Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel insignia 1.6 T yerine Bmw 320i ed

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel insignia 1.6 T yerine Bmw 320i ed

Yokuş aşağı 240-245 otomatik ise.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
      Orjinal yazı sahibi: mcfly64
      İsim dolayısıyla almanyada çok bulundum orada sedan araç yok denecek kadar az buradaki 320 ler 5 serisi bmwler audi 4 6 vb türkiyede çok kişinin görünce sağa kaçtığı araçları orda otobanda kale alan bile yok burda yol vermezsen bir de selektor yapıyor lar ama orada sol şerit te porschelerle vb en az 250 300 hp araçlarla ancak kapisirsiniz 190 ps lik audi a6 ile paşa paşa yol veriyorsun orda solda ya da en son orda kullandığım passat 240 ps 4x4 variant ile orda kombi diyorlar solda fazla gidemedim en iyi ihtimalle bir m3 arkandan geliverir ha illa hızlı gideceksin kapisacaksan bile önce orta seride geçersin sonra öndeki ni sağlamak yok orda otobanda bile yine arkasına gecersin senin gecebilecegini düşünurse sağa geçerler selektor yapma makas vb şeyler yok orda hemen yol verirler sen de aynısıni yaparsın 250 ile giderken aniden bir porschenin dikizinde olduğunu görürsün ortaya geçersin arka arkaya en az bir Ferrari vb daha görürsün...Bu cümlelerim meclisten disaridir arkadaşlar bugune kadar Turkiyede artık beyaz bmw audi sahibi olup arkadan selektor yapanlardan biraz baydim yani artık bence gerçekten bir havası da kalmadı bu araçların bence volvo vb markalar daha çekici geliyor bana türkiyede özellikle.Bmw audi mercedes alincaksa da en azından beyaz alınması daha iyi diyorum ben
      Yazılanlar aynen doğrudur. Bir de Skoda sahipleri var böyle atarlı ama onlara Almanya'da değil Çek'te çok rastlıyordum ben. Almanya'da Ferrari hatırlamıyorum ama BMW ve Porche kum gibi. Opel yok gibi. Beni 220'yle soldan giderken arkadan yaklaşıp şak diye önüme geçip sağa çeken polis aracı sivil M paket 5 serisi station wagon bir araçtı. Polisin biriarabanın sağında eli silahında bekleyip diğeri camıma geldi selam verip kimliğini gösterip kendini tanıttı. Sonrası mı? 300 Euro ceza artı ehliyetimi 1 ay Almanya sınırlarında yasakladı mahkeme Ahahahaa
      tüylerim diken diken oldu yaa ersin abi
      bu nasıl bir olaydır filmlerdeki gibi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cosmos
        Merhaba
        1.6 2015 170 aldım kadran 270 ?? Nasıl olur
        motoru açtıkdan sonra 270 olmasa bile tahmini 250 olma ihitimali vardır
        tabi bunda yol, hava, lastik vb. etkenlerde değişiklik yapabilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLU
          Orjinal yazı sahibi: Flesius
          Orjinal yazı sahibi: mcfly64
          İsim dolayısıyla almanyada çok bulundum orada sedan araç yok denecek kadar az buradaki 320 ler 5 serisi bmwler audi 4 6 vb türkiyede çok kişinin görünce sağa kaçtığı araçları orda otobanda kale alan bile yok burda yol vermezsen bir de selektor yapıyor lar ama orada sol şerit te porschelerle vb en az 250 300 hp araçlarla ancak kapisirsiniz 190 ps lik audi a6 ile paşa paşa yol veriyorsun orda solda ya da en son orda kullandığım passat 240 ps 4x4 variant ile orda kombi diyorlar solda fazla gidemedim en iyi ihtimalle bir m3 arkandan geliverir ha illa hızlı gideceksin kapisacaksan bile önce orta seride geçersin sonra öndeki ni sağlamak yok orda otobanda bile yine arkasına gecersin senin gecebilecegini düşünurse sağa geçerler selektor yapma makas vb şeyler yok orda hemen yol verirler sen de aynısıni yaparsın 250 ile giderken aniden bir porschenin dikizinde olduğunu görürsün ortaya geçersin arka arkaya en az bir Ferrari vb daha görürsün...Bu cümlelerim meclisten disaridir arkadaşlar bugune kadar Turkiyede artık beyaz bmw audi sahibi olup arkadan selektor yapanlardan biraz baydim yani artık bence gerçekten bir havası da kalmadı bu araçların bence volvo vb markalar daha çekici geliyor bana türkiyede özellikle.Bmw audi mercedes alincaksa da en azından beyaz alınması daha iyi diyorum ben
          Yazılanlar aynen doğrudur. Bir de Skoda sahipleri var böyle atarlı ama onlara Almanya'da değil Çek'te çok rastlıyordum ben. Almanya'da Ferrari hatırlamıyorum ama BMW ve Porche kum gibi. Opel yok gibi. Beni 220'yle soldan giderken arkadan yaklaşıp şak diye önüme geçip sağa çeken polis aracı sivil M paket 5 serisi station wagon bir araçtı. Polisin biriarabanın sağında eli silahında bekleyip diğeri camıma geldi selam verip kimliğini gösterip kendini tanıttı. Sonrası mı? 300 Euro ceza artı ehliyetimi 1 ay Almanya sınırlarında yasakladı mahkeme Ahahahaa
          tüylerim diken diken oldu yaa ersin abi
          bu nasıl bir olaydır filmlerdeki gibi
          Hiç sorma ya, cezayı söyledi, iyi tamam yaz fişi ver dedim, ne fişi ödeme yapcaksın makbuz vercem dedi, nası ya şimdi mi yapcam dedim "Yes, right here right now!" diye çemkirdi bana. Arkamdan bi de mahkemeye vermiş pis herif. Mahkeme de 50 eurosunu bir ay mene çevirmiş. Tr deki adresime Alman hükümetinden 50 euroluk çek geldi. Bozdurmadım ayrı konu ama gönderdiler neticede Çapraza aldılar işte bizi bya uyuşturucu taciri muamelesi yaptılar. Türklre bkışları belli zaten malum bizim sıfttan d Türklük akıyo ahahahah
          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

çılgın alman kuralları ersin abi he deyip geçmek gerek sanırım
            iyiki daha fazla sorun çıkartmamışlar başınıza

Yorum

İşleniyor...
            X