Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yıllar sonra araç değiştirmek istiyorum. Rüyalarıma İnsignia girmeye başladı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yıllar sonra araç değiştirmek istiyorum. Rüyalarıma İnsignia girmeye başladı

Selçuk Bey size şöyle ilginç bir önerim olacak. Bayiler elde kalan 1.4T'leri çok uygun fiyata veriyorlar.

Örnek ilan: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...58655534/detay

Veya çok az km yapmış ikinci el 1.4T : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...17966820/detay

Araçsız kalana kadar ya da geçici basit çözümler bulana kadar bunlar değerlendirilebilir. Hem de sipariş verme aşamasına geldiğinizde sizin için bir Insignia'da olmazsa olmazları belirlemiş olursunuz. Buradaki en büyük bilinmez alacağınız aracın ne kadar değer kaybedeceği. Belki de o aracı çok sevecek ve onla devam edeceksiniz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Ynt: Yıllar sonra araç değiştirmek istiyorum. Rüyalarıma İnsignia girmeye başladı

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
      Selçuk Bey size şöyle ilginç bir önerim olacak. Bayiler elde kalan 1.4T'leri çok uygun fiyata veriyorlar.

Örnek ilan: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...58655534/detay

Veya çok az km yapmış ikinci el 1.4T : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...17966820/detay

Araçsız kalana kadar ya da geçici basit çözümler bulana kadar bunlar değerlendirilebilir. Hem de sipariş verme aşamasına geldiğinizde sizin için bir Insignia'da olmazsa olmazları belirlemiş olursunuz. Buradaki en büyük bilinmez alacağınız aracın ne kadar değer kaybedeceği. Belki de o aracı çok sevecek ve onla devam edeceksiniz.
      gerçekten çok güzel açıdan baktınız olaya teşekkür ederim. araçların fiyatlarıda çok verdiğiniz ilanlardaki ama ben zaten bazı kritlerlerimi belirledim. Örneğin kesinlikle Cosmo olsun istiyorum. Ve Flexride için çok istekliyim. Ama yokk maalesef yok. malumunuz yazımda da belirttiğim üzere 10 senedir aynı araca sadık bir şekilde binen birey olarak al sat kısa zamanda bana göre uygun olmuyor. Sabırla 2 aydır bekliyorum zaten ama ilanlarda flexride otomatik cosmo 2013 veya üstü bulamadım. İnşallah en hayırlısı neyse ona karar veririm ve mutlu olurum vereceğim karardan.
      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Selçuk Bey merhaba.

Aralık ayının son haftasına dek aracımı değiştirmeyi düşünmüyordum. 4 Yıl kullandığım Focus Titanium 1.6 dizeli takasa verip acele ile aldığım ve 15 aydır kullandığım Focus 1.6 HB Trend X vardı. Bir arkadaşım İnsignia Dizel otomatik Cosmo almıştı. Arabayı incelemek için bayiye gittiğimde deneme sürüşü sonrası uzun zamandır aklımda olan D segment 1.6 dizel otomatik araç alma hayalimi gerçekleştirmek için en uygun seçenek olduğunu gördüm. Son altı aydır D segment diğer tüm markaların modellerini incelemiştim. Hatta kendime excel tablosu bile oluşturdum. Yılda 40 ila 50 bin km yol yapan biri olarak dizel olmazsa olmazımdı.

İnsignia dizel otomatik testlerini ilgiyle izlemiştim. Fiyatı da uygun bulunca aralığın son haftası aldım. Aracım Cosmo + kış paketi. şirket üzerine aldığım için filo indirimi dahil 96000 TL ile sene sonu indirimini kaçırmadım.

Gelelim aracımın eksiklerine. Özellikle aracımda olmasını istediğim ACC bulamadım. Özellikle şehir içi kullanımda muhteşem bir özellik bence. Flexride paketi olmazsa olmazım değildi fakat yine de izlediğim videolarda iki üç ay sıra bekleyin ama mutlaka bunu alın tavsiyesi vardı. Olmaması benim için çok sorun değil. Fakat bir haftadır kullandığım aracımın özelliklerini sürüş konfor vs ile düşüncem şudur ki ikinci bir insigniam olursa gerekirse parasını verir 3 ay bekler en dolusunu alırım tıpkı sedat kardeşimin dediği gibi. Araç o kadar keyifli ki bunu ancak kullanınca anlıyorsunuz.

Sonuç olarak bir haftadır kullandığım aracımdan müthiş memnunum. Yukarıda bir arkadaş sene sonuna kalan araçlar en boş olanlar demiş. Cosmo paket diğer D segment rakiplerine göre oldukça dolu bir araç. Aracın donanımı fiyatına göre oldukça makul seviyede. Yine de benim gibi fırsat değerlendirmek için bence FlexRide olmazsa olmaz düşüncenizi tekrar bir düşünün. İleriki yıllarda eğer uygun bir fırsat bulduğunuzda tekrar bir değişim yapılabilir. Sırf FlexRide yok diye bu araçtan vazgeçmeyin derim.
        2015 Beyaz İnsignia 1.6 CDTI Cosmo + Kış Paketi

Yorum

Birader biraz kas bunu al ; full istediğin herşey var
          http://www.odakikinciel.com/aracDeta.../opel/insignia
          Yada standart cosmo
          http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...62264584/detay

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
            Yada standart cosmo
            Sedat Bey, artık dayanamadım ve bugün odak2 de ki siyah full dizel Cosmo aracın kaporasını verdim ve bu hafta sonuna kadar teslim alacağım inşallah. 1500km lik olan satılık değilmiş yanlışlık varmış. Araç bayrampaşada test aracı olarak güya devam ediyormuş. 6000kmlik olan için el sıkıştım... Sanırım ilk adımı attım. Garip hissediyorum
            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
              Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
              Yada standart cosmo
              Sedat Bey, artık dayanamadım ve bugün odak2 de ki siyah full dizel Cosmo aracın kaporasını verdim ve bu hafta sonuna kadar teslim alacağım inşallah. 1500km lik olan satılık değilmiş yanlışlık varmış. Araç bayrampaşada test aracı olarak güya devam ediyormuş. 6000kmlik olan için el sıkıştım... Sanırım ilk adımı attım. Garip hissediyorum
              Valla bende şimdi garip hissettim sanki suçluluk duygusu gibi dknow obaa hiho
              Hayırlı olsun, tam dolu ve tam bir keyif aracı alacaksınız inşallah, bence fiyatta iyi, daha baştan kaybedeceğin farkı düşüpte aldın inşallah memnun olursun, açıkçası ben çok memnunum tam bir keyif aracı şimdi ben sorumluluk hissediyorum , ya beğenmezsen diye? Bari denedin mi? angle inşallah memnuniyetini burada belirtirsinde bende rahatlarım, forumda bir arkadaşımıza da aynı böyle bir link göstermiştim o aldıktan sonra memnun kalmıştı, neyse hayırlı olsun , rabbim afiyet içinde kullanmak nasip etsin

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

Açıkçası Sedat bey şartlarımı çok zorlayarak bu kararı verdim ama nedense dizel olması ve bazı arzular beni bu hamleye itti. Araç test aracı. Bakalım teslim aldıktan sonra yorumlarım ardı ardına gelecektir. Temenni ve dualarınıza Amin diyorum. Vesile oldunuz Sedat bey bakalım ne olacak

Yorum

Hayırlı olsun
                  Kazasız belasız keyifli yolculuklar şimdiden

Yorum

aracınız hayırlı uğurlu olsun

Yorum

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
                      2015 Beyaz İnsignia 1.6 CDTI Cosmo + Kış Paketi

Yorum

Herkese Merhabalar,
                        Şu an aracımı teslim almak için bekliyorum ofiste. Şaka gibi bakalım neler bekliyor beni. Yarın mutlaka ilk görüşlerimi ve araç hakkında bilgileri ve resimleri paylaşacağım inşallah.

Yorum

Kesinlikle pişman olmayacaksın Şimdiden hayırlı olmasını dilerim. Kazasız belasız günlerde kullan.
                          İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Aracımı aldım çok şükür. Aradığım tüm opsiyonlar var❤️ Macera başladı

Yorum

Selçuk kardeşim,senin kadar heyecanlıyım, ayrıca sorumluluk hisside var, inşallah memnun olursun

Yorum

Sedat abi valla sen linki attın vesile oldun aradığım donanımın fazlası var araçta çok şükür Allah razı olsun. İnşallah borçlarımı kolaylıkla öder huzurla binerim. Allah isteyen herkese nasip etsin.
                                Araçta sunroof stil paket çevre görüş flexride kış paketi hepsi var abi.

Yorum

İşleniyor...
                                X