Ynt: 1.6 dizel sport yeni aldım aracıma neler yapabilirim???? yardım???
Orjinal yazı sahibi: harunozer59
fotoğraf yükleyemiyorum alan dolu gibi bir hata veriyor malesef.. Bende kapı eşiklerine film gibi koruma yaptımayı düşünüyorum maliyeti hakkında bir bilgi verebilirmisinz acaba işe yarıyormu
tam kaput filmi ve kapı eşiklerine filmi 500 tl ye aydın surtaşta yaptırdım birde koltuklar kumaş olduğundan koruma yaptırdım oda 150 tl ,işe yarama konusuna gelince kaput koruma çok işe yarıyor taş sıçraması vs için,eşikteki film ise eski aracımdan edindiğim tecrübe sonucu yaptırdım ve gerçekten lazım olan birşey özellikle çocuklu aileler için.
Bende ilk etapta kapı eşiklerine yaptırmayı düşünüyorum malum 2 çocuk var reklamcılarda falan da varmış sanırım.Tavsiye edebileceğiniz marka vs var mı yoksa reklamcılarda yaptırsam iş görür mü acaba hafta sonu bi bakayım
Arac cok guzel gule gule kullanin. Yalniz kapi esigine seffaf folyo cektirme isleminde bu tam olarak kapi esigi neresi Ulas abi ? Kafamda oturtamadim bi an.
Orjinal yazı sahibi: SOY
Arac cok guzel gule gule kullanin. Yalniz kapi esigine seffaf folyo cektirme isleminde bu tam olarak kapi esigi neresi Ulas abi ? Kafamda oturtamadim bi an.
kapıyı açtığımızda opel yazısının olduğu metal kısım yaklaşık 20-25 cmlik kısmı şeffaf folyo ile kaplanıyor özellikle hanımlar ve çocuklar ine biner ken basar ve boya o kısımda aşınır.
Yorum