Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel insignia 1.6 T yerine Bmw 320i ed

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel insignia 1.6 T yerine Bmw 320i ed

Bmw nin 3 kasası eski ruhunu kaybetmiş. Şimdi her araba gibi her yaştan herkes biniyor. Mercedeste aynı şekilde. Diğer firmalar ürettikleri modellerle daha ucuz fiyatlara aynı teknolojiyi aynı konforu yaşatıyorlar. Artık mercedes olsun bmw olsun ne bir opelden veya vw den daha fazla sunabileceği pek bişey kalmamış. Sadece marka sebebiyle fazladan istenen yüzbinlerce lira var ortada. O da dediğim gibi bu lüks araçların geçmişte bize daha erken sundukları yenilikler. Yani 300 bin liralık bir mercedes ile 100 bin liralık bir insignia arasında 200 bin liralık ne teknoloji,ne konfor,ne sağlamlık farkı var. Ben opel için her zaman şunu demişimdir. İyinin kötüsü, kötünün iyisi
    İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
      Orjinal yazı sahibi: beter55
      Orjinal yazı sahibi: cagri
      320ied (m paket)e binsem, Insignia'ya dönüp bakmazdım sanırım 238den sonra isteyen geçsin ne farkeder
      3.20i ed m paketim olsa döner 40.yıl paketlerine bakardım
      M paket zaten 40.yıl serisinde var. Fiyatına göre alınabilecek en iyi araç Insignia ama fiyat baz almazsak D segmenti içerisinde Insignia hariç alınabilecek en iyi araç 320ied 40.yıl bence de.
      M paket sadece 40. Yilda yok. 40. Yil sadece ekstralari olan m paket aracın adi. M joy m plus 40.yil hepsi mpalet
      F30 Sport+

Yorum

İsim dolayısıyla almanyada çok bulundum orada sedan araç yok denecek kadar az buradaki 320 ler 5 serisi bmwler audi 4 6 vb türkiyede çok kişinin görünce sağa kaçtığı araçları orda otobanda kale alan bile yok burda yol vermezsen bir de selektor yapıyor lar ama orada sol şerit te porschelerle vb en az 250 300 hp araçlarla ancak kapisirsiniz 190 ps lik audi a6 ile paşa paşa yol veriyorsun orda solda ya da en son orda kullandığım passat 240 ps 4x4 variant ile orda kombi diyorlar solda fazla gidemedim en iyi ihtimalle bir m3 arkandan geliverir ha illa hızlı gideceksin kapisacaksan bile önce orta seride geçersin sonra öndeki ni sağlamak yok orda otobanda bile yine arkasına gecersin senin gecebilecegini düşünurse sağa geçerler selektor yapma makas vb şeyler yok orda hemen yol verirler sen de aynısıni yaparsın 250 ile giderken aniden bir porschenin dikizinde olduğunu görürsün ortaya geçersin arka arkaya en az bir Ferrari vb daha görürsün...Bu cümlelerim meclisten disaridir arkadaşlar bugune kadar Turkiyede artık beyaz bmw audi sahibi olup arkadan selektor yapanlardan biraz baydim yani artık bence gerçekten bir havası da kalmadı bu araçların bence volvo vb markalar daha çekici geliyor bana türkiyede özellikle.Bmw audi mercedes alincaksa da en azından beyaz alınması daha iyi diyorum ben

Yorum

Beyaz alınmaması yazacaktım yani beyaz araçlar sıkıcı geliyor özellikle bu premium araçlarda demek istedim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mcfly64
            İsim dolayısıyla almanyada çok bulundum orada sedan araç yok denecek kadar az buradaki 320 ler 5 serisi bmwler audi 4 6 vb türkiyede çok kişinin görünce sağa kaçtığı araçları orda otobanda kale alan bile yok burda yol vermezsen bir de selektor yapıyor lar ama orada sol şerit te porschelerle vb en az 250 300 hp araçlarla ancak kapisirsiniz 190 ps lik audi a6 ile paşa paşa yol veriyorsun orda solda ya da en son orda kullandığım passat 240 ps 4x4 variant ile orda kombi diyorlar solda fazla gidemedim en iyi ihtimalle bir m3 arkandan geliverir ha illa hızlı gideceksin kapisacaksan bile önce orta seride geçersin sonra öndeki ni sağlamak yok orda otobanda bile yine arkasına gecersin senin gecebilecegini düşünurse sağa geçerler selektor yapma makas vb şeyler yok orda hemen yol verirler sen de aynısıni yaparsın 250 ile giderken aniden bir porschenin dikizinde olduğunu görürsün ortaya geçersin arka arkaya en az bir Ferrari vb daha görürsün...Bu cümlelerim meclisten disaridir arkadaşlar bugune kadar Turkiyede artık beyaz bmw audi sahibi olup arkadan selektor yapanlardan biraz baydim yani artık bence gerçekten bir havası da kalmadı bu araçların bence volvo vb markalar daha çekici geliyor bana türkiyede özellikle.Bmw audi mercedes alincaksa da en azından beyaz alınması daha iyi diyorum ben
            Yazılanlar aynen doğrudur. Bir de Skoda sahipleri var böyle atarlı ama onlara Almanya'da değil Çek'te çok rastlıyordum ben. Almanya'da Ferrari hatırlamıyorum ama BMW ve Porche kum gibi. Opel yok gibi. Beni 220'yle soldan giderken arkadan yaklaşıp şak diye önüme geçip sağa çeken polis aracı sivil M paket 5 serisi station wagon bir araçtı. Polisin biriarabanın sağında eli silahında bekleyip diğeri camıma geldi selam verip kimliğini gösterip kendini tanıttı. Sonrası mı? 300 Euro ceza artı ehliyetimi 1 ay Almanya sınırlarında yasakladı mahkeme Ahahahaa
            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
              Sanırsam bu konuda biraz söz hakkına sahibim
              1,6T 180hp İnsignia ile 105.000 km
              320i ed ile toplamda 65.000km (ilki baz kabak donanım şimdi spor+ var) tecrübelerim sonucunda

İnsignia fiyatına göre sınıfının en iyi aracı
              yaşadığım birçok anıyı forumda bulabilirsiniz
              ve özellike 200kmh den sonra inanılmaz bir performansa sahip

Sahip olduğum ilk 320i ED baz model ki düşüncelerimi forumda yazmıştım
              performans yakıt yol tutuş açısından bence piyasanın en optimum aracı
              buradaki konu ile alakalı olarak rahatlıkla söyliyebilirim ki 200 kmh kadar (0-200; 100-200 ...) insignia nın hiçbir şansı yok (stok araçlar için konuşuyorum; youtube da videoları izleyebilirsiniz ) 238 den sonra BMW nin şansı yok
              200 sonrası hiç denemedik ama çok başa baş giderler

gelelim mevcut 320i ED sport + araçtaki donanımlar kendimi bir çıt insignia gibi hissetmemi sağlıyor ama halen eksiği çok
              performans yakıt olarak bir önceki BMW ye göre çok eksiği var yakıt %10 fazla performans (0-200) %10 az ki halen insigniadan iyi ama eskisi gibi fark atamıyorum. Daha tam rodajı bitmedi aracın

Netice olarak 16 inch 320i ED den uzak durun bileği sizin kadar sağlam birisi çok üzer.

ben ne mi yaptım şeytana uyup racechip uygulaması yaptım yakıt rodaj kapsamında düşmeye devam ediyor ama eskisini yakalaması imkansız gibi,performans eskisinden daha iyi seviyede detaylı paylaşımı daha sonra forumdan yapacağım.

iyi akşamlar

İnsignia kısa mesafede Audi a4 177 hp ye geçilmişti. Daha sonradan 320i ed 40. Yıl paketi ise Audi ye plaka okuttu . Dediğiniz gibi 238 e kadar İnsignianın şansı yok.

Yorum

Peki scirocco 1.4 tsi ile 320i ed 0-200 de Nasıl sonuçlanır ?

Yorum

@Funkyair bastan sona hakli. 320ied her turlu alir arkadaslar. Bir de yuksek suratte bence sanzumandan mutevellit bmw daha rahat kaliyor. Yani yol sartlarina gore mesela son hizda yokus yukari avantaj saglar zf nin 8'i.

Bir insignia dan sonra en ideal araba sinif yukseltmeyecekseniz 3 serisi bence. Ayrica cok denemisligim var. rcu'lu bir 320ied 184'luk 320d yi kisa, uzun vs her turlu yer.

Yorum

Scirocco 3'e sadece aglar. 3 tam pilot arabasi beyler.

Yorum

Ama Polo gti ile 160 dan sonra yürüdü sciroccoyu atlar diye düşünüyorum.

Yorum

Merhaba
                        1.6 2015 170 aldım kadran 270 ?? Nasıl olur

Yorum

İnsignia demi

Yorum

Meraba

Yorum

Aracın maksimum hızı 225 km ama yol ve hava şartlarına göre sürat artabilir. Kadranın 270 göstermesi sadece esneklik payını biraz geniş tutmalarından dolayı.
                              İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cosmos
                                Merhaba
                                1.6 2015 170 aldım kadran 270 ?? Nasıl olur
                                Kadran vb. parçalar seri üretimdir, sadece sizin araçlar için değil. 2.0T misal

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                                X