Ersin abi bizim editionlara uyarlanmış şekilde mercek falan değişmiş bir kaçta ekstra uygulama yapılmış hani sinyaller falan şekil olacak..yükseklik alçaklık ayarıda tamam afl yok tabiki..ersin abi şimdilik farın yalancısıyım bi gelsin daha detaylı anlarım ne var ne yok dye..zaten hepimtopu 3 uygulama olacak hepsiyle beraber 3 uygulamayı 3 saatten fazla bi kareye sığdırıp youtube u işgal edecem
Çok sevinirim Hakan kardeşim, ben farlarımı satmayı düşünüyorum AFL arızası nedeniyle. Alacak kişide AFL zaten olmayacağı için hem bana destek olur hem alıcı Cosmo far almış olur. Ama işte uzun kısa olmayacağı için sorun olur diye ben daha kalkışmadım.
Ersin abi bizim editionlara uyarlanmış şekilde mercek falan değişmiş bir kaçta ekstra uygulama yapılmış hani sinyaller falan şekil olacak..yükseklik alçaklık ayarıda tamam afl yok tabiki..ersin abi şimdilik farın yalancısıyım bi gelsin daha detaylı anlarım ne var ne yok dye..zaten hepimtopu 3 uygulama olacak hepsiyle beraber 3 uygulamayı 3 saatten fazla bi kareye sığdırıp youtube u işgal edecem
Uzun kısa çalışacak mı?
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Uzun kısa yukarı alçaklık ayarı hepsi çalışıyo zaten çalışmaz ise hiç bi anlamı yok..ben özellikle syledim hani orjinal benm aracımın üzerinde halojen farım nasıl ise öyle olması lazım dedim..aynısı dedi..muayeneyede sadece içindeki zenon yerine halojen ampul takıcam ve geçecem ..ynede işimi garantiye alıp farı takmadan önce bi muayneye gidip tazelerim zaten bu yaz muayene süresi doluyo
Uzun kısa yukarı alçaklık ayarı hepsi çalışıyo zaten çalışmaz ise hiç bi anlamı yok..ben özellikle syledim hani orjinal benm aracımın üzerinde halojen farım nasıl ise öyle olması lazım dedim..aynısı dedi..muayeneyede sadece içindeki zenon yerine halojen ampul takıcam ve geçecem ..ynede işimi garantiye alıp farı takmadan önce bi muayneye gidip tazelerim zaten bu yaz muayene süresi doluyo
Orjinal olmayabilir o far. Orjinalde uzun kısa olmaz benim bildiğim AFL yoksa. Aliekspres'te falan satılan tarzda olabilir.
Orjinal yazı sahibi: eniskose
Orjinal yazı sahibi: Flesius
Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
Çok sevinirim Hakan kardeşim, ben farlarımı satmayı düşünüyorum AFL arızası nedeniyle. Alacak kişide AFL zaten olmayacağı için hem bana destek olur hem alıcı Cosmo far almış olur. Ama işte uzun kısa olmayacağı için sorun olur diye ben daha kalkışmadım.
afl far oyle kolay arıza yapan bir sistem mi
Maalesef evet...
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Orjinal olmayabilir o far. Orjinalde uzun kısa olmaz benim bildiğim AFL yoksa. Aliekspres'te falan satılan tarzda olabilir.
Orjinal yazı sahibi: eniskose
Orjinal yazı sahibi: Flesius
Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
afl far oyle kolay arıza yapan bir sistem mi
Maalesef evet...
ersin abi işte mercekten dolayı uzun kısa atmıyo merceği falan değişince atıyor
Oktay usta o farlara var ya dans bile ettirir, uzun kısa neymiş, o komple içini açıp değiştiriyor uzun kısa xenon yapıyor sıkıntı yok benimkileride öyle yapmıştı sorunsuz çalışmıştı
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Aynen sedat abi..allah razı olsun 0 tereddüt adam bunu yapabilirim şunu yapabilirim yada şu olmayabilir olmaz demiyo..şunu yaparım bunu yaparım far böyle far şöyle aksi yok allahın izniyle dyo..hani o güvenide veriyo işini sağlam yaptığı için müşteriden istediği birtek zaman..ben anlamam pek ama kaliteli parça kullandığını söylüyo çalıştığı müşteriler kendinden memnun olduğundan bende inanıyorm
Geceuçuşu sitesinde yaptıkları var orada bulabilirsin insignia ya xenon konusunda bende varım benim farları nasıl yaptığını anlatmıştı detaylı bir şekilde
Yorum