Ynt: Yıllar sonra araç değiştirmek istiyorum. Rüyalarıma İnsignia girmeye başladı
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
e birde başka arkadaşlar arasa sorsa benmi yanlış tarif ediyorum diycem ama insignia 1.6 benzin cosmo otomatik diyorum bu fiyatı veriyorlar. flexride seçeneğide söylüyorum.
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Ynt: Yıllar sonra araç değiştirmek istiyorum. Rüyalarıma İnsignia girmeye başladı
Orjinal yazı sahibi: Sufy
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
e birde başka arkadaşlar arasa sorsa benmi yanlış tarif ediyorum diycem ama insignia 1.6 benzin cosmo otomatik diyorum bu fiyatı veriyorlar. flexride seçeneğide söylüyorum.
niçin güldünüz Saygılar bu arada
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Merhaba Tekrardan. Bugün biraz opelleri gezdim. Fiyat araştırması için, ama ellerinde sunroof dahil flexride araç hiç yok. Ocak ayında sipariş verilebiliyor sadece, bu durumdada kampanya fiyatlarından faydalanamıyoruz. Şuan cosmo bir insignia 1.6T otomatik araç fiyatı 81.500 TL sözde indirimle. Zaten flexride ve sunroof gibi donanım istersek ocakta sipariş veriyorumuşuZ minimum 70 gün bekleyecekmişim, ayrıca doğacak fiyat farkıda cabası. Sorum şu ben zaten bu araca flexride olmadan binmek istemiyorum. 2016 da oluşacak fiyat 2015 deki fiyata göre çok farkedermi? Mesela Astra modeli geçen sene 8 bin artış göstermiş. Bu rakamlarda mı dolaşır fiyatlar? Kısacası ocakta sipariş vermek ne kadar mantıklı ? Bekleyeyimmi? Açıkçası ben alacağım araçta 10000 liraya kadar ekstra istiyorum. Şuan araç cosmo paket ekstrasız 81.000tl. Sizce ocaktan sonra fiyat ne olur? Cevaplarsanız sevinirim
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Şu an araçlar 2015 model yılı , bayiilerde ellerinde bir yaşında araba kalmasın diye şu an bu fiyatlarla veriyorlar kanaatindeyim. Yeni yılda yeni model ve bence fiyat farkıda olacaktır
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Evet tabiki zaten kampanya dedikleri bu. Extrasız araçların hepsi neredeyse. Bu fiyat farkının ne kadar olacağı tahmini merak uyandırıyo bende. Zaten 2017 de kasa makyajlanacak. Mecbur ocak sonunu bekliycem. Bakalım hayırlısı artık
Evet zaten yazımda da belirttiğim gibi opel türkiyeninde aldığı bilgi ve bana verdikleri bilgi 2017 yılında yeni kasa bekliyorlarmış. ben şunu merak ediyorum yani yeni yılda fiyatları üç aşağı beş yukarı nasıl olur 1.6T benzin Cosmo donanımın? Stil paketli benzin otomatik ve dizel araçlar ellerinde hali hazırda mevcut. ısrarla o araçları eritmek için yokuş yapıp duruyolar. Ve gürses otodaki müşteri temsilcisi bayanın ne kadar bilgisiz ilgisiz olduğunu anlatamam. Resmen biz zorlayarak laf aldık ağzından. Ayağa kalkıp bir hoşgeldin demek bile lüks kaçıyor kendilerine. Pazarlama mantığı sıfır. Aracın içine girip oturmasam incelemesem, en son uğrayacağım marka olacak opel.
Bence yeni gelecek partide bu fiyatlara araç bulamayabilirsiniz, stil paketli bir de sunrooflu bir araç bulursanız bence bakmayın ALIN geçin, inanın verdiğiniz paranın karşılığını Fazlasıyla alacaksınız . İnsignianın her türlüsünü kullanmış biri olarak söylüyorum, flexi ride eski kasa için çok önemli bir özellikti ama makyajlı kasada inanın çok büyük fark hissedilmiyor bence, zaten flexi ride mutlaka olsun diyen arkadaşlar büyük ihtimalle eski kasa kullanıcıları oldukları için bunu savunuyorlar diye düşünüyorum. Makyajlı kasada hem flexili hem flexisiz modeli test edin bana hak vereceksiniz, sadece sport modunda gaz pedalı biraz daha tepkili ama o da ahım şahım bir fark değil.bu fiyatlara bu aracı kaçırmayın bence, naçizane görüşüm...
ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
Orjinal yazı sahibi: myanmaz
Bence yeni gelecek partide bu fiyatlara araç bulamayabilirsiniz, stil paketli bir de sunrooflu bir araç bulursanız bence bakmayın ALIN geçin, inanın verdiğiniz paranın karşılığını Fazlasıyla alacaksınız . İnsignianın her türlüsünü kullanmış biri olarak söylüyorum, flexi ride eski kasa için çok önemli bir özellikti ama makyajlı kasada inanın çok büyük fark hissedilmiyor bence, zaten flexi ride mutlaka olsun diyen arkadaşlar büyük ihtimalle eski kasa kullanıcıları oldukları için bunu savunuyorlar diye düşünüyorum. Makyajlı kasada hem flexili hem flexisiz modeli test edin bana hak vereceksiniz, sadece sport modunda gaz pedalı biraz daha tepkili ama o da ahım şahım bir fark değil.bu fiyatlara bu aracı kaçırmayın bence, naçizane görüşüm...
Flexiride hakkında yorumlarınız hariç katılıyorum,
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Maalesef sunrooflu araç bulamadım. Ama Flexride mutlaka istiyorum mantık olarak bana albenisi en yüksek özellik olarak gözüküyor. İstediğim donanım Sunroof + Flexride + Çevregörüş 2 Yani bunlar almışken olsun dediğim donanımlar. Fiyatlar uçarsa zaten alamam. 85.000 Nakit çıkacak gibi. En fazla 100.000 e bitirmek isterim bu işi de bakalım.
Nasip. Ben aracın içine oturdum direksiyonu kavradım 4 sene passat 10 Yıl Avensis kullanan biri olarak oha araç harika dedim. Kıyaslamamı yaparkende en az benim Avensis kadar rahat dedim. Passatı katmadım bile. İç malzeme umduğumdan daha iyi sportif tasarım cezbetti fena tahrik oldum Starta dokunup gidesim geldi hemen. Ben bu aracı sevdim. İlk Opel aracım olacak olursa o da... Toyotanın sorunsuzluğu bilgili ve ilgili servisinden sonra beni tek düşündüren şeyler Opelin elektronik fazlalığı ile birlikte Opelin sorumsuz ilgisiz müşteri ilişkileri ve servisi...
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
Orjinal yazı sahibi: myanmaz
Flexiride hakkında yorumlarınız hariç katılıyorum,
Abi Flexride harici birşey söylememiş zaten Fiyatların çıkacağı konusuna katılıyorsun ve beni yıkıyorsun
Yorum