sene sonra bakma geleceksiniz dediler.
        Demek ki neymiş ilk 1000 km sonra aracın çağırıp akarı kokarı var mı diye kontrol etmek lazımmış. Güncelleme için aramasalar su eksiltmesini fark etmeyecektim.
        Bende aracımı İskenderundan sıfır km aldım ilk 1000km genel kontrol için kimse beni ne aradı ne çağırdı... Probleminizin tespit edilip giderilmesine sevindim...
        OPEL INSIGNIA COSMO - 1.6CDTI  AT6

Yorum

Bende Erdemir den aldım İstanbul dan 3000 km de gelirsin dediler 2500 km olduk bakalım 2 hafta sonrasında gideceğim
          1.6 CDTİ SPORT MOHANGAY KAHVE

Yorum

Beni bu güncellemeyle ilgili kimse aramadı

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bu tur guncellemeler belli seri numaralarina uygulanir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Bu tur guncellemeler belli seri numaralarina uygulanir
                Fatih bey, belli seri numaralarına uygulanıyor ya güncelleme, uygulanmayacak olanlara haber verilmiyor bu durumda, peki bu, yani araç sahibine haber verilmemesi, o araçta güncellemeye gerek yok, zaten güncellemesi var anlamına mı geliyor? Yoksa ilerde mutlaka o araç sahibi de çağrılıyor mu?
                @Murat
                2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Sistem şöyle çalışıyor

Opel Belli Seri numara aralıklarında güncelleme yapıyorum diyor
                  Opel Türkiye güncelleme yapılan serideki araçların hangi bayiden satıldığını biliyor ve listeler bayilere gönderiliyor sonra bayi kendi iş yoğunluğuna göre müşterilerini arıyor vr randevu veriyor
                  Eğer sizin kullandığınız araç güncelleme kapsamında değilse çağrılmıyorsunuz

Birde bazen bir şekilde atlananlar oluyor onlarda servise geldiğinde araç üzerine yapılması gereken bir güncelleme var ve güncellemesi yapılmamışsa hemen güncelleme yapılır

öyle yada böyle güncelleme yapılacak seride iseniz güncelleme yapılır

Yorum

Teşekkür ederim yanıtınız için Fatih bey.
                    @Murat
                    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Bir güncelleme haberi de benden... Bakalım önümüzdeki hafta servise gidebilirsem güncelleyeceklermiş.. Edindiğim bilgileri sizlerle paylaşırım..

srk

Yorum

İşleniyor...
                      X