Yaşadığım bu ilginç olayı sizinle paylaşmak istedim..aracım aylardır motor gücü azaltıldı uyarısı veriyo turbo devreden cıkıyo aracım tekliyo felan..aylardır ustalara gösteriyoruz nedenini bulamadılar..canıma tak etti artık opel servisine götürdüm ve aracın motoruna küçük bi fare girmiş zamanla büyümüş kedi kadar olmuş..bütün kabloları kemirmiş sıkıntı bundan doğmuş )
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
MOTOR GÜCÜ AZALTILDI
Collapse
X
-
Ynt: MOTOR GÜCÜ AZALTILDI
Orjinal yazı sahibi: serhat25Yaşadığım bu ilginç olayı sizinle paylaşmak istedim..aracım aylardır motor gücü azaltıldı uyarısı veriyo turbo devreden cıkıyo aracım tekliyo felan..aylardır ustalara gösteriyoruz nedenini bulamadılar..canıma tak etti artık opel servisine götürdüm ve aracın motoruna küçük bi fare girmiş zamanla büyümüş kedi kadar olmuş..bütün kabloları kemirmiş sıkıntı bundan doğmuş )
Anlam veremedim bu izahata...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
-
Bu işte bir mantıksızlık mevcut. İnsignia kaput altı gayet geniş ve ferah. Herhangibir yabancı unsuru bulmak 5 - 10 dakikayı geçmez.
Ayrıca, motorun neresine girmiş fare? içine değil elbet. Ya, radyatör arasına ya da bloğun arka bölümüne yer etmiştir. Yada davlumbaz civarı.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
kaput altı olsaydı eğer aylardır bakıyoruz ve o büyüklükteki bir fare görünürdü ve tanziğe gerek kalmadan tutar çekerlerdi.. ama görünmedi nasıl yptı bnde bilemiyorum[img width=200]http://s1310.hizliresim.com/1g/p/ttf0f.jpg[/img]
Opel İnsignia 1.6 T Cosmo
Yorum
-
Geçen gün esnaf arkadaşda bize sallıyordu.Motorun sesi değişikmiş.Piano kapağını açmış fare subapların üstünde dans ediyormuş.Fareyi çıkarınca motor düzelmiş
Servisin açıklaması da buna benzemiş.
Yorum
-
bundan önce cihaza bağlatınca 1.silindrde felan sorun var diye söylendi yapıldı yine aynı sıkıntı devam etti şimdide fare varmış işte[img width=200]http://s1310.hizliresim.com/1g/p/ttf0f.jpg[/img]
Yorum
-
Garip... Şu fare tam olarak neredeymiş? Yani üst kapağa girse filan, sıcaktan ısıdan yağ da fare kızartması olurdu hemde 5W30 luCARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
nerede olduğunu bende tam olarak bilmiyorum bana söylenen motora girmiş ve tanzikle çıkarmaya çalısıyolar..benim düşüncemde şu kaputun altında olsa koskocaman bi hayvan olmuş görünürdü ustalar en küçük noktaya kadar baktılar karter muhafazası söküldü alttan bktılar onuda gectim keçeler değişirken şanzıman felan hep aşağı indi görünürdü illaki..demekki dedikleri gbi motora girmiş[img width=200]http://s1310.hizliresim.com/1g/p/ttf0f.jpg[/img]
Yorum
Yorum