Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yıllar sonra araç değiştirmek istiyorum. Rüyalarıma İnsignia girmeye başladı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Yıllar sonra araç değiştirmek istiyorum. Rüyalarıma İnsignia girmeye başladı

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
    Orjinal yazı sahibi: buraktsn95
    abilerim 2015 otomatik 1.6 dizel aracım var, start stop var mı bunlarda birde nasıl devreye sokuluyor, yada yok mu bilgisi olan bi abim yardımcı olursa cok memnun olurum
    Opel de otomatik viteste startstop yok sadece manuel şanzıman ile sunuluyor
    Abi sport modunda kalmıştık cevap vermedin direksiyon ve süspansiyon araç ayarları menüsündenmi yapılıyor ? yani direk sport moduna basmakla tam aktif etmemiş oluyoruz doğru mudur ?
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

• Ynt: Yıllar sonra araç değiştirmek istiyorum. Rüyalarıma İnsignia girmeye başladı

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
      Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
      Orjinal yazı sahibi: buraktsn95
      abilerim 2015 otomatik 1.6 dizel aracım var, start stop var mı bunlarda birde nasıl devreye sokuluyor, yada yok mu bilgisi olan bi abim yardımcı olursa cok memnun olurum
      Opel de otomatik viteste startstop yok sadece manuel şanzıman ile sunuluyor
      Abi sport modunda kalmıştık cevap vermedin direksiyon ve süspansiyon araç ayarları menüsündenmi yapılıyor ? yani direk sport moduna basmakla tam aktif etmemiş oluyoruz doğru mudur ?
      Benim araçta ana ekranda araç ayarları
      Spor modu
      Süspansiyon
      Direksiyon
      Diye geçiyor ve ben ilk aldığımda sıfırdı belki ondandır, bu iki işaret kapalı konumdaydı
      Buna rağmen sporta basınca şanzıman aktifleşiyordu ama ben ilk baştan açmıştım yani o iki özellik kapalı olabilir kontrol et bence

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Evet abi açıkmış hepsi baktım. Teşekkürler. Çarpışma önleyici ayarlarında da Alarm ve fren yap seçeneğini seçtim.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

güle güle kullanın inşaaallah benimde ilk günki heyecanım geldi aklım şimdi yourock yourock

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

hayırlı olsun aracınız, kazasız belasız iyi günlerde kullanın
            2011 1.6T Cosmo + Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: striker
              hayırlı olsun aracınız, kazasız belasız iyi günlerde kullanın
              Allah razı olsun Teşekkür ederim.

Yorum

İşleniyor...
              X