Duyuru

Collapse
No announcement yet.

izmirde usta arıyorum ?????????

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• izmirde usta arıyorum ?????????

izmirde yaşıyorum 09 insignia edition elegancem var, aracıma ayna altı ışıklandırma ve dış kapı kolu led aydınlattırma yaptırmak istiyorum ancak şu ana kadar ikisinide yaparım diyen bir bir usta ile denk gelmedim insigniama ışıklandırma için yaptıracağım sağlam bi aksesuarcı yarıyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum ??

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...1755065/detay/ nolu ilandaki aksesuar için görüşleriniz nedir ?? kutulu bütün aksesuarları mevcut olup bu fiyata bana biraz ucuz geldi ??

Ynt: izmirde usta arıyorum ?????????

ilandaki ürünler ayna altı montajı için uygundur fakat kapı kolu led uygulamasına uygun değildir yakında olsanız yardımcı olmak isterdim ama malesef sakaryada yım ben bu işleri kendim yaptım elim yatkındır bu işlere ama daha önce böyle bi işe hiç girişmediyseniz gerçekten zor bir iş.

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Çiğlide bir yer var, arkas servisin elektronik montaj işlerini yapıyor, ben de eski aracıma Flyaudio orada taktırmıştım, isterseniz iletişim bilgilerini verebilirim
      ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
      ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

İletişim bilgilerini verebilirseniz çok iyi olur gerçekten.
        İnsignia 54 kullanıcı sağolun yinede keşke yakın olsaydık.

Yorum

İşleniyor...
        X