Öncelikle herkese iyi günler diliyorum Öğrenci arabası olarak İnsignianın biraz büyük gelmesi üzerine bende 320i ed yi tercih ettim ama ta ki dün bir Polo gtı ile kapışana kadar İnsignia Aşktır bunu bir kez daha anladım ve dün tekrar Opel insignia arayışına girdim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Opel insignia 1.6 T yerine Bmw 320i ed
Collapse
X
-
Ynt: Opel insignia 1.6 T yerine Bmw 320i ed
Hayır bende tam tersi oldu aslında 120 ile giderken ağır ağır geçim gidim dedim 1 araba boyu arkasındaydım hafif gaz verdikçe oda verdi ta ki 160 a kadar böyle oldu o tam gaz yapınca hemen bende yaptım 238 e kadar 3 boy attım Polo uzuna iyi giden bir araç değil vw nin teknik özelliklerinede asla inanmıyorum çünkü passatta vardı bizde tokat yemediğim araba kalmadı onunla ama insigniada kesici yok ona 3 boy yerine 50+ metre atmak daha başka bir zevk olurdu
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Erkan AtaoğluNedense vw'e sahipleri otobanda kapışmaya karşı çok meyilliler İnsignia ile cc biraz kapışırdı ama yüksek hızda insignia plaka okuturduCARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
İnsignia olunca sürücü bir başka moda geçiyor yaw. Birden agresif, kedi gibi hırçın, önüne gelenle kapışma duygusu ( bende hep oldu. Ufak büyük araç fark etmedi. Acımasızca )
Flexiride butonlarının bir değişiyi sürücülerde de var ya.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
3.20i ed gerçekten performanslı bir araç zf şanzumandan dolayı insignia gibi vites kaçırma ihtimali de yok kısacası insigniayı kullanan sürücüde iyi bir pilotaj yoksa üç harfli plaka okutabilir dikkatli olmak lazım2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Erkan AtaoğluHayır bende tam tersi oldu aslında 120 ile giderken ağır ağır geçim gidim dedim 1 araba boyu arkasındaydım hafif gaz verdikçe oda verdi ta ki 160 a kadar böyle oldu o tam gaz yapınca hemen bende yaptım 238 e kadar 3 boy attım Polo uzuna iyi giden bir araç değil vw nin teknik özelliklerinede asla inanmıyorum çünkü passatta vardı bizde tokat yemediğim araba kalmadı onunla ama insigniada kesici yok ona 3 boy yerine 50+ metre atmak daha başka bir zevk olurduF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Erkan AtaoğluM paket ise bulaşın olmasa bile ulaşırım 140-150 den sonra Seda'n gibi kaçamaz onlar2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
Yorum