Selamun aleyküm cümleten hayırlı akşamlar.. Aracım edition elegance geçenlerde ve daha öncelerindede açmıştım konuyu cosmo far sipariş ettim inşallah önümüzdeki hafta içi elime geçecek braz değişiklik yapmak istedim birde geçenlerde de söylemiştim ebc disk ve balata sağolsun çağrı abi yardımcı oldu bugün onuda hallettik önümüzdeki hafta içi oda gelecek balata olarakta green stuffu tercih ettim umarım doğru tercih yapmışımdır geçenlerde de turn push taktım hayalimdi gerçek oldu işin aslı astarı yaklaşık 5 bin tlye yakın bi masraf ettim öğrenciyim allah yardımcım olsun hepsi keyfi belki ama insignia için değer..başlarda insignia aşktır diyolardı falan pek inanmıyodum altı üstü bi araba yani sonuçta sonradan yapılır bu arabaya dedim herşey çekinmedim..hep kapışmalar yüzünden arabaya para döktüm en sonda 5.20 ve 3.20 sebep oldu eğer böyle bişey başıma gelmeseydi hiç bişey yapmicaktım..zaten korkuyorum parçaları taktıktan sonra kapışmalara son verecem gibi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Biraz tuning
Collapse
X
-
Ynt: Biraz tuning
Orjinal yazı sahibi: tornadoParçalardan sonra daha çok yaparsın bence...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan UygurOrjinal yazı sahibi: tornadoParçalardan sonra daha çok yaparsın bence...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tornadoOrjinal yazı sahibi: Hakan UygurOrjinal yazı sahibi: tornadoParçalardan sonra daha çok yaparsın bence...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan UygurOrjinal yazı sahibi: tornadoOrjinal yazı sahibi: Hakan UygurOrjinal yazı sahibi: tornadoParçalardan sonra daha çok yaparsın bence...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Hayırlı olsun, Insignia böyledir işte.
Yalnız bir konuyu merak ettim, Cosmo far sipariş ettim demişsiniz... Nasıl çalışacak onlar?2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Ersin abi bizim editionlara uyarlanmış şekilde mercek falan değişmiş bir kaçta ekstra uygulama yapılmış hani sinyaller falan şekil olacak..yükseklik alçaklık ayarıda tamam afl yok tabiki..ersin abi şimdilik farın yalancısıyım bi gelsin daha detaylı anlarım ne var ne yok dye..zaten hepimtopu 3 uygulama olacak hepsiyle beraber 3 uygulamayı 3 saatten fazla bi kareye sığdırıp youtube u işgal edecem
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan UygurErsin abi bizim editionlara uyarlanmış şekilde mercek falan değişmiş bir kaçta ekstra uygulama yapılmış hani sinyaller falan şekil olacak..yükseklik alçaklık ayarıda tamam afl yok tabiki..ersin abi şimdilik farın yalancısıyım bi gelsin daha detaylı anlarım ne var ne yok dye..zaten hepimtopu 3 uygulama olacak hepsiyle beraber 3 uygulamayı 3 saatten fazla bi kareye sığdırıp youtube u işgal edecem2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum