Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MOTOR GÜCÜ AZALTILDI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: MOTOR GÜCÜ AZALTILDI

kardeş yeti girdiyse olabilir,tibette yaşadığına inanılan kar adam yani erzurumda karlı olabilir diye düşünüyorum,sen o servisi opel izmire şikayat et dalgamı geçiyorlar insanla
    06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

şuan sonucu ve geleck cevabı bkliyorum bakalım ne diyecekler nereden cıkaracklar gerekli bilgileri sizinle paylaşacağım..
      [img width=200]http://s1310.hizliresim.com/1g/p/ttf0f.jpg[/img]

Opel İnsignia 1.6 T Cosmo

Yorum

Bir bit yeniği var bu işte.Motor içine doğrudan girmesi olanaksız. ÜSt kapaktan girse hadi diyelim plastiği kemirse, ki o kapak baya sertdir. Zor la olsa hadi girdi.
        Subap başları ve sıcak yağ çok kısa sürede hayvanı kızartır. Hadi bu da olurken araç tekler. Hayvan subaplara çarpar vs vs. Hadi bunu yaşadınız zaten. Fakat,
        Sürekli ara ara yaşıyorum diye belirttiniz. En sonunda tak etti demenizden bunu çıkarttım. Hayvan sürekli üst kapak arasında kalsa çıkacak yer bulamaz.
        Ayrıca kemirilen yerde manifold basınç düşüklüğü ve yağ kaçağı olur. Kısa zamanda hayvan ölür. Çıkıp girip beslenecek kadar vakti de olmaz.
        Bir ihtimal subap yataklarından aradan kaçıp yanma odasına kadar girse, motor ilk ateşlemeden sonra bir iki tekler, sonra hayvan kül olur ve egzos dan atardı.
        Ne bileyim anlayamadım. MErak la bekliyoruz. Katalitik konvertörden çıkmasın sonra?
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Geçmiş olsun. Buldukları fareyi çöpe attırmayın. Fotoğraf çekip belgeleyin. Bunu yapmayıp bir şekilde kıvırırlarsa da şikayet edin.

Asıl merak ettiğim servis aracı teslim ederken forma ne yazacak, "motordan fare çıkartıldı" mı?

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

sonuçlandı..turbo giriş hortumu felan varmış heralde onu kemirmiş ve turbonun bi sensörü varmış onu bozmuş..bi farenin masrafı 700 tl oldu şans olacak bi insanda

Yorum

Kediyi çok duydukta fare ye ilk kez şahit oluyoruz onlarda da araba merakı başlamışihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serhat25
                sonuçlandı..turbo giriş hortumu felan varmış heralde onu kemirmiş ve turbonun bi sensörü varmış onu bozmuş..bi farenin masrafı 700 tl oldu şans olacak bi insanda
                Yani demek ki motora fare falan girmemiş, girip orda büyümemiş Geçmiş olsun. Şu servisler de nasıl yerler anlamıyorum, insanın zeka seviyesiyle alay eder gibi tespitlerde bulunuyorlar. Ben olsam hakaret davası açardım. O ne demek ya motora fare girmiş??? Süper valla...
                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

şükürler olsunki farklı arızalar çıkmadı.

Yorum

Araba yiyen ineklerle büyüdük. kedi fare ile de yaşlanıyoruz. Çok geçmiş olsun.
                    "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Geçmiş olsun...
                      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serhat25
                        Bu ifadeler normal fare yapmıştır

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Her zaman servisler bir günah keçisi bulurlar,pardon günah faresi... haha haha haha
                          2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Geçmiş olsun.
                            Kaput altı döşemeler ve hortumların tadı farelere çok tatlı geliyor. Motorun sıcaklığına da alışınca mesken tutuyorlar. Hortumları kemirince maddi külfet ve can sıkıntısı oluyor.
                            Torpido gözüne veya kaput altı döşeme vb. bir yere pisuvarlarda kullanılan tablet naftalinlerden koyarsanız fareler aracınıza gelmez. Fareler naftalinin keskin kokusunu sevmez. Bu sorunları yaşama ihtimali de kalmaz.
                            Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

İşleniyor...
                            X