Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lastik Seçimi Son Aşama

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Lastik Seçimi Son Aşama

Neyse arkadaşlar ben seçimimi yaptım. Tecihimi Goodyear Eagle F1 Asymetric 3 den yana kullanacağım. Eskişehir bayisine sordum. 525 tl dediler tanesine 245/45/18 için. Düşünenlere de duyrulur.

İmza fotoğrafınız kurallara aykırı olduğu için kaldırılmıştır, lütfen uygun çözünürlükte fotoğraf ekleyiniz.

2012 Opel Insignia 1.4T Edition Elegance + 18'' Jant + AFL / Beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ibra
      Neyse arkadaşlar ben seçimimi yaptım. Tecihimi Goodyear Eagle F1 Asymetric 3 den yana kullanacağım. Eskişehir bayisine sordum. 525 tl dediler tanesine 245/45/18 için. Düşünenlere de duyrulur.
      Lastikleri taktığı mı ? Taktıysanız izlenimlerinizi merak ediyorum.

Yorum

Bende önümüzdeki ay içinde alacağım.Goodyear f1 eagle assymetric 2 de karar kıldım. Assymetric 3 245/45/18 var mı?
        2011 1.6T Cosmo Olimpik Beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yaafus
          Bende önümüzdeki ay içinde alacağım.Goodyear f1 eagle assymetric 2 de karar kıldım. Assymetric 3 245/45/18 var mı?
          İnternette satışı mevcut ama goodyear sitesinde lastiği bulamadım. Lastikten memnunmusunuz acaba ? Assymetric 3 alınır mı ?

2013 İnsignia Cosmo 1.6T

Yorum

Geçen ay ön lastiklerim le kapan üzerinden geçtim.Ön lastiklerde 7 adet patlak meydana geldi.Yanaktan da geçmiş bir çivi yaptırdım ama şehir içinde kullanıyorum.Lastiklerim henüz 8 bin km yol yapmıştı orijinal lastikler.iki adet önlere almayı düşünüyorum sanırım aynı orijinal lastiklerden alacağım. Bridgestone 245/45R18 96W RE050A yazlık bu arada.

Yorum

Lastikleri 235/40/19 olarak taksak bir sorun olur mu ? Kumho Wp71 almayı düşünüyorum
              2016 Opel İnsignia 1.6 Cdti Sport A/T Black

Yorum

İşleniyor...
              X