Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia AFL far güncellemesi hk

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia AFL far güncellemesi hk

Arkadaşlar selamlar..

Aracımı bayiiden alalı 1 hafta oldu.Aracım 1.6 dizel sport manuel.Bu gün servisten arayıp Far sistemi ile ilgili bir güncelleme geldiğini belirttiler AFL far ile ilgiliymiş sanırım.Daha once bu durumu yaşayan oldu mu?
    1.6 CDTİ SPORT MOHANGAY KAHVE

Ynt: insignia AFL far güncellemesi hk

Bende bugün servise gitmiştim orada sizin gibi yeni 1.6 dizel sahibi arkadaşımızı gördüm. O da aynen sizin dediğiniz gibi yazılım için geldiğini söyledi.
    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Bende henüz satılmamış sıfır araçların topluca güncellemeye alındığını gördüm Belli bir seri için güncelleme var ama sebebi nedir bilmiyorum.
      InsigniaTEAM

Yorum

Benimki güncellenecek mi nasıl öğreneceğiz? dknow

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

hımm yarın telefon açıp servise sorayım .
          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Az önce servisten aradılar AFL far güncellemesi Bana da çıkmış güncellemenin içeriği yağmurlu havada farın performansı düşükmüş bunun için yazılım atacaklarmış
            insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Bana da bayiden mesaj geldi teknik aksiyon var diye. Aradıklarında açamadım. Myopel'de birşey gözükmüyor. Merak ettim şimdi

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

ben bugün çağrının yanındaydım sağolsun güncellememi halletti,çift egzostan sonra
                06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

sedat kardeş sende güncelleme yaptıracaksın ben yaptırdığıma göre
                  06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

ARACIMI YENİ ALDIM 27.11.15 çıkışlı acaba bu günceleme beni kapsıyormu. Adana onatça dan arayan olmadı.
                    erentemel

Yorum

Selektore care bulamadikca isterlerse 50 kere guncellesinler

Yorum

Cuma gunu servise ugramustim. O arada afl guncellemesinide halletmisler benimkinin.
                        İnsignia 1.6 Cdti MT6 Sport Beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OGulsen
                          Sellektörde ne sorun var?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                            Orjinal yazı sahibi: OGulsen
                            Sellektörde ne sorun var?
                            Selektor yapmiyor. Uzunlari yakip kapatiyor. O kadar yavas yapiyor ki dikkat cekmiyor.

Yorum

Konuyu hortlatmış gibi olacak ama çarşamba günü opal dan aradılar. Afl far güncellemesi var servise gelebilir misiniz? Dediler bende ben Kocaeli nde yaşıyorum burda yaptırabilir miyim? Dedim. Tabi ki dediler.
                              Hem yazılım güncellemesi için hemde Çağrı yı görmek için Odak Opel e gittim. İyiki gitmişim hem Fatih Abi ile taşıma fırsatım oldu. Hemde yedek su deposunda hiç su kalmamış. Basınç testi sonucunda radyatörde sızıntı olduğu ortaya çıktı. Haftaya garantiden radyatör değişecek. Aracı teslim alırken özellikle sordum ilk 1000 km sonra geleceğim değil mi? Dedim hayır 15000 km / 1 sene sonra bakma geleceksiniz dediler.
                              Demek ki neymiş ilk 1000 km sonra aracın çağırıp akarı kokarı var mı diye kontrol etmek lazımmış. Güncelleme için aramasalar su eksiltmesini fark etmeyecektim.

Yorum

İşleniyor...
                              X