arkadaşlar yarın için 24 saatlik test sürüşüne kaydoldum. babamda 170 hp flexride insignia var ben de ise 136 hp astra j hb. bu üç aracıda yarın karşılaştırmasını yapıp 2 güne buraya artı ve eksi yönlerini yazmayı düşünüyorum ikisi arasında kararsız kalan arkadaşlar için yardımcı olabileceği kanaatindeyim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia 1.6 170 vs 1.6 cdti karşılaştırması
Collapse
X
-
Ynt: insignia 1.6 170 vs 1.6 cdti karşılaştırması
merakla beklemekteyim1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Babandaki flexiliyi kendi aracınla takasa gir Bekliyoruz sonuçlarıda kardeşim.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblBabandaki flexiliyi kendi aracınla takasa gir Bekliyoruz sonuçlarıda kardeşim.2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncermerakla beklemekteyim2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
-
Tasarruflu kullanim konu degilse kimse dizeli turbo benzinliye tercih etmez. Gurultusu, dumani, devirsizligi yeter zaten dizelin. Tabi bunlar esit sartlardaki motorlar icin gecerli. GM in avrupadaki dizelleri cok iyi. Benzinlilerde ise pek bir sey yok. O yuzden sonucu ben de merak ediyorum. Ama yine de zorunda kalmadikca ki Allah gostermesin dizele binmem.
Yorum
Yorum