Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlk izlenimlerim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İlk izlenimlerim

Arkadaşlar dün sabah itibariyle aracimi aldim, trabzon-ankara arasi yaklasik 800 km kullandim, eski bir golf kullanicisi olarak ilk izlenimlerimi paylasmak isterim. 2011 model 1.6 cosmo 180 hp, sunroof ve afl donanim

Artilar:
    - bu arac kesinlikle cok güçlü. 1. Viteste adeta şaha kalkiyor, ara hizlanmalari golfe göre kiyas goturmez bile..

- yakit konusu. İnsignianin cok yaktigi konusuluyor hep, ama sakin kullanimla (100-110 km hizla) 7 litre tuketim tutturdum. Ve inanilmaz mutluyum sehirici cok kullanamadigim icin simdilik bir fikrim yok.

- yol tutuş. Arac resmen yola yapisiyor ve inanilmaz keyif veriyor. Keskin virajlari 110la dönerken agzim kulaklarimdaydi, hanimin soylenmeleri disinda

-konfor. 6-7 saatlik sürüs sonrasi bile hic yormadi beni acikcasi. Koltuklar kendiliginden bel destekli yanilmiyorsam, cok guzel bi ozellik. Mesela golfte 2 saat sonra belim sirtim agrimaya basliyodu.

-Afl farlar: kesinlikle muthis.. Nereye donersem orayi aydinlatiyor, follow me home ozelligi butun gozler size ceviriyor, alismam zaman alicak buna

Eksiler ( daha dogrusu alisamadigim kisimlar)
    - insignia alacaklara tavsiyeler basligini acan arkadasimizin da dedigi gibi debriyaj cok sert. Golfün devriyaji baya yumusakti, zamanla alisirim diye dusunuyorum.

- 3. Vitesteyken vites kolu az da olsa titreme yapiyor. Diger viteslerde yok ama nedense 3te elim vitesteyken hissettim bunu, buna benzer bi olayla karsilasan arkadas oldu mu bilmiyorum.

-debriyaj gibi fren pedali da sert geldi bana. Ama balatalarin degismesi gerek dedi expertizdeki usta, sanirim bu husus balatalar degistiginde duzelir.

- arka camlardaki perdeleri benden onceki sahibi hic kullanmamis, perdeleri actik ama bi turlu kapatamadik sanirsam sarmalinda bi problem var, perdeleri kapi koluna dogru sarkittik, geri nasil takicaz bilmiyorum. Bu konuda yardiminiza ihtiyacim var acikcasi

Son olarak iyi ki almisim diyorum, gece vakti durup durup balkondan arabamam bakiyorum, bu yasattigi duygu bile yeter bence
    2011 1.6T Cosmo + Sunroof

Ynt: İlk izlenimlerim

3. viteste titreme bir yere kadar normal. Abartı durum var sa volan değişerek düzeltenler olmuştu. Tabi sorun, vites tellerinde ve vites körüğü altında da olabilir.
    Perde saran mekanizma değişebilir.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Hayırlı Olsun.

Yorum

Hayirli olsun arabadan keyf almaniz herseye bedel aslinda gerisi teferruat
        F30 Sport+

Yorum

Hayırlı olsun,! Güle güle kullanın

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Hayırlı olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı olsun.. kazasız belasız iyi günlerde kullanın aracınızı..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                Hayirli olsun arabadan keyf almaniz herseye bedel aslinda gerisi teferruat
                Geç öğreniyorum bunu !
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Hayırlı olsun.
                  Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Hayırlı olsun...
                    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Hayırlı olsun yeni insignianız..
                      3. viteste bende titreme olmuyor ancak benimde 4. viteste bir titreme oluyor ki normal karşılıyorum ben.
                      Onun dışında önerim ise tüp taktırmayın. Sebebi forumda oldukça sorun yaşayan var 3-4 bin tüpe veripde sorun yaşama ihtimali bile can sıkıcı bir durum.
                      İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

hayırlı olsun yeni aracınız
                        debriyajın sert olduğunu söylemişsiniz baskı değişmemiş ise sert hissediliyor olabilir
                        bende de 2011 var ve yastık gibi yumuşak

Yorum

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Perdeler çok ilginç kendisi otomatik toparlaması lazım. Bildiğiniz düz mekanik sistem. Acaba daha önce kapılara bir işlem fln mı yapıldı tırnakları takılmadan kapatıldı. kontrol edilmeyince de fark edilmedi ! işlemden kasıt kuşku yapmasın... Temizlik için olabilir mesela..

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Yeni aracınız hayırlı olsun.

Bizde de ayrıca Golf 7 var, özellikle sınıfına göre sessiz sükun bir araç ancak koltuk ergonomisinden olsa gerek; uzun yolda bel-baldır ağrısı yaşatıyor.
                            2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin. LPG olayına her zaman mesafeli durdum. Kullandığımız araçların motorları benzin ya da mazot için üretilmiş motorlar, o yüzden tüp taktırmayı düşünmüyorum. Zaten senede 6-7 bin km yapıyorum.

Perde için de akşam bi uğraşıcam, hiç bakamadım bile çünkü.

Navigasyon taktırmayı düşünüyorum, sanırsam flyaudio en iyisi, sizin önerileriniz nedir?
                              2011 1.6T Cosmo + Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                              X