Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nitrojen hava bastırdım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Nitrojen hava bastırdım

Selam arkadaşlar, arabama nitrojen hava bastirdım ve aracım konforu arttı cukurlarda falan daha iyi hissettiriyo. sizce Nitrojen gazı bastırmakla iyi bir tercih yaptımmı? Görüşleriniz nedir? Şimdiden Teşekkürler
    2010 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - 19 Jant - Black Cams - AFL - DVD 800...

Ynt: Nitrojen hava bastırdım

Orjinal yazı sahibi: akinn99
    Selam arkadaşlar, arabama nitrojen hava bastirdım ve aracım konforu arttı cukurlarda falan daha iyi hissettiriyo. sizce Nitrojen gazı bastırmakla iyi bir tercih yaptımmı? Görüşleriniz nedir? Şimdiden Teşekkürler
    Nitrojenin konforla bir ilgisi yok, sizinki psikolojik bence. Nitrojen kullanmanın başka gerekçeleri var, kimi bayiler lastiği koruduğunu iddia ediyor, kimilerin geç ısınıp geç soğuduğu için faydalı diyor, kimileri de yoğunluk farkı olduğunu bu nedenle kaçma riskinin az olduğunu söylüyor... Bence hepsi hikaye, ben hissedilir bir fayda algılayamadım bu güne kadar. Bu son seferde kışlıklar takılırken bana sormadan basmışlar gene 5-10 lira fazla aldılar ses etmedim bende... Sorsalar bastırmazdım. Boşa para...
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Nitrojen kimileri trafından faydalı kimileri trafından da gereksiz görülen bir gazdır ama ticari olarak kullanılan tırlar kamyonlar stres altında çalışan lastikler özellikle yüklü kamyonlar ve sıcak havalarda lastik içindeki oksijenin ısınmasına sebebiyet verdiğini bunun olmaması için nitrojen kullanılmasında fayda olduğunu söylerler binek araçlarda etkini fazla olmadığı söyleniyor bunun bilimsel olarak tartışması geçmişte yapıldı diye hatırlıyorum

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Serviste bastırmıştım bende yazın başında. Aşırı bir farklılık görmesemde çukurlarda gelen seslerin biraz daha az hissedildiği kanısına vardım. Kış için uygun olmadığı söyleniyor nitrojenin daha değiştirmedim. Kışın hava basmalı mıyım sizce?

Yorum

Konforun arttığını düşünüyorsanız lastik basınçlarını kontrol edin.
          .
          Lastiklerimi degistirdikten sonra araç ne konforlu olmuş dedim. Lastik basınçlarına bir baktım 25 psi
          İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Haklısın bugün gittim nitrojen hava basıncını kontrol ettirdim lastiklerin havası düşmüş.
            Orjinal yazı sahibi: maxut
            Konforun arttığını düşünüyorsanız lastik basınçlarını kontrol edin.
            .
            Lastiklerimi degistirdikten sonra araç ne konforlu olmuş dedim. Lastik basınçlarına bir baktım 25 psi
            2010 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - 19 Jant - Black Cams - AFL - DVD 800...

Yorum

İşleniyor...
            X