Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel insignia 1.6 T yerine Bmw 320i ed

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel insignia 1.6 T yerine Bmw 320i ed

Öncelikle herkese iyi günler diliyorum Öğrenci arabası olarak İnsignianın biraz büyük gelmesi üzerine bende 320i ed yi tercih ettim ama ta ki dün bir Polo gtı ile kapışana kadar İnsignia Aşktır bunu bir kez daha anladım ve dün tekrar Opel insignia arayışına girdim.

Ynt: Opel insignia 1.6 T yerine Bmw 320i ed

En iyisi kardeşim Hiç polo gtı ile kapışmadım ama tahimini 2010-2011 model 3.20d yi 14-15 saniye sonra dikiz aynamda görme fırsatım oldu Hemde bir kaç deneme üstüste.
    İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Hayır bende tam tersi oldu aslında 120 ile giderken ağır ağır geçim gidim dedim 1 araba boyu arkasındaydım hafif gaz verdikçe oda verdi ta ki 160 a kadar böyle oldu o tam gaz yapınca hemen bende yaptım 238 e kadar 3 boy attım Polo uzuna iyi giden bir araç değil vw nin teknik özelliklerinede asla inanmıyorum çünkü passatta vardı bizde tokat yemediğim araba kalmadı onunla ama insigniada kesici yok ona 3 boy yerine 50+ metre atmak daha başka bir zevk olurdu

Yorum

Benimde geçmekten en çok zevk aldığım araçlar vw gurubu araçları Yolda agresif hareketler yapan hiçbir vw ye dayanamam hemen takılırım peşine
        İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Nedense vw'e sahipleri otobanda kapışmaya karşı çok meyilliler İnsignia ile cc biraz kapışırdı ama yüksek hızda insignia plaka okuturdu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erkan Ataoğlu
            Nedense vw'e sahipleri otobanda kapışmaya karşı çok meyilliler İnsignia ile cc biraz kapışırdı ama yüksek hızda insignia plaka okuturdu
            CC nin hangi motoru ama ? O önemli.
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

1.4 tsi 160 olsun yada 2.0 170 olsun gayet uzun yolda 200+ hızda insignia alıyordu

Yorum

Yada 2.8 opc ile 3.6 cc de olabilir Her kulvarda varız
                İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

İnsignia olunca sürücü bir başka moda geçiyor yaw. Birden agresif, kedi gibi hırçın, önüne gelenle kapışma duygusu ( bende hep oldu. Ufak büyük araç fark etmedi. Acımasızca )

Flexiride butonlarının bir değişiyi sürücülerde de var ya.
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Ama allah var şimdi 320i ed baya pratik bir araba

Yorum

3.20i ed gerçekten performanslı bir araç zf şanzumandan dolayı insignia gibi vites kaçırma ihtimali de yok kısacası insigniayı kullanan sürücüde iyi bir pilotaj yoksa üç harfli plaka okutabilir dikkatli olmak lazım
                      2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
                      2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Bende de 320 ied var ama.asla polo gti ibiza cupra gibi arabalara bulusmam
                        F30 Sport+

Yorum

Hayır bende tam tersi oldu aslında 120 ile giderken ağır ağır geçim gidim dedim 1 araba boyu arkasındaydım hafif gaz verdikçe oda verdi ta ki 160 a kadar böyle oldu o tam gaz yapınca hemen bende yaptım 238 e kadar 3 boy attım Polo uzuna iyi giden bir araç değil vw nin teknik özelliklerinede asla inanmıyorum çünkü passatta vardı bizde tokat yemediğim araba kalmadı onunla ama insigniada kesici yok ona 3 boy yerine 50+ metre atmak daha başka bir zevk olurdu
                          Bizim belimizi büken o limitor zaten
                          F30 Sport+

Yorum

M paket ise bulaşın olmasa bile ulaşırım 140-150 den sonra Seda'n gibi kaçamaz onlar

Yorum

M paket ise bulaşın olmasa bile ulaşırım 140-150 den sonra Seda'n gibi kaçamaz onlar
                              cupra ve gti farklı biraz yol biraz kalabalıksa sedan geçemez onların geçtiği yerden
                              2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
                              2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

İşleniyor...
                              X