Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yıllar sonra araç değiştirmek istiyorum. Rüyalarıma İnsignia girmeye başladı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yıllar sonra araç değiştirmek istiyorum. Rüyalarıma İnsignia girmeye başladı

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
    Sunrooflu ve stil paket bir araç bile yeterince tatmin eder kısmından bahsediyorum
    Anladım abi. Maalesef ellerinde sanırım sunrooflu araçta yok. Bende buna razıydım zaten ama yok maalesef. Sipariş üzerine geliyor diyorlar ısrarla.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Ynt: Yıllar sonra araç değiştirmek istiyorum. Rüyalarıma İnsignia girmeye başladı

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
      Orjinal yazı sahibi: myanmaz
      Bence yeni gelecek partide bu fiyatlara araç bulamayabilirsiniz, stil paketli bir de sunrooflu bir araç bulursanız bence bakmayın ALIN geçin, inanın verdiğiniz paranın karşılığını Fazlasıyla alacaksınız . İnsignianın her türlüsünü kullanmış biri olarak söylüyorum, flexi ride eski kasa için çok önemli bir özellikti ama makyajlı kasada inanın çok büyük fark hissedilmiyor bence, zaten flexi ride mutlaka olsun diyen arkadaşlar büyük ihtimalle eski kasa kullanıcıları oldukları için bunu savunuyorlar diye düşünüyorum. Makyajlı kasada hem flexili hem flexisiz modeli test edin bana hak vereceksiniz, sadece sport modunda gaz pedalı biraz daha tepkili ama o da ahım şahım bir fark değil.bu fiyatlara bu aracı kaçırmayın bence, naçizane görüşüm...
      Flexiride hakkında yorumlarınız hariç katılıyorum,
      Abi Flexride harici birşey söylememiş zaten Fiyatların çıkacağı konusuna katılıyorsun ve beni yıkıyorsun

Sanırım tam olarak ne demek istediğimi anlatamadım. Ben flexi ride gereksiz bir özellik demedim zaten, burada bence önemli olan konu farklı. Tabi ki hepimiz isteriz aracımızda mümkün olan tüm opsiyonlar olsun, kendimden örnek vereyim, imzamdaki aracı geçen sene alırken 97000 liraya yılsonu kampanya fiyatıyla bırakıyorlardı, fakat benim istediğim araçta çevre görüş2 , sunrooflu ve flexi ride opsiyonu da vardı ve araç özel siparişle 3 ay sonra yaklaşık 115000 liralara gelecekti, etkileneceği zamlar hariç. Geçen ay bir ev alma durumu oluştu, ve ben aracı satmak için girişimde bulunduğumda bir yıl önce sıfırına 97000 lira istedikleri araca 70000 lira para verdiler. Demek istediğim şu ki hayatın bir de gerçekler tarafı var, bindiğimiz araçlar Piyasanın en iyi fiyat- fayda oranına sahip araçlar belki ama ikinci elde çok değersiz. Şunu Söylemek isterim şimdi 85000 liraya alıp ileride bir şekilde elden çıkarmak istediğinizde 10-15000 lira zararla satacağınız bir araç olacak, ama illa ki flexi ride deyip 100-110000 lira bandında alacağınız araçtan en az 30000 lira zarar edeceksiniz. Benim bugüne kadar flexi ride lı bir aracım olmadı, kullandığım kadarıyla büyük bir eksikliğini de hissetmedim, ha olsaydı iyi olurdu ama bunun için Onbinlerce lira zarara girmek te istemem, olmasa da bir eksiğim olmaz, yani konu şu ki en iyi insignia en ucuza en çok donanımla alınandır. Bu Yüzden benim tavsiyem, bulduğunuz fiyat, bu araç için gayet iyi bir fiyatın ve sırf flexi ride için kaçırılmaması gerekir. Inanın sonradan insanın içi sızlıyor ettiği zararı görünce.
      Umarım gönlünüze göre olur,
      Saygılar ve Sevgilerimle...
      ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
      ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Murat bey aynen yazdıklarınıza katılıyorum şu an ilk yazdığınızdan flexi gereksiz anlamı çıkıyordu, bu yılbaşlarında yapılan indirimler çok iyi oluyor, yıl sonu kotası ve en önemlisi model yılı değişikliği bu konuda önemli bir pay sahibi, bende ilk insignia mı yılbaşı arefesinde yine böyle bir indirimle almıştım. Fakat elde olan düz bir araç almıştım sonrasında özellikle bu forumda öğrendiklerimle hergün ah şu da olsaydı deyip durdum. Ama ikinci aldığım insignia da tüm opsiyonalrın olmasını çok istemiştim 5 yıl kullandıktan sonra yeni araç arayışlarım beni yine fiyat-konfor-tip olarak yine insignia ya yönlendirdi tam da o zmanlar dizel 1.6'da çıkacak oldu, artık paraya bakmadım dizel in ilk çıktığı anda daha ilk gün sipariş verdim yaklaşık 4 ay bekledim fiyat garantiside olunca birde bir komşum Opel bayii çalışanı olunca iyi bir indirimle ben şu an ki aracımı aldım ve çok memnunum herkese de tavsiye ederim

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Murat bey aynen yazdıklarınıza katılıyorum şu an ilk yazdığınızdan flexi gereksiz anlamı çıkıyordu, bu yılbaşlarında yapılan indirimler çok iyi oluyor, yıl sonu kotası ve en önemlisi model yılı değişikliği bu konuda önemli bir pay sahibi, bende ilk insignia mı yılbaşı arefesinde yine böyle bir indirimle almıştım. Fakat elde olan düz bir araç almıştım sonrasında özellikle bu forumda öğrendiklerimle hergün ah şu da olsaydı deyip durdum. Ama ikinci aldığım insignia da tüm opsiyonalrın olmasını çok istemiştim 5 yıl kullandıktan sonra yeni araç arayışlarım beni yine fiyat-konfor-tip olarak yine insignia ya yönlendirdi tam da o zmanlar dizel 1.6'da çıkacak oldu, artık paraya bakmadım dizel in ilk çıktığı anda daha ilk gün sipariş verdim yaklaşık 4 ay bekledim fiyat garantiside olunca birde bir komşum Opel bayii çalışanı olunca iyi bir indirimle ben şu an ki aracımı aldım ve çok memnunum herkese de tavsiye ederim
          Abi sendeki aracın sıfırının fiyatını hesaplayamıyorum bile. kim bilir ne kadardır.
          1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
          Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Şimdi seninle yazışınca benim komşuyu aradım ve durumu anlattım, opsiyonlu araç bulmanın imkansız olduğunu söyledi, elinde bir tane siyah stil paketli içi bej araç varmış dedi, en dolusu şu an bu

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

Şimdi seninle yazışınca benim komşuyu aradım ve durumu anlattım, opsiyonlu araç bulmanın imkansız olduğunu söyledi, elinde bir tane siyah stil paketli içi bej araç varmış dedi, en dolusu şu an bu
              Abi bende bugün baya yer aradım. şöyle bir fiyat aldım 1.6 Cosmo benzin + Sunroof 83.000 TL

Sanırım Flexride dan vazgeçeceğim. En azından stil pakette olsun diyorum ama sunrrof+stil paketli araç hiç yok. Çıldırmamak elde değil valla bunaldım yeminle. ocaktan sonra oluşacak yeni model yılı diye fiyatları tahmin ediyorum saçma sapan rakamlar olacak. 3 ay falanda beklemek cabası. Napıcam anlamadım artık daraldım bunaldım. Hep birşeyler eksik kalıyor içimde. Temiz 2. el e yönelecek gibiyim sanki.

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50289146/detay

Yorum

Sedat bey sizin araç ikinci elde değerli olur, çünkü bence insignianın en çok tutulacak modeli dizel otomatik. Ben de şu an alacak olsam benzinliye bakmazdım. En güzelini yapmışsınız.
                  Fakat sunroof ve stil paket Arasında kalınırsa bence stil paket tercih edilmeli, bose ses sistemi çok farkediyor...
                  ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                  ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Sanırım stil paketli araç alacağım. Tabi şuan elimdeki aracı satabilirsem. Dizel otomatik sunrooflu araç için 103bin fiyat aldım

Yorum

Yıl bitmeden güzel bir hediye sizin olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
                        Sanırım stil paketli araç alacağım. Tabi şuan elimdeki aracı satabilirsem. Dizel otomatik sunrooflu araç için 103bin fiyat aldım
                        Dün opel e uğradım komşumla konuştum ellerinde bir tane siyah içi bej stil paket 170'lik var 88'e bırakıyorlar haberiniz olsun

Yorum

Opel alacak flexi olmazsa olmaz bi özellik yeniler opsiyon olarak var 7500 gibi bi rakam oynuyor fiyata ek Avensis Passat kıyaslanması insignia mukemmeldir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gokhan26
                            Opel alacak flexi olmazsa olmaz bi özellik yeniler opsiyon olarak var 7500 gibi bi rakam oynuyor fiyata ek Avensis Passat kıyaslanması insignia mukemmeldir
                            Yazdığınızı tam anlayamadım, ! Birde kendinizi tanıtırsanız sizi tanımış oluruz ve çok daha şık olur değil mi Gökhan Bey ?

Yorum

Bir kaç fikrin özetini hızlıca geçmiş arkdaş. Hız kesmesin diye de nokta koymamış
                              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Bugün 10 yıldır resmen içinde yaşadığım 290.000KM lik 2006 Model Avensis aracımı 27.250TL ye Ankaraya sattım. içimde garip bir hüzün oluştu. Şuan araçsızım. Boşlukta gibiyim. Almak istediğim flexride şasili yeni kasa 2013 veya üstü otomatik insignia yok. gidip alıyım teselli bulayım diye. Ama yok maalesef. flexride şasiden vazgeçip stil paket+sunroof olsa da olur diyesim var. vereceğim fiyat 80.000TL param var nakit. Çıkmazdayım açıkçası. Yani çevre görüş + sunroof a bile razıyım. o da yok. çevre görüşlü araç ta yok piyasada. sıfır desen fiyatlar marta kadar anca belli olur diyenler var. e siparişti falan yazı bulur. herşeyi geçtim fiyatıda beni aşar. Napsam bilmiyorum.

Yorum

İşleniyor...
                                X