Duyuru

Collapse
No announcement yet.

EDTION OLAN ARACIMI COSMO İLE DEĞİŞTİRSEM?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: EDTION OLAN ARACIMI COSMO İLE DEĞİŞTİRSEM?

Orjinal yazı sahibi: saka
    Yeni ve keyifli bir araçla 10.000 km dahi yapmadan neden satar ki insan aracını? Bu tarz düşük kilometre ilanların çokluğu Insignia ile ilgili ister istemez soru işareti doğruyor zihnimde.
    bende aracımı satıyorum ve sorunu falan olduğu için değil, en ufak b, sorunu da yok maşallah ama bunu alırken benim istediğim opsiyonlu sistemde olmayıp özel siparişle qecikeceği için şimdi arabamı satıp o istediğim opsiyonları da almak için satıyorum kısmet artık bakalım. aracım henüz 2000 km de bu arada.. camları bile açmadım arabada siqara zaten içmiyorum ve kesinlikle içirtmiyorum bundan önceki arabalarımızda da öyleydi.. yani kesinlikle önyarqılı düşünmeyin derim benim qibi, Bülent abi qibi düşünen ve sadece araç yenilemek içinde değilde ev için vs. çeşitli sebeplerle satanlarda var.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

bu arada, Bülent abi flexride şasi sistemi istiyosun ama o opsiyondaki İnsiqnia larda qenelde sunroof ve DVD 800 oluyor abi yani açıkçası ben hiç qörmedim sadece flexrideli Cosmo İnsiqnia.. birlikte en az bi DVD 800 var, ve qenelde 3 ü bir arada, flexride sunroof ve DVD 800 inşallah işin rast qider kavuşursun hayaline

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

130luklar gelsin bir piyasaya çıksın bakalım tutulursa ve sorunu felan olmazsa ki büyük bir ihtimal sorunu yoktur.2012 dizeliyle değiştiririz kısmetse
        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
          bu arada, Bülent abi flexride şasi sistemi istiyosun ama o opsiyondaki İnsiqnia larda qenelde sunroof ve DVD 800 oluyor abi yani açıkçası ben hiç qörmedim sadece flexrideli Cosmo İnsiqnia.. birlikte en az bi DVD 800 var, ve qenelde 3 ü bir arada, flexride sunroof ve DVD 800 inşallah işin rast qider kavuşursun hayaline
          Yok yok oluyormuş sordum bugün
          Bu arada sen araca ne kadar istiyorsun ?İlanın var mı? Özelden bana bir teklifte bulunabilirsin..
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

hadi bakalım yapalım ortayı
            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Flexi olmazsa olmazzz ... sakın flexisiz araç almaaa :P
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

Hadi hayırlısı kelleler uçacak sağlam pazarlık yapar eminim.
                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Cosmonun iç rengi farklımıki?
                  Orjinal yazı sahibi: zeytin
                  Ben değişimin şart olmadığını düşünüyorum....
                  Evet cosmo teknik açıdan bir çok premium markanın modellerinden daha donanımlı ama bence aradaki maaliyet farkı büyük oalcaksa dur demek lazım.
                  Edition Classic otomobil havası veriyor özellikle iç ve dış tungsten rengi sarı ışıkları ile. Yumşak ve daha canlı bir tarafı var.
                  Yani Classic görünüm sevenler editionu daha çok sever diyeceğim bir edition cı olarak .

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

Ne olursa olsun cosmo başka derim.
                    Ve orjinallikten yana biri oldugum İcin de turn push ve ekrandaki beliren orjinal Opel ambleminden dolayı da DVD 800 Navi derim.
                    Sonradan takılan Navi ve multimedia kitleri ne kadar marifetli de olsalar iconlar, yazı karakterleri ve grafikleri ile bana çekici gelmiyor.
                    Yakın zamana da Navi güncellenmiş ve diğer ekstra özellikler İcin yazılım vs ya da jailbreak tarzı bisey çıkar diye düşünüyorum DVD 800 Navi İcin.

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Orjinal yazı sahibi: corail
                      Ne olursa olsun cosmo başka derim.
                      Ve orjinallikten yana biri oldugum İcin de turn push ve ekrandaki beliren orjinal Opel ambleminden dolayı da DVD 800 Navi derim.
                      Sonradan takılan Navi ve multimedia kitleri ne kadar marifetli de olsalar iconlar, yazı karakterleri ve grafikleri ile bana çekici gelmiyor.
                      Yakın zamana da Navi güncellenmiş ve diğer ekstra özellikler İcin yazılım vs ya da jailbreak tarzı bisey çıkar diye düşünüyorum DVD 800 Navi İcin.
                      Ben de kesinlikle orjinalden yanayım.Ama gelin görünki ihtiyaç/fiyat/işlevsellik üçlüsüne göre bakarsak orjinal diye bu paraları vermekte bana biraz anlamsız geliyor.Örneğin benim için en önemli özellik dvd ve gerektiğinde tv izlenebilir olması.Kullandığım cihaz bunu bana yarıdan daha az fiyata sağlyorsa neden orjinalinde ısrarcı olayım ki )
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

BU tamamen imkanla doğru orantılı tabikide... Full bir araç eğer imkan varsa kesinlikle Cosmo... Şunuda unutmamak gerekir edition elegancelarda diğer markalara göre baya dolu bir araç sayılabilir. Şahsen ben imkan doğrultusunda edition elegance siçimi yapmak durumunda kaldım çıkabilseydim kesinlikle cosmo alırdım. Peki pişmanmıyım hayır çünkü bütün kullanacağım özellikler bu araçtada var ve gayet keyif alıyorum. Şimdiye kadar tüh be bak gördünmü keşke cosmo alsaydım dediğim bir durum olmadı. Ama imkanım olsaydı kesin cosmoya çıkardım. Özellik özelliktir....
                        2011 1.6 T 180 hp Insignia Edition Elegance P. / Teknik Gri

Yorum

Allah gönlüne göre versin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

abı ben senın yerınde olsam 130 luk yenılere bakarım

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
                              Doğru diyosun Erhancım ama zaten yılda 15.000 yapıyorum.Dizel alırsan pirelenir daha da çok km.yaparım.Bu da bütçeyi daha da zorlar
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                                Orjinal yazı sahibi: Erhktn
                                Doğru diyosun Erhancım ama zaten yılda 15.000 yapıyorum.Dizel alırsan pirelenir daha da çok km.yaparım.Bu da bütçeyi daha da zorlar
                                Gaza basmanın zevkini alırsın Seyyah çım )
                                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                                [center]

Yorum

İşleniyor...
                                X