merhaba arkadaşlar, bi insignia gördüm araba caliştırdığında afl farlar önce sağdakı sağ soldaki sol sonra soldaki sağ sağdakı sol. Sonra ikiside yukarı Bakıyor sonra ikiside aşağı iniyor sonra normal oluyor. Fakat kendi aracım sadece aşağı iniyor sonra normale dönüyor. Nasıl far ayarlarını değiştirebilirim. Şimdiden teşekkürler..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Far ayarı
Collapse
X
-
Yorum
-
Ynt: Far ayarı
Orjinal yazı sahibi: akinn99merhaba arkadaşlar, bi insignia gördüm araba caliştırdığında afl farlar önce sağdakı sağ soldaki sol sonra soldaki sağ sağdakı sol. Sonra ikiside yukarı Bakıyor sonra ikiside aşağı iniyor sonra normal oluyor. Fakat kendi aracım sadece aşağı iniyor sonra normale dönüyor. Nasıl far ayarlarını değiştirebilirim. Şimdiden teşekkürler..
Bu söylediklerinizi intellink cihazın ayarlar kısmından araç ayarlarına oradan da aydınlatma ayarlarına girince karşınıza 3 seçenek çıkıyor. Şimdi tam hatırlamadığım seçeneklerde
1- Kapalı
2- Viraj ve köşe aydınlatması
3- Akıllı aydınlatma
Seçenekleri var.
3 nolu seçenekte farlar biraz aşağıya iniyor ve sağ ve sola doğru 8° derece açıyla dışarı doğru açılıyor.
Bu seçenekten 2. Seçeneğe bastığımda farlarımın yukarı kalktığını ve ortaya doğru toplanarak önümü daha çok aydınlattığını gördüm. Bence bu ayarları incelemeli ve far ayarını da AUTO da denemenizi tavsiye ederim... Sağlıcakla...
Yorum
-
Ynt: Far ayarı
Orjinal yazı sahibi: DavudxAnahtarla Kapıları açtığımda ve kontağı Yarim açtığımda bu söylediklerinizin hepsini yapıyor. Ekstra birsey yapmadım yalnız far Anahtarı hep outo konumunda
Dediğim gibi multimedia cihazınızdan araç ayarına girip aydınlatma ayarlarına bakmalısınzız..
Yorum
Yorum