Hayırlı geceler cümleten..şimdi bizim araçta 18 inç çok kollu cosmo jant var en yeni kasalarınkinden bilader değiştirelim dyo şu 5 kollu sport jantlardan almak istiyoruZ yalnız bu yeni kasalardaki parlak gümüş siyahlardan değil..genelde bu 1.4 stillerde olan jant 2.0 cdti stillerde de onlar var..anlata bildim sanırım..şimdi 2 si arasında bi artı yada eksi söz konusu olurmu acaba daha hafiflik gibi yol tutuşu konusunda farklılık yada disklerin soğuması gibi.. Yardımlarınızı bekliyorum..işin doğrusuda buldum bi tane yarın görüşecez
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Jant avantaj dez avantaj
Collapse
X
-
Ynt: Jant avantaj dez avantaj
4 numarada ki jantı söylüyorsunuz sanırım.
Sonuçta ikiside orjinal ve aynı ebatta jant,birbirlerine göre avantaj dezavantajı olmaz.Geri kalan sizin zevkiniz.Ben de bu jantı yakıştırıyorum insigniaya.
Yorum
-
Bence jant değişikliği yapıyorsanız 19" hatta 20" jantlara bakın. Aracın havası bambaşka olur ve değiştirdiğinize değer. Çok uygun fiyatlara lastikleriyle beraber satılıyor. Benimkiler 19 olmasa ben direk 20'ye atlardım. Net.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusBence jant değişikliği yapıyorsanız 19" hatta 20" jantlara bakın. Aracın havası bambaşka olur ve değiştirdiğinize değer. Çok uygun fiyatlara lastikleriyle beraber satılıyor. Benimkiler 19 olmasa ben direk 20'ye atlardım. Net.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan UygurOrjinal yazı sahibi: FlesiusBence jant değişikliği yapıyorsanız 19" hatta 20" jantlara bakın. Aracın havası bambaşka olur ve değiştirdiğinize değer. Çok uygun fiyatlara lastikleriyle beraber satılıyor. Benimkiler 19 olmasa ben direk 20'ye atlardım. Net.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum