Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel insignia 1.6 T yerine Bmw 320i ed

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel insignia 1.6 T yerine Bmw 320i ed

ne gerek var böyle şeylere alıcaksın 1.6 cdti 50 tl yakıt ile 213 km şehir içinde yapıcaksın ort hız 28 ile kafa rahat cebinde rahat oh mis
    2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
    2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beter55
      ne gerek var böyle şeylere alıcaksın 1.6 cdti 50 tl yakıt ile 213 km şehir içinde yapıcaksın ort hız 28 ile kafa rahat cebinde rahat oh mis
      ...

50TL ile 310 KM ŞEHİR İÇİ X2 MİSS utanmasa şehir dışı yakmayacak. 13 kuruş. 3,8
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İtina ile VW ve BMW tokatlanır... İnanmayanlar olur diye ön-arka çift kamerayla kaydedilir... Çarşaf çarşaf yayınlanır ... ihihi
        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

O kısımda sürücü farkı ortaya çıkar genişlik açısından aralarında pek bir fark yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
            İtina ile VW ve BMW tokatlanır... İnanmayanlar olur diye ön-arka çift kamerayla kaydedilir... Çarşaf çarşaf yayınlanır ... ihihi
            aynen inanmayan bir arkadaşa bunu ispatlayarak insignia almasına sebep olmuştum. artık wv merso audıcılerde bılıyor saygı ıle egılıyorlar ınsıgnıa gorunce

Yorum

Elimde video var ama Nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum insignia ile jetta 1.4 tsi sonra 320i ed Audi a4 177 hp falan

Yorum

Adamın biri çok ısrar etti 2010 2011 3.20 d ile güzel bir kapışma oldu. Ankara yozgat bulvarını ankaralılar iyi bilir. Üst üste 3 kavşağa kadar hatırı sayılır şekilde tokatladım. Son kavşakta acı bir tebessüm vardı bmwcide Plakasını hatırlasaydım ertesi gün sahibindene bakacaktım satılık mı diye
                İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

163 hp ilk olmasın o f30 184 lük kavşaktan kavşağa biraz tehlikeli olur

Yorum

Olabilir.
                    İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erkan Ataoğlu
                      Elimde video var ama Nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum insignia ile jetta 1.4 tsi sonra 320i ed Audi a4 177 hp falan
                      gmail hesap varsa video yu önce youtube a yükleyin sonra linki burada paylaşın..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

320ied (m paket)e binsem, Insignia'ya dönüp bakmazdım sanırım 238den sonra isteyen geçsin ne farkeder
                        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          320ied (m paket)e binsem, Insignia'ya dönüp bakmazdım sanırım 238den sonra isteyen geçsin ne farkeder
                          3.20i ed m paketim olsa döner 40.yıl paketlerine bakardım
                          2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
                          2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Insignia güzel araba ama segmentindeki bmw, Audi ve mercedes ile kıyaslama yapılmaz bence.

Yorum

Sanırsam bu konuda biraz söz hakkına sahibim
                              1,6T 180hp İnsignia ile 105.000 km
                              320i ed ile toplamda 65.000km (ilki baz kabak donanım şimdi spor+ var) tecrübelerim sonucunda

İnsignia fiyatına göre sınıfının en iyi aracı
                              yaşadığım birçok anıyı forumda bulabilirsiniz
                              ve özellike 200kmh den sonra inanılmaz bir performansa sahip

Sahip olduğum ilk 320i ED baz model ki düşüncelerimi forumda yazmıştım
                              performans yakıt yol tutuş açısından bence piyasanın en optimum aracı
                              buradaki konu ile alakalı olarak rahatlıkla söyliyebilirim ki 200 kmh kadar (0-200; 100-200 ...) insignia nın hiçbir şansı yok (stok araçlar için konuşuyorum; youtube da videoları izleyebilirsiniz ) 238 den sonra BMW nin şansı yok
                              200 sonrası hiç denemedik ama çok başa baş giderler

gelelim mevcut 320i ED sport + araçtaki donanımlar kendimi bir çıt insignia gibi hissetmemi sağlıyor ama halen eksiği çok
                              performans yakıt olarak bir önceki BMW ye göre çok eksiği var yakıt %10 fazla performans (0-200) %10 az ki halen insigniadan iyi ama eskisi gibi fark atamıyorum. Daha tam rodajı bitmedi aracın

Netice olarak 16 inch 320i ED den uzak durun bileği sizin kadar sağlam birisi çok üzer.

ben ne mi yaptım şeytana uyup racechip uygulaması yaptım yakıt rodaj kapsamında düşmeye devam ediyor ama eskisini yakalaması imkansız gibi,performans eskisinden daha iyi seviyede detaylı paylaşımı daha sonra forumdan yapacağım.

iyi akşamlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beter55
                                Orjinal yazı sahibi: cagri
                                3.20i ed m paketim olsa döner 40.yıl paketlerine bakardım
                                M paket zaten 40.yıl serisinde var. Fiyatına göre alınabilecek en iyi araç Insignia ama fiyat baz almazsak D segmenti içerisinde Insignia hariç alınabilecek en iyi araç 320ied 40.yıl bence de.
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X