Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Jant avantaj dez avantaj

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Jant avantaj dez avantaj

Hayırlı geceler cümleten..şimdi bizim araçta 18 inç çok kollu cosmo jant var en yeni kasalarınkinden bilader değiştirelim dyo şu 5 kollu sport jantlardan almak istiyoruZ yalnız bu yeni kasalardaki parlak gümüş siyahlardan değil..genelde bu 1.4 stillerde olan jant 2.0 cdti stillerde de onlar var..anlata bildim sanırım..şimdi 2 si arasında bi artı yada eksi söz konusu olurmu acaba daha hafiflik gibi yol tutuşu konusunda farklılık yada disklerin soğuması gibi.. Yardımlarınızı bekliyorum..işin doğrusuda buldum bi tane yarın görüşecez

Ynt: Jant avantaj dez avantaj

Yokmu yardımcı olabilecek

Yorum

4 numarada ki jantı söylüyorsunuz sanırım.
      Sonuçta ikiside orjinal ve aynı ebatta jant,birbirlerine göre avantaj dezavantajı olmaz.Geri kalan sizin zevkiniz.Ben de bu jantı yakıştırıyorum insigniaya.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Merhaba dediğiniz janttan bendede var şuan boşta duruyor hafiflik ve yol tutuş ile ilgili çok fazla değişiklik olmaz çünkü ölçüler aynı ama görüntü olarak hoş bir yapıya sahip
        2010 1.6T Cosmo

Yorum

Bence jant değişikliği yapıyorsanız 19" hatta 20" jantlara bakın. Aracın havası bambaşka olur ve değiştirdiğinize değer. Çok uygun fiyatlara lastikleriyle beraber satılıyor. Benimkiler 19 olmasa ben direk 20'ye atlardım. Net.
          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

yakıt tüketiminin arttığın dair yorumlar okumuşdum fazla da değildi gerçi 1 litre kadar

Yorum

Aynen abi 4. Numaradaki jantlar har hangi bi artısı yada eksisi yoksa alınabilir bencede hoş güzel görünüyo..yardımlarınız için çok teşekkürler allah razı olsun..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                Bence jant değişikliği yapıyorsanız 19" hatta 20" jantlara bakın. Aracın havası bambaşka olur ve değiştirdiğinize değer. Çok uygun fiyatlara lastikleriyle beraber satılıyor. Benimkiler 19 olmasa ben direk 20'ye atlardım. Net.
                Ersin abi ben 17'den 18e geçtim inan 18 bile fazla bazen öyle bi yollar oluyoki lastiğe acıyorum gel görki jantı sen düşün içim parçalanır..bide daha byük jant artı lastik ister maddiyatımı zorlar yoksa bi set koyardım 17-18-19-20 şeklinde kafam esitiğini takardım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Metin
                  Merhaba dediğiniz janttan bendede var şuan boşta duruyor hafiflik ve yol tutuş ile ilgili çok fazla değişiklik olmaz çünkü ölçüler aynı ama görüntü olarak hoş bir yapıya sahip
                  metin abi jantları satmayı düşünürmüsün

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
                    Orjinal yazı sahibi: Flesius
                    Ersin abi ben 17'den 18e geçtim inan 18 bile fazla bazen öyle bi yollar oluyoki lastiğe acıyorum gel görki jantı sen düşün içim parçalanır..bide daha byük jant artı lastik ister maddiyatımı zorlar yoksa bi set koyardım 17-18-19-20 şeklinde kafam esitiğini takardım
                    Yollar müsait değilse ok
                    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
                    X