Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Far ayarı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Far ayarı

merhaba arkadaşlar, bi insignia gördüm araba caliştırdığında afl farlar önce sağdakı sağ soldaki sol sonra soldaki sağ sağdakı sol. Sonra ikiside yukarı Bakıyor sonra ikiside aşağı iniyor sonra normal oluyor. Fakat kendi aracım sadece aşağı iniyor sonra normale dönüyor. Nasıl far ayarlarını değiştirebilirim. Şimdiden teşekkürler..
    2010 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - 19 Jant - Black Cams - AFL - DVD 800...

Ynt: Far ayarı

Ben henüz kontrol etmedim bir bakarım

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Aracınızda AFL var ise far auto konumundayken kapıları açtığınızda anlattıgınız görsel şovu yapması lazım..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Aracım dizel cosmo+stil afl standart dendi, dediginiz seyi benim aracta yapmıyor. Yarin plaka taktirmaya servise gidicm bilen varsa yardimci olsun

Yorum

Farlarınız xenon ise (orjinal AFL) "auto" konumunda yapması gerekli.

Yorum

Valla ben yılbaşı günü çıkardım arabayı bayiiden sıfır aldım o dediginizden var dendi bi servise gidip goruscem bide afl icin güncelleme geldi diye duydum bilgisi olan var mı?
            Benim araca yapılmışmıdır yoksa söyliyim mi

Yorum

Automatically aldığın zaman tüm konumları yapması lazım yapıyorsa afl yoktur o araçta cosmo paketlerde var

Yorum

Orjinal yazı sahibi: akinn99
                merhaba arkadaşlar, bi insignia gördüm araba caliştırdığında afl farlar önce sağdakı sağ soldaki sol sonra soldaki sağ sağdakı sol. Sonra ikiside yukarı Bakıyor sonra ikiside aşağı iniyor sonra normal oluyor. Fakat kendi aracım sadece aşağı iniyor sonra normale dönüyor. Nasıl far ayarlarını değiştirebilirim. Şimdiden teşekkürler..

Bu söylediklerinizi intellink cihazın ayarlar kısmından araç ayarlarına oradan da aydınlatma ayarlarına girince karşınıza 3 seçenek çıkıyor. Şimdi tam hatırlamadığım seçeneklerde

1- Kapalı
                2- Viraj ve köşe aydınlatması
                3- Akıllı aydınlatma

Seçenekleri var.

3 nolu seçenekte farlar biraz aşağıya iniyor ve sağ ve sola doğru 8° derece açıyla dışarı doğru açılıyor.

Bu seçenekten 2. Seçeneğe bastığımda farlarımın yukarı kalktığını ve ortaya doğru toplanarak önümü daha çok aydınlattığını gördüm. Bence bu ayarları incelemeli ve far ayarını da AUTO da denemenizi tavsiye ederim... Sağlıcakla...

Yorum

Anahtarla Kapıları açtığımda ve kontağı Yarim açtığımda bu söylediklerinizin hepsini yapıyor. Ekstra birsey yapmadım yalnız far Anahtarı hep outo konumunda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
                    Anahtarla Kapıları açtığımda ve kontağı Yarim açtığımda bu söylediklerinizin hepsini yapıyor. Ekstra birsey yapmadım yalnız far Anahtarı hep outo konumunda

Dediğim gibi multimedia cihazınızdan araç ayarına girip aydınlatma ayarlarına bakmalısınzız..

Yorum

Aracın yerdeki pozisyonuna göre yani rampa vs gibi durumlarda farların o hareketleri biraz daha abartılı oluyor pozisyonlama yapabilmek için. Belki öyle bir durum sözkonusu olabilir
                      1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

Görsel show u yapması için ortamın hafif karanlık olması lazım gündüz güneşinde yapmaz kapalı garaj da deneyebilirsiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                          Görsel show u yapması için ortamın hafif karanlık olması lazım gündüz güneşinde yapmaz kapalı garaj da deneyebilirsiniz
                          Ben de bunu bu sabah çözdüm Fatih abi
                          2011 1.6T Cosmo + Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                          X