Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Motul fren hidrolik yağı hakkında bilgi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Motul fren hidrolik yağı hakkında bilgi

Bi kaç araştırma yaptım frenlerde hidrolik yağında etkisi oluyomuş..motul yağda epey bi tavsiye ediliyo artı performanslı güzelde bişeymiş..bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Ynt: Motul fren hidrolik yağı hakkında bilgi

Ben bu markayı yıllardır motor yağı olarak Megane aracımda kullanıyorum. Henüz sorun yaşamadım. Bildiğim kadarıyla köklü bir Fransız firması ve motor sporlarıyla uğraşıyorlar.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Şuan motul dot 5.1 kullanıyorum sanki eskisine göre daha başarılı yada piskolojik Ama tavsiye ederim
      2016 w205 AMG

Yorum

Teşkkürler bugün bi kaç kişi ile görüştüm biraz pahalı ama faydası illaki vardır dye düşünüyorum..bende aynen 5.1 üzerinde durdum 500 ml 40 tl ortalamada bizim araçlara en aşağı bi 4-5 litre gider dye düşünüyorum..şimdilik beklicem biraz frenleri kullanim onada ihtiyaç duyarsam alırım..anıl ustam dediğin gibi psikolojikte olabilir bende de aynı şekil oluyo..ama hani deseydin bildiğin gibi değil çok fena bişey alırdım..o zmn şimdilik almayalım

Yorum

İşleniyor...
        X